Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sim e super cadita.imediat imi dai ceata,dupa ce iti vine comanda.eu mai am de asteptat putin...

danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Irina mi-ar fi frica ca nu pare prea stabil asa, sa nu se rastoarne, iar masutahabar n-am, adica nu avem ceva potrivit.Si cu pediatru presupun ca trebuie sa ne interesam dinainte nu dupa ce se naste bebe, ca dr. mea de familie deja vorbea de bebe ca si cum ar fi inscris la ea.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Nana, si eu am vrut sterilizator pt microunde, dar noi vom mai pleca la parinti sau bunici sau la munte si acolo nu avem cuptor cu microunde.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Aha, bun, m-am lamurit acum. Merci mult!

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by myral

Irina mi-ar fi frica ca nu pare prea stabil asa, sa nu se rastoarne, iar masutahabar n-am, adica nu avem ceva potrivit.
Si cu pediatru presupun ca trebuie sa ne interesam dinainte nu dupa ce se naste bebe, ca dr. mea de familie deja vorbea de bebe ca si cum ar fi inscris la ea.

Myral31+

da, da, pediatrul trebuie cautat din timp, nu de alta, dar sunt si dr. pediatri care nu prea te ajuta daca ai nevoie de ceva.

Andries

Mergi la inceput

Sim super cadita asa vreau si eu ca sa stea bebe mai bine. Unde o s-o pui ca sa-i faci baie lui Stefan?Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by myral

Irina mi-ar fi frica ca nu pare prea stabil asa, sa nu se rastoarne, iar masutahabar n-am, adica nu avem ceva potrivit.
Si cu pediatru presupun ca trebuie sa ne interesam dinainte nu dupa ce se naste bebe, ca dr. mea de familie deja vorbea de bebe ca si cum ar fi inscris la ea.Myral31+
a,stai linistita, e foarte stabila cadita in pozitia asta.Poate nu explic eu prea bine, o sa incerc sa fac o poza, sa-ti arat cum.Cel putin mie mi-a fost foarte comod asa.Dar dureaza un pic pana te inveti,la primul copil e mai greu.Desi presupun ca nici la al doilea nu e mai usor,sunt alte probleme la care trebuie gasite solutii( de ex. fica-mea tipa acum de-mi sparge timpanele- ce ma faceam daca aveam bb care dormea? )Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andree, n-au cum sa fie mici costumasele ptr 0-3 luni. Ce copil bionic crezi tu ca va aparea, daca hainutele sunt si ptr bebei de 3 luni? Eu toate hainutele le-am luat numai ptr 0-3 luni. De nou nascut am numai primite, atat.
Sim, tocmai am luat eu acum tampoane de sani de la Nuk si arata tare bine. Sper sa fie si bune.

Deci am venit din pauza. Am cumparat tampoane de san Nuk, absorbante Always Maxi long, 2 pachete de vata, 1 pachet de Linero 3-6kg de 46 buc, o camasa de noapte din bbc cu nasturi si un colac ptr epiziotomie. Sunt d ebelea cu epiziotomia asta. Eu ma vad deja taiata, cusuta, chinuita si iau orice mi-ar putea usura suferinta. M-am tampit!

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Sunt d ebelea cu epiziotomia asta. Eu ma vad deja taiata, cusuta, chinuita si iau orice mi-ar putea usura suferinta. M-am tampit!

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

oare un spray cu anestezic nu exista?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Irina, sa stii ca exista spray cu xilina, dar nu se mai da fara reteta.

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Andries,deci trebuie sa ma interesez serios si poate si ceva recomandari sa gasesc.Nana mai bine sa fii pregatita, desi tu ai mari sanse sa scapi netaiata,fii optimista, aici la noi e mai nasol.Myral31+

Mergi la inceput