Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, si eu am vrut sterilizator pt microunde, dar noi vom mai pleca la parinti sau bunici sau la munte si acolo nu avem cuptor cu microunde.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, nu stiu daca merita sa iei inca un sterilizator numai pentru perioadele in care esti plecata de acasa. La fel de bine poti sa le si fierbi.

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ana, tu mi-ai adus aminte oare nu e suficient in prima luna doar sa clatim bebele cu apa(apropo se foloseste apa fiarta) si ceai de musetel galbenele, iar in zonele sensibile sters cu ulei sau o crema mai buna(sa nu se irite )?Sim binenteles ca vrem poza, altfel de unde ne mai inspiram noi(cel putin eu).Myral31+

Mergi la inceput

Myral, ce sa spun... "cate bordeie atatea obiceie", stii vorba aia. Eu asa am fost sfatuita sa fac cu Miruna, si a fost ok. Asta nu inseamna ca e singura varianta corecta. Ideea e ca pediatrul copilului stie cel mai bine, si, dat fiind ca trebuie sa "lucrezi" cu pediatrul indeaproape, e bine sa ii respecti "instructiunile". De aia e si bine sa-ti alegi cu grija pediatrul.

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Si daca tot sunt la capitolul notite pt baita, unde e mai comod sa-i faci baita bebelului, in baie pe un suport special sau in camera (aici ar trebui sa ne caram cu apa, cadita, etc.)Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna burtucilor...

Apropo eu stiu ca cel putin in primele zile se face baita cu ceai de musetel, maica-mea asa le-a facut nepoteilor mei, baietii fratilor mei, acuma nu stiu exact in ce cproportie, dar stiu ca fierbea o oala de ceai destul de mare 3-4 litri...

Rodica 30+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png

Mergi la inceput

Ana asa e mai trebuie sa vezi si ce merge la copil. Cu pediatru mai avem de lucru, daca nu e si medic de familie mi-e sa nu trebuiasca si una si alta si vizite si la unul si la celalalt pt trimiteri si retete compensate.Myral31+

Mergi la inceput

Myral, copiii beneficiaza de gratuitate oriunde ar fi inscrisi. Nu e nevoie ca pediatrul sa fie musai medicul vostru de familie. Trebuie insa sa fie un medic ce are contract incheiat cu casa de asigurari de sanatate. Noi cel putin, suntem inscrisi la un medic de familie (care nu are si specialitatea pediatrie), iar Miruna la un pediatru, care n-are nici in clin nici in maneca cu medicul de familie. Si pediatra imi da si retetele compensate, si trimiterile, ci foile de concediu medical atunci cand Miru e bolnava.

Rodica, ceaiul de musetel usuca destul de tare pielea. Nu toti bebeii il suporta. De aceea in ultima vreme nu prea se mai recomanda musetelul, ci galbenelele. Dar iarasi, e optiunea fiecaruia si indicatia pediatrului. Stiu si eu copilasi de o varsta cu Miruna spalati cu musetel si carora le-a priit "tratamentul".

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, sa stii ca diferentele de pret nu sunt mari. Am gasit body-uri de bumbac la 9.5 ron pe la Iancului, prosopel cu gluga 11 ron la Carrefour. Paturicile sunt mai ieftine, intr-adevar, dar eu nu ma mai duc pana acolo prin aglomeratia asta nici sa ma bati. Nu cred ca facem mai mult de 45 min pana la Trattoria, ce zici? Ma gandeam sa plecam pe la 17.15 de aici.
Danielle, tot nu ti-am dat ceata si cred ca nu o sa iti dau pt ca nu erau prea bine aprovizionati. Pun acusi pozele.
Ana, o sa iau doar electric. Inca nu luasem nici unul. Iar de fiert in oala...departe de mine gandul asta. E mai simplu sa bag in sterilizator si sa se opreasca singurel.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Sim, eu credeam ca l-ai luat deja pe cel pentru microunde, de aia iti spuneam.

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput