Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 27

Luna1 spune:
Nana
Ioana da, poate ai dreptate, sa zicem ca acum as putea sa mai imi fac de treaba, chiar as putea sa ma duc pe la serviciu asa cateva ore, il am pe fiu-miu, dar dupa? Cum ma impart dupa intre dragostea fata de copil si dorinta de a sta acasa cu ea (si cu fiu-miu normal) si sentimentul de inutilitate, faptul ca mi se pare ca sotul are o viata doar a lui pe care nu o imparte cu nimeni iar eu ma gudur precum catelul pt putina atentie...Offf! Pana maine imi trece probabil.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

Samurai-lady spune:
Mey graviduteleeeee,aruncati cu depresiile si gandurile astea pline de nervi la
.Nu suparati bebeii
din burtika.
Va pupam dultzeeeeeeee.
Samurai-lady 37 weeks
si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D

valen spune:
Ghinet, Nicoll, felicitari pt. bebelusi; sa va traiasca si sa fiti fericite alaturi de familiile voastre.Vio, imi pare rau ca suferi de pe urma hemoroizilor; si eu am avut probleme mari cand am nascut prima data si asta din cauza faptului ca m-am constipat; mi-am luat atunci de la farmacie un unguent f bun care m-a vindecat dar nu-i mai stiu denumirea (asta dupa ce am "tratat" constipatia); stiu cum e, nasti de fiecare data cand mergi la toaleta iar daca ai si epiziotomie... Unde ai pus pozele cu fetele?Alina.a, e dulce foc Eliza. Ce-i faceti de e asa obosita?
Irinusa, ne bucuram ca te descurci cu amandoi. Mai pui poze noi?Lorina, o sa caut si linkul tau sa-ti admir printesaLuna, eu m-am obisnuit acasa; de aproape 2 ani cresc copii si ocazional sunt si gravida.
La inceput e mai greu pt. ca nu-ti prea gasesti locul si ti se pare ca visul tau de-a fi femeie de cariera se naruie. Apoi, usor, usor, vei avea alte preocupari (care solicita f mult intelectul, evident)cum ar fi: schimbat copilu', hranit copilu', potolit copilu' mic, oprit aragazu' pt. ca asa zisa supa e demult evaporata, dus gunoiu', potolit copil mare care a inceput sa urle crezand ca ai plecat definitiv, potolit copil mic abia trezit datorita plansetelor copilului mare, adormit copil mare, adormit copil mic....waw, liniste in casa, deci timp berechet pt. gatit, spalat, calcat cateva hainute. Stii, pare greu, apoi te obisnuiesti si, o juma de ora in fata televizorului o sa te faca sa te simti o maaare doamna; problemele apar dupa 2 ani (vezi cazul meu) in sensul ca ajungi sa iubesti viata asta si sa nu mai vrei la serviciu nici cu forta

liadorian spune:
quote:
Am nascut un baiat sanatos, de nota 9 si 3050g. Amintiti-l in rugaciunile voastre pe Victor-Constantin. Ghinetz
quote:
Astazi s-a nascut fetita lui Nicoll_Mada, Alexandra Stefania, de 3600g si 48 cm. Mada e inca in operatie.
Oana, Mada, felicitari!!

Victor, sa fii un copilas norocos si lipicios, istet foc si altruist ca mami!

Alexandra, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, noroc si un strop de...vino-ncoa, sa sucesti mintile oricui!

Inca 3 saptamani si apoi...

nikole spune:
Luna, ai atins un punct sensibil...si eu ma simt aiurea rau de tot,ma simt inutila, nu am lucrat deloc in sarcina din cauza problemelor ce le-am avut la inceput, si asta m-a terminat psihic.Pe langa faptul ca nu suport sa nu am banul meu(oricum tot la comun sunt banii, dar ideea e ca contribui si eu cu ceva), sederea asta acasa de 9 luni, m-a adus de multe ori in pragul depresiei.
Vad si eu ca si tine toate defectele, imi vine sa ma iau de el din toate nimicurile, ma simt ca o menajera desi nu fac nimic din ce nu faceam si inainte, insa acum simt ca DOAR asta fac...menaj, mancare...si imi da o stare de ..parca mi-e rusine de mine, pana la urma e o problema cu myself...am incercat sa vb cu el despre sent astea de frustrare, si ce mi-a spus?!...DOAMNE FERESTE!!!(ASTA STIE SA ZICA SI EL IN ROMANESTE)Adika nu prea intelege unde-i buba, tot eu exagerez, si imi place sa creez probleme sa-mi fac existenta mai interesantadupa a lui sincera parere...
ca sa nu mai zic ca ajunge acasa dupa 12 ore de munca rupt de oboseala, mai stam vreo doua ore de vb dupa care adoarme in timpul conversatiei si chiar ca-mi vine rau de nervi...
era fain inainte...munceam amandoi in aceleasi zile, acelasi nr de ore, plecam la munca impreuna veneam impreuna,acum...el tre sa munceasca pentru doi si uite asa....
de asta sper sa am noroc cu viza sa ma intorc la munca dupa 4 luni,sa am si eu "bucatica" mea de vita, satisfactia mea...
scuze ca m-am intins pe atat bucata de pagina...mi-am varsat si eu amarul, ca tot ai dat tonul.......
37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

karligutza spune:
quote:
Originally posted by jeni71
Karligutza capul sus, si hai razi, zambeste. Starea ta de spirit se transmite si la bebe. Lasa fata in pace sa stea cat vrea la mami in burtica ca e la allinclusive acolo. Creierii varza ti-i fac medicii, care poate au gresit DPN-ul (au mai fost cazuri) si e normal sa fii asa dupa 2 drumuri la spital. Chiar o prietena de-a mea a patit asa din 15 iulie pana in 8 august o chemau saptamanal la spital cu bagaj cu tot. Si ea era cu nervii la pamant din cauza turelor de spital. Nu vreau sa te sperii, insa se mai intampla sa greseasca data nasterii. Lasa natura sa actionezre, e cel mai bine. Ia-o ca pe niste plimbari, desi te cred ca drumurile spital-casa de fiecare data cu emotii te termina.
Sper ca nu te-am suparat mai tare cu mesajul meu. Multi pupici si capul sus, doar te stiam o luptatoare zana frumoasa ce esti !
Jeni35+

m-ai si dragalit

te mai pup o data si promit ca maine ma duc iar vesela si optimista, si na ca v-am dezvaluit iar ziua cand ma mai duc la spital...... de ce asa repede nu stiu!

karligutza,

vine karligugurutza! cand? numai ea stie! secretoasa mica ce e ea

valen spune:
Luna, imi pare rau ca nu stam in acelasi oras, ca as fi luat-o pe cristina_ana de mana si-am fi venit sa-l admiram toate 3 pe sotul tau care se relaxeaza vopsind gardul

karligutza spune:
fianna ai zis f.bine! nasterea si lauzia sunt gratis! si nu doar pt.persoanele fara venit! pt.toate femeile! nu conteaza daca ai platita CASS la zi sau daca pe ultimele 3 luni de ex. nu ai mai platit.......... sunt considerate acte medicale de urgenta! si daca dr. tau "nu te naste" ca nu ai adeverinta ca ai platit la zi, ii zici asta si daca tot refuza ii faci reclamatie ulterior! ne-nascuta nu te lasa.... eventual schimbi spitalul, medicul, etc!
karligutza, sapt.41
cu
la purtator

karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Hook esti tepara rau dar tare imi place de fiica-ta. Asa sa faca si cand o merge la intalnire cu baietii.
Paticut buna alegere, ai dreptate ,asa trebuie sa fie un spital in care nasti, nu e nimic iesit din comun. (poate doar internetul dar in rest cam asa trebuie sa fie standardele si atitudinea).
Luna35 sapt+
![]()
Adelise Raluca si CosminIs the final countdown!!!
Luna io-s tepara? dr-u'!!!!!!!! cat despre karligugurutza, hihi... io o s-o invat in plus matematica si geografia, iar taica-su chestii ingineresti, masini, etc...

iar paticut stim noi de ce are norocu' cu internetu' si la spital.... or aflat aia ca e forumista

karligutza,

valen spune:
Nikole, asta cu sotul care adoarme in timp de vorbesti cu el e una din preferatele mele; eu pe al meu am inceput sa-l banui ca prefera sa mai frece menta la serviciu peste program, doar ca sa mai scape de monologurile mele; si nici pe mine parca nu ma mai alinta ca inainte si nu-mi mai zice asa des ca ma iubeste dar eu am grija sa-l intreb de muuuulte ori pe zi ca sa ma asigur ca e totul ca inainte Si tot asa, uneori mi se pare ca doarme cand vorbeste. Ce-o fi cu el saracu'?