Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 28

Luna1 spune:
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by valen
Luna, imi pare rau ca nu stam in acelasi oras, ca as fi luat-o pe cristina_ana de mana si-am fi venit sa-l admiram toate 3 pe sotul tau care se relaxeaza vopsind gardul

Pentru el gradina e cea mai mare relaxare, sa stea jos pe scaun, sa vopseasca gardul, sa tunda plantele orice, il relaxeaza. Am ajuns sa fiu geloasa si pe o nenorocita de gradina si gard.

Si zici ca vine ea vremea cand m-oi simti o dumana si schimband cacatei si spaland podeaua. Buuuunnn. Deja ma simt mai bine.
Nikole ma simt mai bine (desi e ca in faza aia cand te bucuri de raul altuia, dar nu vreau sa sune asa) vazand ca nu sunt singura care se simte asa.
Luna
 35 sapt+
35 sapt+ 
 Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
 Is the final countdown!!! 

X-ray spune:
X-ray spune:
 felicitari oana si mada!sa fie cuminti,si mancaciosi!
valen eu acum incep scenariul descris de tine .am avut putin antrenament din timpul sarcinii,din cauza problemelor cu sarcina nu am putut merge la lucru si am inebunit stand gravida fiind.acum ma bucur ca am o ocupatie,spal hainele copilului,le calc,il schimb,ii dau sa manance,sti tu deastea...acum chiar ca ma simt la "lucru"
.am avut putin antrenament din timpul sarcinii,din cauza problemelor cu sarcina nu am putut merge la lucru si am inebunit stand gravida fiind.acum ma bucur ca am o ocupatie,spal hainele copilului,le calc,il schimb,ii dau sa manance,sti tu deastea...acum chiar ca ma simt la "lucru"
ma bucur ca mai naste cineva,intrasem la idei....
alina  si bb elisa (20 iunie 2007)

jeni71 spune:
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by fianna
ashera ca sa te simti linistita e mai bine sa mergi si la doctorul 2 in consult. eu asa as fi facut daca aveam optiuea. pe mine m-a vazut doctorul la 24, apoi la 38 si daca nu iese bebele la termen a zis sa-l sun. Intre sapt 34 si 38 mi-ar mai fi convenit insa un consult, ca am avut ceva emotii, dar totul a fost alarma falsa. Acum, sincer sper sa nac pana saptamana viitoare cand e DPN-ul.
jeni nici eu nu beneficiez de acele 6 milioane, cu toate ca am 5 ani de munca. doar ce imi dadusem demisia de la fostul job, vara trecuta mi-am renovat casa si nu m-am zbatut sa-mi caut ceva si in toamna, cand am reanceput sa ma interesez de munci am ramas gravida asa ca am lasat-o balta. nu ma plang ca am scapat de un stres in sarcina, desi uneori ma cam saturasem de statul acasa. Problema mea acum e ca doctorul a zis ca pt spital imi trebuie dovada platii asigurarii la stat! Eu le-am platit insa tb sa le recuperez pt ca cei de la casa de asig au zis ca in romania, nasterea si lauzia sunt gratis, pt persoanele fara venit. Mie mi-a fost jena sa-l corectez pe doctor si sa-i atrag atentia asupra acestui fapt.
fiannaMatthew Peter
39
STARTING THE COUNTDOWN
Fianna, si eu tot asa stiam, ca sarcina, nasterea si lauzia sunt perioade in care asistenta emdicala e gratuita. Am fost pana sa ma angajez in spital si m-am inscris si la dr de familie si el mi-a confirmat ca e gratuit totul, iar in spital cand am spus ca nu lucrez nu a spus nimeni nimic. Si atunci in spital mi-au facut analize, e adevarat ca am avut internare de o zi, dar tot au cerut adev de salariat si cand am zis ca nu am nu a zis nimeni nimic, decat ca e ok, ca e gratuit totul. Tara lui Papura Voda !
Jeni
 35+
35+ 

karligutza spune:
karligutza spune:
 Nana, paticut, Luna  va pup  ca 'ma trageti de urechi' si chiar realizez ca lumea s-a obisnuit cu mine vesela, insa e evident ca mi-am mai revenit, asa-i? maine o iau de la capat
 ca 'ma trageti de urechi' si chiar realizez ca lumea s-a obisnuit cu mine vesela, insa e evident ca mi-am mai revenit, asa-i? maine o iau de la capat  ssssshhht!
 ssssshhht!  

Luna ia fa-i o figura d-asta si tu sotului... io asa ma mai 'razbun'.... nu-mi face, nu-i fac!  cand i-e lumea mai draga si lui si se dezvata!
 cand i-e lumea mai draga si lui si se dezvata!  ... si hai pe forum cand e sotu' in gradina, ca sa uiti de 'gelozie' si dupa cum observi fetele
... si hai pe forum cand e sotu' in gradina, ca sa uiti de 'gelozie' si dupa cum observi fetele  tre sa fie zambitoare!
 tre sa fie zambitoare!
Simo cum te mai simti azi? 
Felicitari proaspetelor mamici Ghinetz si nicoll_mada... fericitelor! multa sanatate si refacere rapida, iar bebelushilor tot ce e mai bun in lumea asta! sanatate si iubire! 
karligutza,  sapt.41
 sapt.41   cu
 cu  la purtator
 la purtator 
vine karligugurutza! cand? numai ea stie! secretoasa mica ce e ea

cristina_ana spune:
cristina_ana spune:
 Luna, Nikole, Ioana, hi,hi, vad ca suntem cam la fel cu depresia asta! Noroc cu fete dragutze ca Nana si Valen care ne mai scot din butoi si ne aduc cu picioarele pe pamant.
Luna, pai tu stai bine, sa stii, ca te mai sexezi inca, si uite, sotul tau macar face ceva in casa (vopseste gardul). 
Valen, asta cu vorbitul singura in timp ce sotul sforaie e asa de valabila si la mine!!!
Hai, fetelor, ca trebuie sa ne revenim!!!! La cat am luptat eu pentru bebicul asta, imi e tare rusine ca gandesc asa! 
Cristina,  36+ si bebe scump
 36+ si bebe scump 
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE 

jeni71 spune:
jeni71 spune:
 Ghinetz si Nicoll-Mada felicitari , ne bucuram alaturi de voi. Sa va refaceti repede, si sa fiti sanatoase si voi si bebeii!!!!!!!!!!!!!
, ne bucuram alaturi de voi. Sa va refaceti repede, si sa fiti sanatoase si voi si bebeii!!!!!!!!!!!!!
Jeni 35+
35+

nma spune:
nma spune:
 Ghinetz si Nicoll-Mada felicitari! Refacere rapida si copilasi mancaciosi!
nico 34+
34+  
   21.07.2003
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

jeni71 spune:
jeni71 spune:
 Cristiana si Luna, si eu am uneori stresuri d-astea legate de statul acasa. E o perioada din viata noastra, iar dupa ce se nasc bebeii noi avem cel mai bine grija de ei. E adevarat ce spui Cristiana, si eu care inainte ma aranjam cand mergeam la servici, acum cand ies din casa, daca dau cu un gloss pe buze, e ok, dar de multe ori nici pe ala nu-l dau. Nici mie nu-mi place statutul asta de a apela la banii lui (uneori), pt ca mereu am avut banii mei sau nu a trebuit sa-i cer. Nu-mi reproseaza nimic, nu comenteaza, dar ma simt eu ciudat. Probabil de vina sunt si hormonii, plus timpul libetr in exces cand avem vreme sa ne gandim si la bune si la rele. Eu mai imi omor timpul citind, efectiv rontai cartile, citesc non stop, am dat gata pe-un weekend o carte de 600 pagini, a zis al meu ca nu-s toata acasa. Oricum profitati acuma de zilele astea lejere, ca dupa ce se naste bebe aleluia timp liber pt leneveala. O sa fim putin robotei, cel putin prima perioada.
Pupici la amandoua si capul sus, e in legea firii ca femeiea sa stea sa creasca copii, iar barbatul sa munceasca. Doar ca toate conotatia asta s-a cam rasturnat de ceva vreme incoace.
Jeni 35+
35+

nma spune:
nma spune:
 am fost acum la dr de familie pt concediul prenatal si mi-a pus codul 01 pe el, adica boala obisnuita. nu trebuia codul 08 adica sarcina si lauzie? va rog sa ma scoateti din ceata.
nico 34+
34+  
   21.07.2003
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

otim spune:
otim spune:
 Felicitari noilor mamicute Ghinetz si nicoll_mada si celor doi puiuti de om Victor-Constantin si Alexandra Stefania bine  ati venit pe lume .
Luna - ai cam pus punctul pe i si dupa cum vad nu sunt nici singura care se simte asa . Eu am ajuns sa dorm foarte mult ,chiar mult intr-o zi am dormit pana dupa masa la ore 3 si seara la 10 somn . Numai zic ca nici nu am ies din casa pana ieri nici macar sa cumpar paine . Dar din fericire pentru mine ai cei din jurul meu au simtit acest lucru si drept urmare azi de exemplu astept in vizita sa vina soacra si cumnatul (au dat telefon ) iar duminica mami meu cu surioara + cumnat + nepotel (anuntati de cateva zile ) . Si cu viitorul tatic stii ce fac ??? Planificare (poate suna stupid ) dar asta fac pentru ca si eu vreau atentie . Poate iti dau vreo idee , ce zici ???
Otilia inceput 36+
inceput 36+ Laurentiu
Laurentiu