Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 26

Luna1 spune:
Luna1 spune:
 Felicitari Nicoll_Mada pentru Alexandra. Sa se faca mare si frumoasa.
Eu iar am depresii provocate de consort, lumea din jurul meu etc. Din ce in ce mai des imi regret statutul de casnica, lipsita de preocupare (aparent, ca lumea crede ca daca stai acasa nu faci nimic). Nu stiu cat de bine voi iesi din asta, trebuie sa invat sa fiu mai egoista, voi cum v-ati obisnuit acasa?
Luna  35 sapt+
35 sapt+ 

Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

karligutza spune:
karligutza spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Neata!
Karli ma uitai la DPN-ul tau si abia de azi intri in 40 de sapt deci esti peste termen. Eu cred ca o sapt poti sta fara probl. sa vezi ce si cum.
Ile38 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
Ile, eu sunt deja in sapt.41 pe final!... adica 40 implinite si 4 zile azi... cum imi zicea si nikole sa ma mai bucur de burtika ca nu mai e mult; intr-adevar eu nu ma grabesc, dar chematul asta la spital si intorsul acasa ma streseaza nitelus.... eu imi alint burtika parca mai mult zilele astea si poate de aia bebe e asa cuminte, ii place gadilata!
si-apoi... nu e dupa dorinta mea! tot dr.stie cel mai bine cat pot sa mai stau fara probleme, caci dupa mine m-as misca din casa cand n-as mai suporta niste contractii, nu asa se face la nasterea naturala? stai pana ai simptome clare!....... insa eu sunt deja destul de "monitorizata"..... asteptarea-i grea dar rezultatul cu siguranta merita acest "efort"; azi-noapte cred ca am chitait la fiecare miscare; ma intorc din ce in ce mai greu
 burtika e greaaaaaaaaa!
 burtika e greaaaaaaaaa!karligutza,
 sapt.41
 sapt.41   cu
 cu  la purtator
 la purtator vine karligugurutza! cand? numai ea stie! secretoasa mica ce e ea

paticut spune:
paticut spune:
 felicitari Nicol-Mada pentru printesica ta Alexandra  . sa fiti amandoua sanatoase si fericite alaturi de tati mandru.
 . sa fiti amandoua sanatoase si fericite alaturi de tati mandru.
paticut  35+ cu
 35+ cu  Rares
 Rares

cristina_ana spune:
cristina_ana spune:
 Luna, sa stii ca si eu sunt in pragul depresiei din cauza faptului ca trebuie sa stau acasa. Deja sunt de-a dreptul invidioasa pe colegii mei, vreau inapoi la serviciu!!!! Ma simt tare inutila, nu mai am cu cine vorbi, nu mai imi folosesc creierul la nimic, stau ca o leguma toata ziua! Si deja incep sa-mi fac tot felul de ganduri legate de sotul meu, mi se pare ca vine prea tarziu acasa, desi el vine saracul ca deobicei, numai ca pe vremea cind mergeam la serviciu veneam si eu cam la fel de tarziu, si nu ma mai gandeam la prostii. Vreau si eu sa mai am ocazia sa ma aranjez, sa ma imbrac frumos, sa arat bine, acum stau toata ziua numai in pijamale (si din alea urite, ca ma dau mereu cu ulei de migdale si nu vreau sa le murdaresc pe cele frumoase
 Si deja incep sa-mi fac tot felul de ganduri legate de sotul meu, mi se pare ca vine prea tarziu acasa, desi el vine saracul ca deobicei, numai ca pe vremea cind mergeam la serviciu veneam si eu cam la fel de tarziu, si nu ma mai gandeam la prostii. Vreau si eu sa mai am ocazia sa ma aranjez, sa ma imbrac frumos, sa arat bine, acum stau toata ziua numai in pijamale (si din alea urite, ca ma dau mereu cu ulei de migdale si nu vreau sa le murdaresc pe cele frumoase  ). Si cel mai tare ma deprima faptul ca dupa ce o sa nasc nu o sa mai am salariul meu de acum si o sa trebuiasca sa stau pe banii sotului. Asta chiar ca o sa ma dea peste cap. Parca nu mai sunt buna de nimic. Dar totusi sper ca bebe sa ma faca sa uit de toate si sper ca viata sa mi se para din nou frumoasa cind o sa il am pe el in brate.
). Si cel mai tare ma deprima faptul ca dupa ce o sa nasc nu o sa mai am salariul meu de acum si o sa trebuiasca sa stau pe banii sotului. Asta chiar ca o sa ma dea peste cap. Parca nu mai sunt buna de nimic. Dar totusi sper ca bebe sa ma faca sa uit de toate si sper ca viata sa mi se para din nou frumoasa cind o sa il am pe el in brate.
Cristina,  36+ si bebe scump
 36+ si bebe scump 
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE 

Luna1 spune:
Luna1 spune:
 Cristina la fel ma simt si eu. 
Acum am o stare de depresie caci am vb cu sotul la telefon si am zis ca maine ma duc sa-i cumpar niste tricouri, si apoi poate bem o cafea in pauza lui de pranz. Nu poate, joaca badmington cu niste colegi. M-am enervat si i-am zis sa ma treaca si pe mine in agenta cand va avea timp, sa-mi faca o programare. Ieri am fost in oras, l-am sunat la pranz era intr-un pub cu un partener de la firma. Sapt trecuta avea sedinta. Si adevarul e ca atunci cand munceam si eu juca badmington vinerea, iesea in pub dar stiam ca si eu am viata mea. Acum ma simt total ignorata. Pe post de menajera. Plus ca vine acasa super obosit si se relaxeaza in gradina (ieri a vopsit gardul) iar eu nu pot mereu sa stau intepenita pe scaun aiurea. Orice l-as ruga sa faca uita. Sunt convinsa ca asa era si inainte dar atunci nu ma afecta caci mi se parea ca suntem pe picior de egalitate.
Despre bani nu mai vorbesc. Eu deja simt ca trebuie sa dau raportul si sa cer voie desi el nu zice nimic dar asa ma simt eu. Chiar nu stiu cum voi face fata in continuare caci deja ma simt super nasol.
 Chiar nu stiu cum voi face fata in continuare caci deja ma simt super nasol.
Luna  35 sapt+
35 sapt+ 

Adelise Raluca si Cosmin

Simo78 spune:
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Simo cand am vazut mesajul am crezut ca tu ai nascut! a trebuit sa il citesc de 2 ori pana sa ma dumiresc!
MADA33+, cu
Emily
Noi doi+1
Mada cum se spune, "sa ai gura aurita" si sa-mi fie atat de bine dupa nastere incat sa va anunt personal

Simona
 36+
 36+  Matei Hisham
 Matei HishamCrash test dummies

Happiness_4_us spune:
Happiness_4_us spune:
 Mai burtici dragalase, ce-i cu voi?
Luna, Cristina_ana, Karligutza, se poate?
Eu va urmaresc de mult timp si va stiam altfel! Fruntea sus ca mai e putin!
Karligutza, tu ma binespuneai mereu cu buna ta dispozitie si cu simtul umorului. Iesi din butoi ca acum apare bebelina si nu o sa mai ai timp de nimic.
Lunita mea scumpa si draga, tie iti trimit un pupic dulce, ca sa treaca afurisita de depresie. Incearca sa vezi partea plina a paharului si sa te bucuri de putinul timp liber care ti-a mai ramas. O sa-i duci dorul!
 Incearca sa vezi partea plina a paharului si sa te bucuri de putinul timp liber care ti-a mai ramas. O sa-i duci dorul!
Cristina_ana, cred ca toate femeile fac scenarii cu sotii atunci cand au putin timp liber.De ce sa-l irosim, nu? Hai curaj ca mai e putin.
 Hai curaj ca mai e putin.
Felicitari noilor mamici si sarcina usoara si nastere si mai usoara burticilor care urmeaza!
Numai bine!
Nana,
 30+
 30+   Razvan Andrei
 Razvan AndreiIn asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Simo .
.
Luna, Cristina, unul din motivele pentru care nu vreau sa stau acasa e tocmai ca o sa ma enervez pe cit de mult sta sotul la serviciu, desi el ar sta tot ca si acum ... Cit am stat in primul CIC, citeva luni, tare greu mi-a fost. Sa vedem acum cum o sa rezist ... Dar un pic ma bucur ca mai sint mamici ca mine, si are cine sa ma inteleaga .
.
La prima sarcina am intrat in CO dupa ce am implinit 37s; sper sa ma tin de promisiune si de luni sa intru in CO, ca marti fac 37s (azi ca n-am mai avut dureri mi-a mai pierit din cheful de stat acasa ).
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

paticut spune:
paticut spune:
 Nico - casa de piatra fratelui si petrecere frumoasa si de la noi. si nu-ti mai face atatea probleme cu rochita sigur vei gasi o rezolvare si o s ale iei ochii celor de acolo!!!  
Ioana - daca ma duc eu maine sa-mi iau rezultatul de la Instit de Hematolof\gie eu o parui pe aia de acolo. daca auzi de vreun scandal prin zona sa stii ca eu sunt. tu la ce ora te duci poate ne intalnim pe acolo!
Nikole - asa e acum regula privind taierea jos. ca sa evite alte probleme te taie inainte de orice si pe mine m-au anuntat deja de la clinica minune de care va spuneam ieri ca asa se procedeaza.
ANYA - multumim lui Dumnezeu ca te vedem alaturi de noi si cu zambetul pe buze. eu o citez pe valen - "oamenilor cu suflet mare si bun nu li se pot intampla decat lucruri bune" Dumnezeu ne mai pune si la incercare dar salutam pe Arina luptatoarea si pe mamica eicare sper ca acum se va rlaxa putin si-i va reveni sufletul la lc. sa fiti sanatosi toti 4 si abia astept ziua in care se vor juca prin padurice Rares cu Arina. ai toata iubirea, respectul si sprijinul meu.
Irinusha - felicitari pentru cum te descurci ci "nazdravanii". ma bucur ca i-a trecut ochisorul fetei. esti un exemplu pentru noi toate --- asa ca sa vina bebeii!!
Mamii - bafta cu noua inducere.. sa-ti vezi minunea in brate cat mai reprede si cat mai usor.
Jeni - nici nu stii ce mult subscriu .. avem o mare problema - "Romania e frumoasa si bogata - pacat ca-i locuita" si iarta-ma ca intreb si eu asa retoric exista vreun sistem in tara asta care functioneaza macar la 1/5 din cum functioneaza in alte parti? pe alte meleaguri? - PACAT
DOULA  este o denumire indiana sau hindusa nu mai stiu bine pentru moasa cu care in alte parti (prin strainataturi) se naste acasa cu ajutorul aromaterapiei, a cromoterapiei si a dorintei proprii.
GabiArama.. esti scumpa la vedere.. mai zi-ne si noua ce fac iedutii tai...mai pune o poza doua...
pentru toate fetele de pe DC -   si
 si 
si nu in ultimul rand pentru scumpica noastra Karliguta - nu fi trista fata draga.. toti avem zilele noastre mai bune sau mai rele.. te rog zambeste-ne cu ochii tai frumosi si rapitori. (prietenii stiu de ce) sa vezi ce o sa mai radem de toate astea la clubul scutecelelor in cateva saptamani...
paticut  35+ cu
 35+ cu  Rares
 Rares