Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 30
cristiana70 spune:
DELFINUTA, m-am uitat inca o data la Fila, nu cred ca e puiut ci doar o mare smecheraaaaa! Sau am facut o gafa si e catel? Ouuups!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
delfinuta spune:
Cristiana Filutza este fata, este Jack Rusell (Ca si Milo din filmul Masca
) si este o nebuna. Stam cu ambii caini in casa, numai ca pe Nike nu l-am intalnit cu bb. Stiu ca e greu de crezut, poate ca sunt eu nebuna...unii zic ca ar fi trebuit sa-l dam..cert este ca e destul de greu...deocamdata ne-am descurcat asa...o sa vdm mai departe ce facem..
alinuk spune:
quote:
Originally posted by miciurin
Alinuk, ma crezi?
Mami de Lizuca(11.02.2007)
buei io le-am mancat

Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
cristiana70 spune:
DELFINUTA, deci bine m-am prins eu ca e smecheraaaaa! Nu stiu ce sa zic cu Nike, nu se va adapta nici cu alt stapan, dar el nu si-a dat seama ca mai este "cineva" in casa pe langa cei cunoscuti? E imposibil, ca nu degeaba e caine. Nu stiu ce as face in locul vostru, dar e o situatie dificil de continuat, daca e bland puteti incerca sa le faceti cunostinta, bebele la o distanta de siguranta. Mama are acasa Dobermann, a acceptat bine prezenta nepotului (fiul lui sora-mea), acum baietelul are patru ani, relatia e ok dar nu sunt lasati impreuna nesupravegheati.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Alt subiect: sunt suparata 
, cred ca de data asta nu scapam fara antibiotic, David nu si-a mancat cerealele, cred ca-l supara la gatut, dar a baut laptele. Maine vad cum se alimenteaza, daca n-am de ales antibiotic primeste, dar as fi vrut sa-l pacalesc iarasi, sa lupte organismul lui. Voi ce ma sfatuiti? Febra nu are.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
marina - cu mana tremuranda am deschis PC, doar-doar o fi vazut cineva filmuletele cu gupiii mei
si cand colo, ce sa vezi? unde-i copiii, ha?
poate ii gasesti la semnatura; primul filmulet care s-a deschis este dansul unor prichindeii absolut superbi, care au nu mai mult de 5-6 anisori si au dansat in fiecare seara la festival, dar nu pe scena, inca. Insa mai jos sunt mai multe filmulete cu Adam si Matei.
delfinuta - la cat ma pricep eu la caini (cresc si eu un exemplar de 13 ani) ma gandesc ca va va fi tare greu sa gasiti pe cineva care sa il accepte pe Nike, la cei 10 ani. Dealtfel ma gandesc ca datorita atasamentului fata de stapanai, sa nu devina agresiv abia dupa instrainare... Insa intr-adevar e o situatie grea pt voi, cu Eric prin preajma, nu stiu ce sfat ti-as putea da...
cristiana - eu iti urmaresc evolutia lui David cu pasiune as zice, e singurul exemplar prin care fac si eu cunostinta cu lumea celor prematuri
. Mai mult, am incredere in flerul tau si ma ghidez atunci cand trebuie sa o mai ajut pe Loleka cu micutul ei. De ex, bb al ei a inceput sa comunice cu cei din jur, vb, zambeste, mananca bine, dar mama lui e nebuna si vrea sa il vada mare si gras repede, si cu toate ca a luat bine in greutate ii tot da laptele cu cereale, la fiecare masa; eu ii tot zic ca e prea mult, ca bb nu mai cere demult masa de noapte, iar ziua sa-l lase sa pape dupa pofta inimii; dar ea nu si nu, sa ii dea ...si apoi se supara ca nu i-a mancat portia; nu mai zic ca face pregatiri intense pt diversificare, insa bb nu cred ca este pregatit, adika nu e vanjos, nu tine capul atat cat il fac ceilalti copii cand se incepe diversificarea, de aceea mi se pare devreme inca... are 5,600 la 4 luni si 10 zile si nu cred ca ar trebui sa se grabeasca...in fine!
mi-a facut sotul un castron cu popcorn si o cutie de bere rece, ia sa ma uit eu la Callatis, atat cat a mai ramas...
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
cristiana70 spune:
Duamna CARACATITA, pai e frumos? Noi suntem exemplar?
Am vazut ca si fetele de la prematuri au sfatuit-o pe Loleka sa mai astepte, sa lase copilul in ritmul lui... ingrasarea accelerata nu duce la nimic bun la nici o varsta. Ea face cum vrea, e cam repede la patru luni sa infigi in el cereale la fiecare masa, am inteles ca asa a sfatuit-o pediatra, pai pediatrele astea au un fix cu recuperarea prematuritatii in nu stiu cate luni. Si recupereaze greutatea, nu-i bai, dar ramane tot cu tendinta de ingrasare accentuata, ce-o sa faca daca va avea un copil obez??? Eu nu ma agit ca nu mananca cerealele in sine, imi dau seama ca-l supara gatutul, nu stiu ce sa fac, sa-i dau pace sa rezolve mama natura problema sau hop cu antibioticul?
Ai un sot, jos palaria, sa nu-l mai pui pe lista neagra, cu cine moare de mana ta 
!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Hi, hi, si acum, fiindca am ajuns si eu la una mie de mesaje, ma retrag in barlog vreo doua saptamani, nu va ma bat la cap!
Va fac un capitol nou, cadou de noapte buna!
cristina mamica de
David (21.12.2006)