Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Cristiana/ Ylilimic de simtit ca e cineva in casa a simtit, normal. La inceput statea la usa camerei, acum s-a obisnuit/s-a resemnat si nici macar nu mai incearca sa intre..

De dat altcuiva nici nu se pune problema...este prea batran pt asa o schimbare si prob ca ar muri de suparare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Ca sa nu ne paruiasca moderatorii:

un nou capitol aici

Noapte buna la mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cristiana - nu te supara, nu am spus cu rautate, David e unul dintre cei dupa care mor la orice ora din zi dar tocmai de aia, citesc cu mare atentie tot, pentru mine viata lui e un studiu, ceva nou, ai mei fiind amandoi nascuti la termen.

bb Dominic- si eu sper sa nu semene cu mama lui, care are tendinte spre forme rotunde; tatal spera sa ii semene

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput