Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 29
delfinuta spune:
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/799714459/in/photostream/" target="_blank">Fila si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/799714539/" target="_blank">Nike
pt Laura si cine mai vrea sa-i vada.
miciurin spune:
Marina poti sa pui loboda, poti sa pui si frunze de salata, asa mi-a zis pediatra mea.
cristiana70 spune:
Beeeey, nu ne-a laudat nimeni ca suntem intregi la cap!
DELFINUTA, am vazut cateii, mai mult imi place de Fila, mai ales asa cum sta rascracanata pe pat! Nike ce rasa e, nu e cumva una dintre rasele foarte agresive? Atentie, devin gelosi pe noii veniti, inclusiv pe copii, sa nu te superi.
Cat despre cei parinti denaturati sau dusi cu sorcova, scrie-ma si pe mine, ca ieri la gimnastica doar David n-a avut strampi (ciorapi pantalon) pe sub pantaloni, s-au crucit mamele cand l-am scos in body si pantaloni, l-am pus in carut, l-am acoperit cu vesta mea si am taiat-o la masina. Va jur ca am vazut o fetita infofolita in costumas de lana, si au invelit-o si intr-o patura, sa fie bunica si mama sigure ca asuda cum trebuie, ei, acolo familie grijulie!
Iar mamicile care voiau tarc, David incepe sa se iumpace cu el, sta tot mai mult fara sa faca scandal, si e bine ca sta acolo ca se taraste si se roteste si el, acum e cu capul spre usa, acum spre geam. LILISOR, multumesc
, am atarnat fel de fel de jucarii pe sus, iar David e tare fericit sa le traga jos la el!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
alinuk spune:
am primit o povestioara pe care vreau sa v-o scriu si voua aici:
Un profesor a dat fiecarui student ca tema pentru lectia de
saptamana viitoare sa ia o cutie de carton si pentru fiecare
persoana care ii supara, pe care nu pot sa o sufere si sa o ierte sa
puna in cutie cate o piersica, pe care sa fie lipita o eticheta cu
numele persoanei respective.
Timp de o saptamana, studentii au avut obligatia sa poarte permanent
cutia cu ei: in casa, in masina, la lectii, chiar si noaptea sa si-o
puna la capul patului. Studentii au fost amuzati de lectie la
inceput, si fiecare a scris cu ardoare o multime de nume, ramase in
memorie inca din copilarie.
Apoi, incetul cu incetul, pe masura ce zilele treceau studentii
adaugau nume ale oamenilor pe care ii intalneau si care considerau
ei ca au un comportament de neiertat. Fiecare a inceput sa observe
ca devenea cutia din ce in ce mai grea. Piersicile asezate in ea la
inceputul saptamanii incepusera sa se descompuna intr-o masa
lipicioasa, cu miros dezgustator, si stricaciunea se intindea foarte
repede si la celelalte.
O problema dificila mai era si faptul ca fiecare era dator sa o
poarte permanent, sa aiba grija de ea, sa nu o uite prin magazine,
in autobuz, la vreun restaurant, la intalnire, la masa, la baie, mai
ales ca numele si adresa fiecarui student, ca si tema
experimentului, erau scrise chiar pe punga. In plus, cartonul cutiei
se stricase si ea ajunsese intr-o stare jalnica: cu mare greutate
mai putea sa faca fata sarcinii sale.
Fiecare a inteles foarte repede si clar lectia pe care a incercat sa
le-o explice profesorul cand s-au revazut dupa o saptamana, si anume
ca acea cutie pe care o carasera cu ei o saptamana intreaga nu a
fost decat expresia greutatii spirituale pe care o purtam cu noi,
atunci cand strangem in noi ura, invidie, raceala fata de alte
persoane.
De multe ori credem ca a ierta pe cineva este un favor pe care i-l
facem acelei persoane. In realitate insa, acesta este cel mai mare
favor pe care ni-l putem face chiar noua insine.
In cutia ta cate piersici sunt... si ce ai de gand sa faci cu ele??
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
miciurin spune:
Duamna, io am 3 piersici! Da's in cutia de la frigider. Maine o sa mai am doo. Ca una o papa Lizuca ![]()
Tu cate ai? ![]()
delfinuta spune:
Cristiana multumim ca te-ai uitat la catelusii nostrii. Intr-adevar Nike este pitt-bull, nu l-am intalnit cu Erik pana acum si nici nu cred ca o vom face...este destul de dificila situatia...il iubim tare-tare pe Nike, insa nu putem risca un accident..
Alinuk...plina de invataminte povestioara! Mi-a placut!
cristiana70 spune:
DELFINUTA, pai unde stau cateii, nu cu voi? Poate ca tu ai scris, dar la atatea pagini eu am cam luat-o la diagonale, rusinica sa-mi fie. Nu cunosc rasa, eu am avut doar caini placizi, dar la un moment dat vor trebui sa se cunoasca, nu? Fila e puiut, sau doar talie mica? Oricum, mi se pare mult mai potrivita relatiei cu un copil.
Cainii nostri l-au cunoscut pe David din prima zi in care l-am adus acasa, am facut asta in secret, ca altfel ne sareau in gat bunicii, eu zic ca asa a fost cinstit, sa le prezentam noul membru al familiei, noul "animalutz" din casa (pentru ei asta e, fara suparare!). Ideea e acum David este unul din check-point-urile pe care le au la intrarea in casa, fiindca ei cand intra fac inventarul la restul animalelor (noi oamenii) si la castroanele de mancare!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
miciurin spune:
Anis, cu doua capitole in urma, Lili avea aceasi problema ca tine....
Poti folosi cu succes Trigonella, (schinduf) de la Laboratoarele Medica, si Spirulina.
marinar spune:
buna seara
raluca pai emmi deja ii are cam de asiatica iar patronul care este mongolez si ne este prieten zice ca emmi e de-a lui ![]()
hahaha mai shine si mai nou, pt ca nu sta in fund, nu se ridica singura, s-a smecherit si din pozitia 4 labe se da pe-o parte si sta in fund dar sprijinita ibtr-o mana. e haioasa foc...tre sa o filmez si asa ca sa nu credeti ca fabulez 
ivona felicitari pt banutzi!
lili, iarta-ma fetitza dar io nu prea am inteles care era treaba cu filmuletul! copiii tai unde sunt?...io asta asteptam sa vad.

!