Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Marina m-a dat gata Emmi! Cum merge ea de-a busilea....FELICITARI!

Cristiana sanatate multa va doresc! Nu da spaga la doctor! Fa scandal!Fii tare si o sa te ajute DD.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mai marina. demult am vrut sa ti-o zic ...esti chiar enervanta
adik, mai ieri fie-ta sa rostogolea de mama focului, apoi a stat in 4 labute si acu merge de-a dreptul.

sa vezi ca spatamana viitoare merge in 2 picioare si apoi ne pui filmulet cum recita o poezie.

lili youtube-ul e beat.. pai io vaz acolo un filmulet cu alexandru...si marina a vazut unu cu emi, deci e beat
dana, nu am comentat pozele cu baywatch pentru ca sunt ofticata... am aflat preturi de la un bazin dupe aici si clar nu intra in bujet.

cristiana...
poate iti amintesti aventurile mele la doctorita de familie.... nici ca am mai pus piciorul pe la ea. sa astepte ea sa ii dau io spaga, o mie de ani

io-te mai avem o steluta... bine ai venit laurahadade
lume, lumeeee, vin la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salutare fetele, nu va ma inervati, ca strica la ten si iar ne certam!

Doctorita cu pricina de ieri e medic fizioterapeut, acu' cine-s io sa-mi dau cu parerea asupra specialitatilor, care-i grea si care-i usoara, nu e tocmai ramura care te trezeste din pat noaptea, ca "hai doamna ca-i bai si moare pacientul", poate-i lipseste madamei un pic de actiune. Si poate alta treba nu are decat sa puna mamele pe jar, ca parca n-avem si asa desttule preocupari.

In alta ordine de idei, fiindca la inceputul saptamanaii doctora de famile a zis ca n-ar fi rau sa mai facem un eco la cap, azi ne-am dus la aceeasi doctora de data trecuta (nu aia ciufuta de ieri). Ventriculii laterali s-au mai echilibrat, nu stiu care distanta care nu trebuia sa creasca a mai scazut cu un milimetru, una peste alta doamna care e primar pediatru a fost tare incantata de evolutia lui David. Care David de bucurie a facut un kk de la umeri pana la putza! Na, ca sa revenim, doctora a zis ca lichid acumulat nu este, copilul evolueaza bine, are un pic de rahitism deci douazeci de zile pe luna dam cate 5 ml de calciu, si de luna viitoare 5 picaturi de Vigantol. Si mi-a placut ca nu ne-a scos dinn cabinet pana nu a spus tot ce avea de spus, asa ca meritat banii pentru aproape 45 de minute! O sa mai mergem in noiembrie la control. M-am gandit ca daca am nevoie de pediatru tot la ea am sa ma duc, mi-a placut cum a vorbit, si ca nu m-a luat de sus.

ADELA, sa-ti traiasca micuta (care micuta ca Alexia-i mare!), la multe lunisoare si jumatati de ani!

LIUDA, sa stii ca si noi uram lingura, ne-am intors la biberonul killerit ca sa-i dau cerealele, n-o sa se marite nici fie-ta cu biberonul in gurita! Daca vezi ca mananca din biberon, nu cred ca o refuzi...

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marina - ce super se joaca Emma pe jos! doar ca tre sa ai grija, te trezesti cu ea unde nu te astepti!

si sa va pun iar filmuletele, caci se pare ca era vina mea :
www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank">intrati aici sa vedem ce iese!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

BAAAI FRATEEE CE MERGE EMMI DE-A BUSILEA!!!!

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mihacarm..plange ca nu se satura....si m-am prins , dezghetand lapte de al meu...si manca cate 100ml sau 120ml...ma tot framant de la ce...pt ca s-a produs brusc si nici macar nu i-am inlocuit mese..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

lauraionescu,ma bag si eu in discutia cu dorul de...tara,care si al mine este MUULLTT si MAARREE ,dar nu de tara propriu-zis ci de ai mei,de prieteni,chiar si de vecinii nesuferiti care faceau mereu galagie cu renovatul apartamentelor...
Doar ca eu nu plang la telefon,ma tin tare,ca maica-mea abia vorbeste de suspine si e mereu cu nodul in gat si eu trebuie sa fiu tare,sa o incurajez ca totul va fi bine si ne vom revedea curand .
Dar acest "curand" cine stie cand va fi,of,of ,ma visez mereu acasa la ei...
Sora ta unde locuieste?Daca e in Ottawa poate vrea sa ne intalnim sa ne plangem pe umar,cine stie...

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, am fost azi la Ikea cica sa iau o canapea pentru firma... bai nene... dupa ce ca pe drum am facut 10 km pe soseaua de centura ma-sii intr-o ora jumate, am ajuns in Ikea unde am zis sa hranesc ploada, ca trecuse ora ei de masa cu juma' de ora... ma duc la camera de "ingrijit copil" unde pe peretele din stanga trona o reclama la alaptat, alaturi era un scaun cu o perna si in dreapta era o masa de infasat si caut o afurisita de priza, sa pot pasa banana ploadei... ca evident aveam tot ce trebuia cu mine, blender, banana, cerealele, iaurtul, laptele praf - ei bine, din partzi priza!!! M-am dus la bucataria de acolo, n-aveau priza. Am mers cu un nene (saracu' foarte dragutz a fost cu o m u i e r e nebuna de nervi cu gupil urlator de foame in scaun de masina dupa ea) sa vedem daca are priza la cuptorul cu microvele - pas! Nimic! Pana la urma am deconectat un monitor de la o casa de marcat si am blenderit banana cocosata peste scaunul operatoarei, ca nu ajungea cablul Dupa care constat ca am uitat biberonul, asa ca m-am retras in camera aia cu posterul cu reclama la alaptat (in care scria ca eram in camera de alaptat, daaaa?) si le-am facut in ciuda ca am folosit-o (pe camera) la hranit cu linguritza. Iar servetelele lor au fost tare la indemana, ca nu aveam destule pentru hranit la linguritza! Intre timp a intrat o tanti care sperase ca acolo e buda si era deja descheiata la slitz si a fost tare dezamagita cand a vazut ca in loc de buda eram io cu ploada si cu banana macelarita pe fatza, pe maini si pe o tona de servetele. In fine, in afara de faptul ca nu au priza si ca drumul pana acolo e infect, oribil si imputit, Ikea e chiar ok, oamenii sunt ok... poate pentru ca e inca nou... nush.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara!

Alinatxa mult succes!!!

Laura Ionescu e o poza cu cateii in albumul comun, dupa ce ma prind cum se face, mai pun si altele..

Marina poate ca a fost o toana a Emmei, cand era ceva mai mic si Erik avea per din astea. Cat despre cei carora nu le pasa...oho...sunt atat de multi! Cunosc pe cineva..ii dadea lu' fisu' sa pape iaurt de la frigider in toiu iernii ( di cauza de lene) si apoi se mira ca are tot timpu nasu infundat si gatu rosu..

Sraluca sicer te invidiez! Cand o sa pape si Erik asa o sa ma pot declara multumita! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by anis

mihacarm..plange ca nu se satura....si m-am prins , dezghetand lapte de al meu...si manca cate 100ml sau 120ml...ma tot framant de la ce...pt ca s-a produs brusc si nici macar nu i-am inlocuit mese..

exact de asta ma plangeam si eu si ma miram ieri..matei sia- redus mesele la cate 100ml aprox..chiar daca ii dau lapte de-al meu decongelat..daac suge putin e de asteptat sa scada productia..in schimb manaca mai des, la 2-3 ore..na, o fi vara, cald, ma are si el perioade...

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput