Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

marina chestia e ca ziua o las si eu si cu vecinii pe banca si urc pana sus sau cu maica-mia cu socrela sta cu oricine dar trebuie sa fiu acolo cand e ora de facut nani ; sta la oricine in brate nu am treaba cu ea rade la toata lumea dar seara face scandal daca nu sunt langa ea astept sa vad cum e la tine ; ce gimnasta e fica-ta e totala alexia se arunca pe burta si ramane acolo si striga dupa ajutor sa vin sa o ridic abia astept sa ajunga la performantele lui emmi

catalina spor la munca

hai sa va zic ce a mancat fica-mia azi
la ora 8 210 ml lapte
ora 11 3 lingurite de fructe ( nu avrut lapte )
ora 14.30 2 lingurite de legume ( nu le-a mai vrut nici pe astea ) si 100 ml de lapte
te pomeni ca i-a intra in cap ca e prea grasa si face cura de slabire

pako cum ai reusit sa-i disloci mana / eu o ridic mai nou pe alexia cand pica pe spate si vreau sa o pun din nou in fund de o singura mana ; cred ca nu e idee buna ; bine ca a trecut febra

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Ce liniste e pe aici. Bate vantul ..Bu hu huuuuuuuuuuu. Unde sunteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

quote:
Originally posted by sraluca

Ce liniste e pe aici. Bate vantul ..Bu hu huuuuuuuuuuu. Unde sunteti???

sraluca www.flickr.com/photos/8940993@N07/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006

poze de la mare

la sta ma gandeam si eu

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pai multe sunt iesite in grup in pishmigiu. io merg diseara cu emmi la chinezesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurahadade spune:

Am uitat sa scriu...toate datele...
deci 28 februari la ora 15:30, nastere prin cezariana, o fetitza pe nume Diana, 3500 g, 54 cm scor Apgar 9/10.Sper ca de data asta nu am uitat nimik.pupici.

Mergi la inceput

MARINA vezi sa nu va intoarceti cu ochii oblici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

si daca tot nu e agitatie pe forum, mai pun io o data link-ul cu filmuletele noastre: www.youtube.com/my_videos" target="_blank">ie-te aci se vede nebunia...

laurasuper pozele

s-a trezit matei

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai neata! iar!
am revenit!
am fost acasa, am gasit-o pe fie-mea dormind cracanata pe dormitorul meu si am zis sa ma intind... asa ca am ars un somn de 2 ore si eu! S-a trezit Diana si mi-a bagat degetul in ochi, asa ca trezirea si hai sa o hranim... offf si credeti ca a mancat? NUUUU!!! Nu vrea si basta, am facut lapte si am scos-o afara, ca dadaca azi a fost super harnica si mi-a sters toate covoarele cu biocarpet si nu-stiu-ce de luceau ca noi, dar erau ude, asa ca am plecat de acasa!
Lume - lume iar scad falcile lu' fie-mea!!! Nu vrea mancare la linguita nici batuta, am deochiat-o, prea am laudat ca mananca cereale si orezuri... am zis sa schimb ceva... scaunul in alta camera, alta pozitie, poate e plictisita? azi im zis ca incerc sa bag cereale sau orez prin biberon cu tetina gaurita de dintii mei, marimea 100! Poate macar asa, chiar daca eu vroiam sa nu o invat cu deversificarea la bibe!
bai, bai, nu stiu ce fac cu ea, cine e cea mai tare in diversificare sa stimit copilul... platesc numai sa crape, mama ei de fata!
gata cu plansul... ma apuc de treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele!

Multumim pentru urarile de la multi ani de ieri!

noi suntem bine, eu sunt la servici de aia nu prea mai intru.

Am vazut poze frumoase, Marina, Dana, Laura...ce frumoase sunteti, si voi si copilasii! As merge si eu pe undeva...

In rest, toate bune, am luat deja salariul asa ca ma duc sa-l cheltui

AlinaTXA ma gandesc la tine, sanatate si putere sa iti dea DD, o sa treci peste toate!

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput