Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 26
marinar spune:
messa e bine ca ai pus picioru' prag. io inca nu, o sa iau pilule cand mai scap de kg pt ca nu-mi place mie cu cauciuce, dar lui....si inca nu sunt hotarata daca sigur nu mai vreau un bebe. asa ca o mai lalaim asa.
alina mult mult succes si un strop de noroc!
delfinutza nu stiu de la ce e dar azi vad ca a fost ok. sper sa o tina asa.
mai cand vad cat ne amaram noi la primul scandet al copilului si pe altii ii doare-n dos imi vine sa mor. am in bloc un vecinel de 8 luni, sta chiar sub apartamentul nostru. el a fost un cumintel de la inceput, fara colici, fara plansete de alintareala, cu somn grupa mare. de 3 saptamani insa plange de mi se rupe sufletul. aseara eram afara si a iesit si tati al lui cu el la plimbare. l-am intrebat ce are bb si cica e de la dinti. am intrebat daca i-au dat cu cevi si cica: i-am luat un gel dar cicne sa-i dea cu el!? 

pai cum frate sa ai ala in casa si sa lasi copilu' sa urle. acum nu stiu daca rahaturile astea au efect dar macar incerci. nu tu gel, nu tu o jucarica de ros, nici cu degetelele in gura nu-l lasa.....offff
laura ce regim ai primit? hihi ce dulcica e eva!!! si ei i-a placut la mare asa-i?
sraluca spune:
ANIS mersi mult. Dar sa stii ca oi deja suntem campioni la diversificare, aven 2 luni si.., valeu de cand ne-am diversificat.
Asa ca am trecut de faza cu da-i legume si dupa fructe. Papa al meu si- si fara probleme. Problema e cand nu ii dai. Nu ai citit ca acum vro 3 zile a papalit un ficatel asa gol, simplu, FIERT NU CRUD
, si parca ar mai fi papalit vro 10. Adica mancam cu succes: cartofi, dovlecei, pastarnac, telina, ceapa, morcov, carnita de pui, out, branzica, iaurtel, mere, pere, piersici, banane, si salatica, si fasole verde mai nou. Unde sa mai intre si cereale
. Voiam sa ii bag si brocoli dar nu am gasit proaspat. O sa ii dau congelat dar nu prea ma incanta congelaturile astea pt el.
anis spune:
sraluca..nu e indicat broccoli...e ca varza ...si conopida de altfel si fasolea verde.., boabe nici atat, cat si mazarea..il baloneaza ..gaze multe.
megbeng...respir chimen si anason...am trecut si pe fenicul crud..galactogil i-au mereu...de aia zic ca nu stiu cauza...la odihna am stat mereu f prost..dintotdeauna..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
emmi papa conopida fara nici o problema. pe mine numai mirosul m-a dat pe spate,de fapt nu as manca nici o linguritza din piureul de legume pe care-l papa ea fara sa respire si mai face si "immmmmmmm"
marinar spune:
fete dar loboda, stevie putem sa punem la piureul de legume? am mai vazut pe la piata si de aia intreb.
mihacarm2002 spune:
Laura, foaaaarteee frumoase pozele de la mare. E comica si cum vrea sa pape ciocul ratustei de la carusel. Seamana mult cu tine, are privirea si zambetul tau.
Anis, de ce zici ca ti-a scazut cantitatea de lapte? Plange Iarina ca ar mai vrea? Impresia ca nu am lapte o am de cand alaptez, dar daca Eva doarme noaptea (se trezeste de cateva ori dar mananca in somn) nu imi mai fac probleme. Uneori plange ca nu mai vrea, dar pana sa ma prind credeam ca nu mai are laptic. Acum daca o pun in patut adoarme.
Alinuk, ma bucur ca ai spus cat de imp. sunt cerealele.
Evei a inceput sa ii placa sa doarma pe burtica. De fapt ii place sa isi petreaca mult timp pe burtica. Din pacate inca nu se intoarce decat din intamplare asa ca trebuie sa o intorc eu. Nu-i bai,, dar azi dimineata, pe la 6 nu mai vroia sa adoarma decat pe burtica, si cum imi era si mie somn, am lasat-o asa pana la 9 cand s-a trezit.
Ma duc sa dorm si eu cat doarme ea ca diseara mergem sa o sarbatorim pe mama (numai la mancarea de acolo mi-e gandul) 
adela2006 spune:
am niste nervii am scris ditamai mesajul am vrut sa pun o poza de la laura sa-i arat care mi-a placut mie mult si mi-a disparut netu
de azi-dimineata de cand m-au trezit cu cititul contorului de curent mi-a mers tot prost
poate ca e vineri 13 ?
in fine azi facem si noi 6 luni
bine ca am nascut sambata 13
lui alexia nu-i plac cerealele clar face un bleahhhhhh mare se scutura toata ma scuipa tuseste stranuta le scoate afara cu limbuta nu-i plac
v-am zis ca am fost la o nunta sambata trecuta mi-a zis maica-mia ca seara la culcare atras niste urlete se uita prin toata camera cand auzea usa si vedea ca intra taica-miu urla si mai tare
intr-un final a adormit dar a suspinat ca un copil abandonat jumate de noapte
am vazut aseara ce inseamna la ea urlat dupa mine
a incercat al meu sa o adoarma si m-a trimis pe mine din camera ca o adoarme el
m-am dus la bucatarie am fumat o tigara si o ascultam cum urla racnete imense amestecate cu ma ma ma ma
intr-un final am venit in camera si cum m-a vazut s-a linistit am luat-o in brate si s-a lipit toata de mine m-a luat de mana si nu-mi mai dadea drumu
a adormit cu capul pe mine singura si abia am dezlipit-o
si mai am vreo 4 nunti in care o sa stea ai mei si socrela cu ea 
cristiana dar chiar asa nu poti schimba doctoru ? sau du-i si tu ceva o cafea cu o caramida in ea si sa vezi ce bine va fi david 
alinatxa iti tin pumnii multa bafta 
miha mie mi-e inca frica sa o pun pe burta sa doarma desii am vazut ca-i place
sper sa vina azi postasu cu " pensia " ca sunt la zero cu finantele si maine merg la un botez
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
adela2006 spune:
am zis sa nu mai risc
laura uite mie poza asta si asta mi-au placut cel mai mult
cand vad ce bine-ti sta cu parul scurt imi vine sa ma tund si eu din nou scurt 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
Catalina spune:
Fetelor, intru pe super mare fuga sa va zic bunaziua, sa zic Adelei sa ii traiasca minunica si Liudei ca nu mi-a cazut inca nasul. (apropos, o sa iti cada tie altceva daca te mai freaca mult fita -vai da curu tau, scuzati franceza)
Deci va pup pe portofel ca azi nici la toaleta n-am avut timp sa ma duc si astept un alt client la 2.
Numa bine si hev a nais uichend!
marinar spune:
adela nasoala treaba daca nu sta alexutza fara tine. io pe emmi pot sa o las cu orice boschetar, daca se joaca cu ea e cea mai fericita. sambata mergem si noi la nunta si o las la socrela...in premiera. la ei sta aproape in fiecare zi dar nu si peste noapte.
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070713&ctime=033138" target="_blank">asa sta emmi pe jos