Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara la mamici cu bebici!

Am citit si vazut poze cu delfinul Lucas - Dana sunteti frumosi amandoi si de invidiat. De mutl strig si eu dupa o piscina in Mangalia, dar probabil nu-i vad rostul, caci aici copiii invata sa inoate la mare, cica
rali - tind sa cred ca ai dreptate, probabil Adam se plangea de dintisor; ce sa fac, daca nu stie sa-mi spuna cu vorbe? Eu il tot studiam dar nu cu prea mult interes, caci gingia nu parea inflamata, cel putin nu cum mi-o amintesc eu de la MAtei.
marina - vezi sa nu te apropii si tu de eruptia dentara, atunci se mai intampla asa. Daca ai Calgel/Dentinox in casa, pune-i pe gingie si apoi baga suzeta, de multe ori asa se calmeaza cel mai repede. fotomodelul Emma.
Liuda - si eu as fi facut ca tine, in ce priveste consultatia Dianei; nasterea ta e de revista!!!

revin ca ma asteapta sotul al o pizza; Azi a fost Adam la dr: 70 cm, 7,400 kg la 6 luni. A papat piureul de legume cu carnita si unt si rosie pt prima data, l-a asteptat cu gura deschisa .
Ah, ce baiat mare are mami!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adela, nush, vad pe 20-22 iulie, cand sunt asteptati rusii... daca mai vin sau daca ma pregatesc iar de glezne cat sticla de cola...

laurahadade, bine ai venit!

cristiana, schimba doctoritza...

sraluca, io zic ca organismul uman e destul de tare de mic si totul e si chestie de gene. Daca genetic e broblem, poti sa dai tu si mama laptelui de muma si mama alimentelor antialergice, ca tot e jaba... daca genetic e rezistent, poti sa-i dai si pietre, ca-ti creste si infloreste ca zorelele in batatura.

Alinuk, cum fu pastarnacu'?

rali, e bai, ca dupa aia cine mai munceste? Dumniezo si cu Sfantu' Duh, ca io ar trebui sa stau cu doi plozi de fuste toata ziua...

pako, daca ma trezesc ca indrazneste careva sa dea drops la fi-mea il/o bat in mijlocu' strazii pana ma stie un cartier si se feresc dupa aia toti - adica dau un exemplu

nadiuta, bine ca s-a rezolvat

meg, era sa ma umflu eu cu pompa... sa speram ca postinorul ala functioneaza!

lilimic, ai vazut? E diversificat baiatul!!!

Fi-mea sta din ce in ce mai mult si mai bine in propriul ei dos, asa ca sunt fericita - maine ii fac si poze

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Messa

Alinuk, cum fu pastarnacu'?

--------------------

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Messa

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn La aceasta intrebare chiar iti pot raspunde in cunostinta de cauza... ca l-am haplit io!!!!

Din discutia mea cu pedi ramasese sa incep cu legume asa cum v-am zis sau cu orez (nestle) cu lapte de la mine...

Si era cat pe aci sa incep cu pastarnacul pe care il si fiersesem... da' parca am avut o strnagere de inima asa, o indoiala ..si inainte cu 15 min de masa am sunat-o pe pedi sa o intreb care sunt avantajele cerealelor... si mi-a explicat asa incat in ultima clipa am schimbat macazul pt moment. (cica gupil in per aceasta de crestere are nevoie de ceva calorii pe care doar legumele si un lapte care nu mai e suficient din acest pct de vedere pot duce la scadere in greutate sau alte chestii...)

Margicutza a inceput diversificare cu orez: o lingura orez si 4/5 linguri de lapte de la vacutza de mamik

Le-a halit fara probleme..sa vedem continuarea de maine (dupa 4-5 zile trec la legumitze), dar ia ghiciti de ce a fost cel mai incantat???
de noua babetzica..una dintr-un palstic-fas moale cu buzunarel si cu o broscutza imprimata. O smotocea si o zapacea de am avut impresia ca habar n-avea ca i se intampla ceva nou noutz...

asadar am trecut si noi in randul oamenilor mari de la stadiul de purcelush de laptik!!!

poop fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai dar ce-ati patit toate de ati scris asa putin???
Ma gindeam ca daca e vreme mai urata,scrieti mai mult,dar voi nimic.

Meg,sa fie intr-un ceas bun cu diversificarea si sa pape Matei de toate ca tare bine e.

Nadiuta,bine ca-ti vazusi surioara ajunsa cu bine ca si eu ma gindeam la ce-a spus Liuda c-a facut saraca atata drum.

Messo,daca ai bagat si Postinor,cred ca si sa te razgandesti sa vrei bb 2 nu mai poti.Dar e naspa cu ele ca nu poti repeta figura prea des.De ce nu iei pilule?Eu vreau sa iau de luna viitoare sa ma stiu in siguranta in Ro,ca daca bag concediu sa nu stau cu stresul pe mine.

Raluca,ma gindeam ca la hoteluri m-ai ajutat si daca tot ai fost draguta,hai sa te mai intreb si de discoteci mai reusite.Sa nu fac incercari prea multe ca nu stam decit 5 zile.

Lili,in seara asta mi-a placut festivalul,mai les Simplu si Proconsul.In schimb ma enerveaza publicul...parca sunt mereu plictisiti.

Mary,fata,nu te-ai razgindit sa ne mai scrii si noua?

Marina,si la noi sunt inca 2 dintisori pe vine.Cei de sus.Iar Lucas are o pofta de mancare de lup.Cred ca el mananca de durere si asteapta sa-i treaca.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Alinuk, deci ai halit pastarnacu' bajetului... rushineeee Ai putea sa-i dai (miam-miam!) orez CU pastarnac

--------------------

Mergi la inceput

Dana, nu iau, ca folosim pielitze de la Durex... si oricum al meu a promis ca-si face vasectomie asa ca nu am chef sa bag pilule, ca-s uituca... asa ca cel putin pana la vasectomia cu pricina, folosim cauciuce.

--------------------

Mergi la inceput

Alinuk,bravo voua,se pare ca ati inceput cu dreptul.Si eu zic ca de la varsta asta le trebuie ceva consistent,cereale sau ceva in genul asta.I-am bagat si eu cerealele si pentru ca au fier,sa pot sta linistita.
Vroiam sa te intreb daca matusa ta din Hd e pediatra sau dr ginecolog?Ca n-am retinut.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Messa

Dana, nu iau, ca folosim pielitze de la Durex... si oricum al meu a promis ca-si face vasectomie asa ca nu am chef sa bag pilule, ca-s uituca... asa ca cel putin pana la vasectomia cu pricina, folosim cauciuce.

--------------------

Curajos barbatu-to,ca al meu nu ia o pastila de frica si la medic nici atat nu calca.Sa mai auda si de operatie cred ca mai bine baga post negru.
Bai vezi cu caucicurile ca ne dai noua emotii.Nu de alta dar eu cind am citit pana de cauciuc ma si gindeam ca e pe autostrada.

Mergi la inceput

Dano, nu e vorba de curaj, e vorba de disperare - cred ca se arunca in Dunare de pe podul ala vechi al lui Saligny daca mai fac un pipi pe batz si ii prezint doo liniutze

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

messa - macar de-as fi pe drumul cel bun cu haleala lui Adam...io-s bucuroasa si multumita si asa: la 9-10 papa piure de fructe cu cereale/biscuiti si un varf de banana, la 13-14 papa piureul de legume cu carnita si seara la 20-21-22 cereale cu lapte. Intre si la mesele astea se adauga laptele de mama, mereu cald, mereu proaspat Am incercat si iaurul (Campina) cu cereale ieri seara la 18 dar nu i-a placut, il lua plansul dupa primele lingurite...tre sa caut altceva.

dana- in seara asta mi-au placut si mie participantii la festival, insa cu publicul...depinde si de cum stiu artistii sa faca atmosfera, sunt unii chiar f indragiti si asteptati, in vreme ce pe unii nu ii place lumea deloc. La vremea lor Animal X a facut ravagii intocmai ca marile vedete, iar Voltaj, Holograf, Bere gratis, Dan Helciug...astia te scoala si din morti! Si apoi, in locurile din fata vin de obicei "oamenii seriosi" iar mai in spate sunt locuri la liber, insa tre sa stai acolo infipt pe banca de la 5-6 PM, desi spectacolul incepe la 20:45 ca sa prinzi loc. Acolo sunt de obicei turistii, mai ales copiii, care se destrabaleaza in ultimul hal.
Chiar ma gandeam ca au transmis live seara de folclor si asta le-a placut artistilor, pentru ca intr-un an a picat sistemul de play-back si s-au trezit mari artisti (ex Irina Loghin) ca stau cu microfonul in mana degeaba si se fac de ras. Doar ca o voce ca a ei a iesit usor din impas Totusi aici isi spune cuvantul si TV organizatoare, Antena 1 sta mai bine la finante si pune altfel problema decat TVR1.

margicutza, Iarina, Matei de meg- sa va fie intr-un ceas bun diversificarea! Ia sa va urmarim progresele...

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput