Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 24
mihacarm2002 spune:
Dana, ce frumoase sunt pozele de la bazin! Si ce fericit e bb Lucas in colac!
ralu, si Eva se constipa daca dau iama in branzeturi. Dar apoi isi revine. Ea bea Baby Drink dar cand mananc prea multa branza nu are niciun efect.
Elena, fi-mea se smiorcaie uneori la pranz daca nu sunt pe faza cand vrea sa adoarma. Si atunci mai mult tipa, mai nou tuseste (ca azi nu stiam daca e pe bune sau nu). Sunt zile la rand cand nu plange deloc,
de deochi!
Adela, ma bucur ca bubitele au inceput sa se retraga. De asta nu imi place mie sa transpire si sa baloseasca Eva: sunt obsedata sa nu se irite, dar parca vad ca de ce mi-e frica, nu scap. 
ralu, am vrut sa ma uit pe pozele de la semnatura si link-ul nu mai e valabil. Cand ai timp, pune-l pe cel de pe flickr, si poate pui si poze noi!
Adela, o prietena care are o fetita de 8 luni ii face cereale cu roscove doar cu apa, parca 4 masuri la 100 ml, mi-a zis dar nu am retinut bine.
Liliana, am vazut filmele de aseara. Am scris in search: Adam Matei si mi-a deschis pagina ta. Mi-au placut mult filmuletele. Cum spune bb Adam ma-ma cand plange! Si ce liniste era in camera cu 3 baieti! Ce bebelusi model. Iar bb Dominic arata tare bine, nu zici ca ar fi prematur.
Liuda, explica-mi de ce e periculos termometrul? Totusi sper ca am scapat de el!
laurahadade, bine ai venit! E cea mai mica steluta! Mai povesteste-ne despre ea si poate ne pui si poze sa o vedem. Tu mai alaptezi, ai inceput diversificarea?
ralu, ai perfecta dreptate cu daca vrei sa indrepti pe cineva trebuie sa te porti frumos cu el chiar daca ti-a gresit...bunatatea si iubirea pot schimba omul! Dar m-am cam saturat sa ii fac pe altii sa se simta bine. Nici nu se va simti lipsa mea la nunta si voi face o mare economie in bugetul socra-mi
(bilet avion+ cazare 3 zile+un meniu mai putin la nunta). Am atatea frustrari acumulate multumita familiei lui C ca imi ajung pt 1000 ani.
Vai, mititelul bb Vlad, ce sa pateasca! Asa periculoase sunt scoicile astea?
Si Eva cand vreau sa ii pun scutecul fie se intoarce pe burtica, fie isi baga piciorusul in gurita sau se intinde dupa nu stiu ce. Pe mine ma amuza teribil, dar asa a facut de cateva ori pipi pe langa scutec ca nu i l-am fixat cum trebuie.
Super filmuletele!
Cristiana, dr. astia care ne fac sa sa ne simtim ca suntem mame care nu ne meritam copii sunt la randul lor niste frustrati.
Marina, oare a plans de la dinti?
sraluca spune:
Buuuuunnn. Am inceput si eu precum Cata de la 6 dim pe forum. Dar am si motive: ne-a cazut jaluzeaua la dormitor si la o intoarcere am luat un soare in freza de m-am desteptat instant. (ah, trebuie sa imi tai unghiile neaparat ca am probleme la scris)
Sa o iau in ordine inversa:
DANA la asta cu disco nu m-ai prin ca n-am mai fost intr-una de ..... ce baba sunt. Sorry. Nici nu le stiu. Doar Calipso in Venus ca il stiu pe patron dar nu stiu anul asta care e treaba.
Si URAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Am treminat de citit forumul cap 39 si 40.
LAURA DA le-am printat dar nu mai apucam s acitesc si cand terminam cateva foi iar trebuia sa printez ca voi scriati in nestire, gaseam cate 5-6 pag noi odata.
SI ACUM PT TOATA LUMEA:
Nu ma ami laudati mai fetelor atat ca nu am facut decat ce am putut sau ca ma putut. Am auzit de copiii aia amarati care aveau nevoie de casa, auzisem si de la ala ca voia pe cineva la casa si si dupa ce mi-am stresat neuronul saracu vro 2 zile, am facut legatura intre ei. In lumea buzzinezzului asta se numeste.......ah neuronul iar s-a blocat ....las ca-mi aduc aminte ... si se iau bani buni pe asta .
Asa ca ce atata lauda ca nici nu-mi face bine ca mi-o iau in cap dupa aia.Adevarul e ca eu asa am fost crescuta fara sa fiu laudata si cand ma lauda acreva ma simt ....ciudat. (N.B. sa tin minte pe Bila sa il laud cand e cazul sa nu cresca cu frustrari ca mine)
Si mai tare ma bucura cand citesc de ex ca A.Alina a luat de la metro suportul ala de baie de care i-a spus cineva pe conversatie. Si aia eram eu. (cred ca am spus si ep forum daca nu scuze ca am avut intentia dar a zburat de la mine) si mai era cineva care a amintit de ceva ce am scris eu pe forum de data asta. (eu acum cam bag destu'n rana si-l invart dar fara intentie apropo de discutia cu sfatutorii, nu dati cu rosii)
Cam asta am avut de zis.
AAAA,
ANIS explica te rog inca o data pt
chestia cu fructele si legumele ca tocmai voiam sa schimbam meniu si sa ii dam la 12 legume si la 16 fructe ca a inceput sa manance 4 mese si am zis asa:
8 - lapte
12 legume
16 fructe
20 lapte cu cereale
Ce parere ai?
Si apropo de sfaturi pe mine Adinush m-a scos din kk ca mi-a dat ideea sa ii dau piuree de cartofi si asa am reusit sa ne diversificam si ....ar mai fi multe de spus dar cum discutia respectiva s-a incheiat ma opresc si eu.
In alta ordine l-a pus pe Bila pe oala si e cam mare si ori cade in ea ori sta cu putza afara si face precum fantana arteziana.
ooops m-a prin al meu la ora asta la calculator, iar face misto de mine.
VA PUP
sraluca spune:
Alinuk explica-mi si mie chestia cu cerealele ca eu nu prea ii dau sa nu se ingrase ( am eu un fix ca toti in familie suntem barosani si cu tendinte la ingrasare si teoria e ca celulele grase ti le formezi de mic si dupa aia se maresc sau scad dar nu se mai inmultesc desi cred ca e vrajeala ca ar trebui dupa o liposuctie sa nu te mai ingrasi si...... unii o fac e de mai multe ori)
Shine spune:
MESSAAAAAAAAAAAAA, NA CA PUN PAIE PE FOC.![]()
![]()
io stiu pe cineva ca o luat postinor' ca la carte... si au fost 2 liniute.
Prima data in viata cand lua postinor
.
fug, k am treaba
marinar spune:
neata
la multe lunishoare alexia bb de adela!
lili ii dau cu dentinox cand face rau chiar daca nu vad nimic inflamat. nici la primul nu a fost gingia inflamata dar nici nu a urlat. bine macar ca noaptea doarme ff bine. a adormit aseara pe la 11 si s-a trezit azi la 8.30. felicitari pt rezultatele de 6 luni. si eu i-am pus ieri emmei roshioara si a papat bine.
dana si emmi papa. poate legume mai putin dar in rest mananca ff bine.
macar atat.....!
messa esti mare fata daca ai reusit sa-l convingi pe al tau sa si-o rezolve.
vroiam sa va mai spun ca aseara m-am imbracat mandra cu blugishorii mei de dinainte de sarcina. uffff, am trecut un hop!
Messa spune:
Shine, apai daca or sa fie doo liniutze, la cezariana cu pricina ii zic la doftor sa lege si trompele
si scapa al meu de vasectomie. Care, marina, a propos, a fost solutia la care s-a gandit chiar el cand i-am spus ca am luat destui ani pastile si ca nu mai iau si ca stam numa' cu prezervative, si cum lui nu-i place cu, vrea fara, singura metoda asta este 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
delfinuta spune:
Buna dimineata!
Marina probabil ca ies dintisorii...saracuta de ea..La mine Erik a urlat asa cand i-am dat prima data mar si nu i-a picat bine...insa la voi nu cred ca e vb de asa ceva..
Noi va pupam pe toti, uram La multi ani! sarbatoritilor si va invitam in Cismigiu! Noi mergem pe la 12!
Pupici,
Irina si Erik Stefan
eli1977 spune:
hai neata
LA MULTE LUNITE bebelusei Alexia de Adela!!
mai fete, azi e o zi grea pentru Alina noastra!are primul examen pt serviciu si..mai are un mare hop..nu are inaltimea admisa , are doar 1,60 si limita e de 1,65
, va trebu sa solicite derogare si sa aiba un dram de noroc...va rog eu sa-i tineti pumnii si sa va rugati pentru ea, are nevoie!
am niste emotii pentru ea de nu va pot spune, ca daca trece de faza asta de azi, mai are ea 3 examene dar alea sunt cat de cat..aici e treaba de noroc..off
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
laura ionescu spune:
Buna dimineata,
Ieri am absentat motivat. Am avut mult de alergat, in sfarsit am ajuns si eu la un nutritionist. Cu cele 68 kg ale mele ma incadrez la supraponderali.
Nu stiu ce m-am asteptat, poate sa imi zica ca sunt manechina. In fine, am primit dieta si ma voi duce in fiecare saptamana la ea sa vada daca ma tin de ea.![]()
In plus, Eva a facut reactie la vaccin, EVIDENT, (Salina, tu m-ai intrebat) adica febra 38,5 toata noaptea, plus a doua zi, abea aseara nu a mai facut deloc. Noroc ca ea cand face febra se infierbanta dracii in ea si vrea la joaca, afara, asa ca am tinut-o afara, am avut noroc si cu vremea, si nu prea s-a marait.
M-am intalnit pe seara cu Messsa in parc la ea, fooarte frumos, ne-a placut mult, Eva si Ariana au facut contact, s-au luat de manute, dupa care, probabil extenuata de intalnire, Ariana a tras la aghioase in carut. Catalina, imi pare rau ca nu am ajuns aseara la tine, dar la 8,30 abea am plecat din parc si ne grabeam acasa la baita. Cum iti spuneam, mai incerc, nu ma las, pana la urma te scap de bagaje.
Am citit pe diagonala sa vad ce-ati mai facut. Nu m-am uitat inca la pozele lui Emmi de la mare, dar inteleg de la voi ca sunt de mare arta, asa ca asta urmeaza sa fac. Si am inteles ca am pierdut si "pool party-ul" lui Lucas. ![]()
ALINTXA - bine ai revenit printre noi. Azi iti tin pumnii la examen, sa ai muuuulta bafta. Esti o fata extraodrinara, cand ma gandesc la tine ce "mica" esti si prin cate ai trecut deja, imi dau seama ca esti probabil cea mai puternica persoana pe care am cunoscut-o vreodata! Te pup si pe tine si pe Bita! 
Ralu74- inteleg ce spui despre dorul de tara. Sora mea e plecata in Canada. In momentul in care a plecat a fost jale in familie, desi noi am facut tot posibilul sa ne tinem tari si sa o incurajam fiindca aici avea o viata de kko. Ea are 2 baieti, de 1 an si 2 ani, deci despartirea a fost si mai grea. Ce vreau sa spun este ca aproape in fiecare saptamana plange la telefon cand vorbeste cu mine, plange de dor si jale, si ma umfla si pe mine plansul si nu stiu cum sa fac sa ii zic sa fie tare. Nici nu poate veni in tara prea curand, ca a inceput un program de integrare, deci 2 ani sigur nu poate parasi Canada, asa ca se hraneste cu speranta ca venim noi la iarna la ea. Noi ii promitem, nu banii sunt problema, ca pt ea pe cuvant daca nu fac credit la banca sa ma duc sa o vad, ci timpul. In plus ai mei se cacaie sa isi faca pasapoarte de nu stiu cand. Asa ca ne hranim cu sperante, ne vedem pe video chat, si vb la tel. Nu iti mai spun de cate ori pe zi pun mana pe tel sa o sun sa o intreb ceva despre copii, ca ma lovesc de tot felul de chestii, si cand imi dau seama ca nu pot sa o sun ca la ea e 3 dimineata ma ineaca plansul. Asa ca stiu cum e sa te roada dorul, stiu ce chin e, si daca voi aici o duceti bine, va felicit pt alegerea pe care ati facut-o. 
Shine - sper sa va mutati curand, daca asta va doriti. Si noi ne-am chinuit cateva luni sa ne mutam la 3 camere ca stam la 2. Acum ni s-a oferit o ocazie deosebita care se va rezolva azi daca da DD si o sa va zic si voua.
Laurahadade - bine ai venit!
Fetita, ai grija ca aici se scrie in draci, asa ca fa-ti rezerve de cafea ca sa ai timp noaptea se recuperezi ce s-a discutat ziua.
Ca sa stii ca atunci cand pierzi, de obicei pierzi ceva mishto. Uite, intreab-o pe Messa!
Pako - sanatate puiului! bine ca a trecut febra.
Cristiana70 - si eu ti-as zice sa o schimbi pe cotoroantza aia de doctorita, dar nu stiu daca ai cu cine, ca orasul e mic. Dar oricum e o VITA sa ceara unui copil asa mic sa stea in fund! Eva are 6 luni implinite miercuri si nu sta in fund nesustinuta. Si ce daca! Uite, o sa pun matura-n doliu ca nu sta fie-mea in fund! Sa il lasi pe micutul David sa se dezvolte in ritmul lui, asa cum ai facut si pana acum, si nu te mai lasa influentata de toate babetele mucegaite!
Ia te uita! M-a inervat!
Lili, Alinuk si Meg- felicitari bebicilor DIVERSIFICAAAATI!

Delfinuta - vreau sa-i vad pe Nike si Fila! In ce album ma uit?!In albumul comun?
OOO, Sraluca - bine ca ai mai dat un semn, ca incepeam sa te dau la disparuti 
Beei, iar incepeti cu diversificarea?! Parca am cazut de acord ca fiecare mamica face ce e mai bine pt puiul ei, si nu chestii de genul "io ii dau rahat cu perje la 6 luni, sa vad, rezista?" DA? Ca acum va zic ca Eva nu mananca alt iaurt decat IAURT ZDRAVAN (nu radeti! asa se numeste!) de la napolact cu 6% grasime. Daca vreti va scriu lista celor 8 iaurturi incercate si scuipate intre ochi,dar cred ca ocup spatiul degeaba. Si daca tot sunt la cap asta, noi am primit liber si la ficat de pasare, galbenus de "uou", sare si putin ulei. Sa nu imi mai zica cineva ca bebeii nu au gust, fiindca asta a mea, cum da de ceva ce-i place, nu mai vrea altceva nici sa o pici cu ceara.
Eu de cand il cunosc pe Emanuel, mi-am dat seama de 2 chestii:
1. cum va spuneam si intr-un mesaj anterior, "copilul moare foarte greu"
2. mostenirea genetica de la parinti are primul cuvant. Pai copilashul asta nu a facut un vaccin, nu a primit piure bio de legume, mar ras si alte bazaconii, ma-sa ii da ciorbita de la ea cand mananca si imi spune fericita ca i-a dat Danone cu biscuiti (Ulker, nu va imaginati ca are bani de biscuiti fara gluten si zahar) si i-a placut! Iar mie, fetelor, mi-e jena sa ii fac observatie si sa ii spun cum trebuie sa faca, pentru ca imi dau seama ca face cum crede ea ca e mai bine pt copil si nici nu are posibilitatea sa faca in alt fel. Mi-e jena sa ii zic fiindca ii bag indoiala in suflet si o vad ca isi doreste ce mai bun pt copilul ei, ca noi toate. Daca ma intreaba ceva, ii spun cum fac eu si o las pe ea sa se inspire, daca vrea si poate. Creste copilul asa cum a fost crescuta si ea si cum si-a crescut la randul ei fratii, ca sunt 10 acasa. Cine sunt eu sa-i zic ca o sa i se imbolnaveasca copilul ca nu i-a dat mar ras, piure de telina si kaka-maka?! Deci, fiecare mama vrea ce mai bine pt puiul ei! Sa fie clar! Si cu asta, sa ma ia
daca mai particip la vreo discutie despre diversificare!
La multi ani Alexia,
sa cresti mare si sa o asculti pe mami Adela!
Pup fetele,
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
megbeng spune:
laura, poate ar merge sa ii spui claudiei ca tu stii de la pediatru ca e mai bine asa....adica intr-o maniera eleganta, sub forma de sugestie, nu cu forta..na, pew de alta parte, si eu am vazut ca tatal baietelului ii curata suzeta cu saliva lui, da n-am putut sa le sugerez sa faca altfel![]()
la ce nutritionist ai fost? am ramas si eu cu 8kg in plus si ma deranjeaza tare de tot ca nu mai sunt asa subtirica
..am 63kg..plecasem cu 55 in saricna, dar in general statea pe 53..macar la alea 55 sa ajung.
tinem pumnii alinei!!!
..si pupam sarbatoritii zilei! 
meg,
de
matei(9.02.2007)