Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 22
rali spune:
Uitati cateva filmulete haioase:
www.trilulilu.ro/klaud30/b5d58b61b1d430" target="_blank">1, www.trilulilu.ro/mariano7o599/dadeb2316171a0" target="_blank">2,www.trilulilu.ro/Acelashi/3b09ee9b5ad38f" target="_blank">3
(31.01.2007)
Liuda spune:
delfinuta - nu crezi trimit caseta sa vezi cum stau ele plictisite si fac manichiura si citesc ziarul si eu stau cu gaura in burta si dr. se chinuie sa traga copilul... ehei!
rali si la mine a schimba pampersul e nebunie, ca nu sta fundul ala deloc intr-un loc... parca are viermi in el... abia din 4-5 incercari reusesc sa fixez ca lumea...
cristiana70 spune:
Nu ma intelegeti gresit, fetelor, pe mine nu ma ingrijoreaza dezvoltarea piticului, ca mie mi se pare ca e ok, ci ma scot din sarite doctorii astia, care nu stiu cum sa te faca sa mai mergi la nspe alti doctori, sa te agiti. Si sunt destui parinti care chiar iau in serios lucrurile astea.
LIUDA, pai nu stiu ce se vede si ce nu se vede pe caseta ta, eu drept la televiziune as da-o!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Am pus niste poze pe fuga pentru cine vrea sa vada noua seria din Baywatch .
Delfinuta,pentru tine pozele.

Multumim la toate fetele care ne-au vazut pozicile.

Liudo,fata si n-ai facut scandal cind ai vazut?Banuiesc ca le-ai si umplut de bani pentru "ajutorul" acordat.

Cristiana,cunosc procedura asta,intai te fac albie de porci sa sari cu banul si pe urma daca le dai ti-l lauda de parca ar fi alt copil,sa mori nu alta.

Am plecat la sala fetili,mai intru pe seara daca am net.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
innais spune:
Elena_mvl - http://www.desprecopii.com/info.asp?id=465
Fetele noi va citim si suntem f bucuroase ca ati revenit
nadiutapm spune:
buna la fete, nu comentez nimic ca am citit in diagonala, vreau sa va zic ca sor-mea a ajuns cu bine deci se poate intra in tara cu permis de sogiorno, dar.... dupa ce toata noaptea ne-a pus pe jar ca vorba fu sa ne dea beep din vama si noi tota noaptea dai cu telefoane si nu se aflau deloc sub aria de acoperire deci va dati seama ce scenarii am avut toata noaptea in cap.
va pupic
Dianaaaa, unde te-ai ascuns, hai da-mi si mie un semnal, 
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
sraluca spune:
Sa va zic ce am vazut azi: in fata mea in mamaia un moto-politist a oprit o masina care nu facuse nimik saraca. Dar cand am trecut pe langa ei in fata erau: tata la volan, mama si bebe in brate la mama. Si dupa ce l-am injurat i-am dat dreptate.
Si erau de vrancea cu peugeot 406 nu niste amarati cu o dacie d-aia pasoptista. Si noi ne luptam cu laptele de vaca ![]()
delfinuta spune:
Dana suuuper frumosi sunteti si f misto bazinul..
Lucas pare a fi in largul lui acolo...bravo!
marinar spune:
laurah bine ai venit!
delfinutza ma bucur ca a papat erik. la mai mult!!!
fete asa e, ne-am distrat super bine la mare. ne-a priit miniconcediul in 3.
rali super tari filmuletele.
noi am avut azi o zi de kko pt ca a urlat emmi de am crezut ca o sa raguseasca. nu stiu ce o supara dar si-a dat programul peste cap, mai mult ala de somn si de aici...circ. a adormit cu chiu cu vai pe la 6 dar dupa 15 minute iar urlete cu suspine, iar i-am indesat suzina si am mangaiat-o, iar a adormit, iar s-a trezit urland si tot asa. sper sa doarma in seara asta.
megbeng spune:
am inceput diversificarea...matei a papat azi primele 2 linguirte de suc de morcovi..s-a cam strambat, da le-a inghitit..in schimb manancca tot mai putin lapte..la san nu stiam exact cat, la proba suptului imi iesea ca ia 80-100ml...azi l-am lasat cu soacra-mea cu o punga de lapte de-al meu congelat...si din 160 ml cat erau in punga a luat doar 100..in schimb mananca mai des..nu stiu de ce face asa, sper sa fie doar o perioada si sa ia bine in greutate totusi
am luat si scaun de masa...sper sa ne descurcam.
alinatxa!!!! 

delfinuta, pediatra ne-a zis ca la 6-7 luni incepe sa stea singur in fundulet dar sunt copii care stau si dupa 8 luni si totusi sunt normali, destepti si frumosi..nu fi ingrijorata!
messa, si eu intelesesem ca ati avut pana cu o roata...de carcior..credeam ca aveti de ala cu roti de se umfla cu pompa [:-))]
meg,
de
matei(9.02.2007)