Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 21
Liuda spune:
fetele va pup
ma duc si eu amarata spre casa, ca asta mica a mancat azi un rahat si jumatate si m-a suparat, adevarul ca are si o gingie umflata rau in fata jos si e si maraita tare tare, incepe veselia!
ma duc si eu cu coada intre vine acasa ca am o dispozitie de nimic!!!
pupici
cristiana70 spune:
LIUDA, 

ceeee? Una isi facea unghiile, si alta cite ziarul?
Da' la mine n-a fost asistenta, ci doctorita cu mintea stralucita. Cred ca pe data viitoare cand mai ajungem la ea la consult (cam peste 2 luni) trebuie sa-l pun pe David sa invete si o poezie! M-a consolat profesorul de gimnastica, om in toata firea, pai sunt copii la sase luni nascuti la termen care nu stau in fund, ce-i trebuie la doamna? Ce sa-i faci daca m-am dus cu mana in
, s-a gandit sa ma agite putin. Na, ca de-al naibii, nici data viitoare nu-i duc nimic!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
delfinuta spune:
Lumeee, lumeeee I-am "gatit" lui Erik mar cu piersica si cu biscuiti (reteta Marinei) si a papaaaaaaaaaaaaat! Bineinteles ca nu a mancat cu pofta Emmei, insa sunt f multumita..e un inceput! Sper sa nu ma entuziasmez degaeaba..
Liuda despre premergator si eu am citit tot felul de chestii negative, insa sunt gata sa-l iau cam intr-o luna daca Erik continua sa vrea sa mearga in picioare si nu sa stea in fund..
Fatah Liuda tu chiar vb serios cu asistentele alea?
Dana unde ai pus pozele de la bazin? Eu nu le gasesc..Vreau si eu curatenie generala in casa, dar sa vina altcineva sa-mi faca..ca eu una nu mai rezist cu nervii..Pe de-o parte fac si pe de alta isi lasa astia balele peste tot.
Laurahadade bine ai venit!
Va pupam
sraluca spune:
CATA vin si eu cu chiuitorul la nunti. Facem formatie![]()
Ah si mai voiam sa raspund cuiva dar eu sunt abia la cap trecut. Imi aduc eu aminte candva. O sa imi pun semne ![]()
Hai sa pun si eu gaz pe foc cu laptele de vaca: ieri am cazat pe unii care m-au rugat frumnos sa ii las cu o butelie de voiaj sa incalzeasca laptele la fetita. Fetita 8 luni.
Intrebare: Si ce lapte ii dati?
Raspuns: Lapte de vaca, acasa bea da-la bun, aici ala cu 3% e mai slab.
EU 

El: pai a facut ea putine bube la inceput dar acum e bine.
CONCLUZIA: ne dam noi astea de oras in cur si-n cap si marea majoritate tot cum stiu ei din tata-n fiu fac (mama-n fiica) si in romania si in stratinatate. Nu a-ti vazut si filmele alea americane in care pana la urma tot la tratamente traditionale se intorc sau la indieni. Asa ca pana la urma ce facem noi e o mare abureala si o mare chinuiala. Plus ca aia crescuti cu laptele de la vaca din curte sunt mai sanatosi decat puii nostrii diversificati dupa carti si doctori.
NU DATI CU ROSIII !!!!!!!!!
sraluca spune:
CRISTIANA stai linistita, nici Bila nu sta in fund si are 6 luni si e categ grea. Si pe mine ma ..... maicamea ca nu sta in fund, ca nu sta in picioare si ca ra trebui sa mearga deja tinandu-se de marginea patului. Bine ca nu vrea sa inceapa sa ii recite si vreo poezie ceva
delfinuta spune:
Cristiana don't worry...al meu dupa cum va povesteam are 6 luni si jum si NU sta in fund, decat sustinut..prietena mea m-a linistit, are un baietel de 10 luni acum si la 9 luni a stat BINE in funduletz...asa ca...al meu e bomboana..
rali spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei:
bb. ella(ivona), bb.matei (kachi), bb.iana (corahope)!
Am reusit sa va ajung...sa vad daca imi mai si aduc aminte ce am citit!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor putere si rabdare!
Alina - multa putere in continuare si sunt convinsa ca vei reusi sa realizezi tot ce iti propui
Cristiana- deci ti-ai luat motul ieri... :))...iar cu dc. ta trebuia sa-i zici vreo doua nu a auzit ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare?!!1...si Vlad are 5 luni jumate si nu sta in fund, dar nici nu l-am pus intre perne
Marinar- foarte frumosi sunteti...se vede ca v-ati distrat!
Dana - ce va mai balaciti si voi-pacat ca ati intrat in vacanta!
Alinuk, Anis- mult succes cu diversificarea!
Messa- nici eu nu am inteles din prima ... bine ca s-a rezolvat..si acum daca "mai face unu mama" - e chiar asa bai?!! :))
Ralu- acomodare rapida si usoara...o sa fie bine o sa vezi!

pt. Laura, sraluca si toate fetele care i-au ajutat familia lui Emanuel...felicitari!
Mihacarm- se imbogateste vocabularul Evei...ce au mai copii astia cu camera de filmat?!! Exact asa face si Vlad sau mai bine zis nu mai face nimic cand vede camera sau aparatul... In leg. cu nunta...tu stii cel mai bine... dar se spune ca daca vrei sa indrepti pe cineva trebuie sa te porti frumos cu el chiar daca ti-a gresit...bunatatea si iubirea pot schimba omul! (scuze ca am batut campii)
Elena- Vlad nu plange foarte mult (poate si pt. ca nu-l lasam) dar de cele mai multe ori se smiorcaie cand e obosit si se chinuie sa adoarma.
Adela- si Vlad si-a prins azi degetele in scoica de masina si ce tipete a scos...
Lili- felicitari pentru "coltisor"...probabil din acest motiv era Adam marait si vroia sa suga cat mai des...isi alina si el durerea saracutul...
Laurahadade- bine ai venit!
Liuda - cat profesionalism (si la nastere si la consultul ortopedic)- nici nu stii daca sa razi sau sa plangi....
(31.01.2007)
pako spune:
Dana, eu nu i-am dat Andreei decat fluor vigantoletten...atat mi-a "retetat" pediatru, atat i-am dat...cand ne-am intors in tara i-am facut si eu primele analize, asta la 2 ani ai ei.Si mergeam decat la vaccin cu ea ca in rest nu am avut de ce...aaa, si o data cand i-am dislocat manuta de la cot...din 2 miscari ale lui i-a pus-o la loc...aveti grija la cum ridicati puiutii, sa fie treaba echilibrata ca ei au cartilajele fragile,imediat se poate disloca vre-un osulet
Mihaele, e bine acum ca le da jucarii...sa vezi la 1 anisor si ceva cum le da dropsuri fara sa intrebe mamicile daca au voie puiutii sa pape...si ce urla ei ca le-ai luat dulcele din manuta...hehe
Elena, al meu nu prea plange...dar sunt momente cand plange si nu stiu de ce...atunci ma enervez(ca nu prea stau bine cu nervii)si-l las 5 minute sa se consume apoi il iau in brate si se termina plansul :)
rali spune:
Delfinutza - deci Erik vrea sa te vada gatind
...bine ca ii place!
De cateva zile curg apele pe mine cand trebuie sa-l schimb pe Vlad- nu mai sta deloc...chiar urla daca indraznesc sa-l opresc din activitatile lui ...
(31.01.2007)