Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Am facut si noi vaccin, asa ca azi stam in casa. O se ne fie greu fara parc, fara baita. Si Eva ma vede ca sunt closca ashea pe langa ea si e fandosita foc.

Catalina - papusha, eu nu am crezut ca vb serios ca nu mai intri pe forum si ca scrii numai pe PM, dar mi-a picat fata cand am gasit urarile de la tine. Imi vine sa mor, sa intru in pamant ca te-am dat exemplu! Mai bine ma dadeam pe mine, ca am de unde, slava Domnului! Mi-am adus aminte ce disperata eram in primele zile ale Evei cand ea manca 30 de grame, ii faceam proba suptului non stop, si Lucas al Danei manca 100 ml. Eram asa de disperati, si eu si taica-su, ca am ajuns sa cautam un soft pe net care sa transforme gramele in ml ( NU RADETI!) doar-doar ne da 100! Fetita, asa sunt toate mamicile, tu te exteriorizezi mai des decat mine, atata tot. Hai, te rog sa vii inapoi ca e numai vina mea ca ai picat la mijloc si imi pare rau de mor.

Liuda - ce povestesti tu e de cosmar. Noi ne facem programare la eco la prof Ulmeanua, e la Centru Medical Unirea si la Medicover, deci e pe bani, ca sa stam linistiti. Ca la spital sau la policilinica daca ne duceam pateam si noi ca tine! Eu cred ca nu avem nimic, ca si tine, da' a bagat Adela spaima in mine si ma duc ca sa dorm linistita. Cu labele picioarelor ne-am rezolvat cu masaj, ca si voi. Mai bine fa tu o programare aici in Buc, la una din clinicile astea, ia fata pachet si vino pana aici, ca altfel iti mananci nervii.

Mirandolina - baga legea compensatiei urgent, ca daca se aduna nu mai apuci sa recuperezi, mai ales "cu copil mic ".

Nadiuta - uraaa pt chilotii scurti ai fetei Hai sa ajunga tanga si sa dispara cat mai curand!

Messa - daca ai timp maine, as trece sa iau pachetul pt Emanuel ca vineri ma intalnesc cu ei. da-mi un PM cu nr tau si spune-mi pe la ce ora sa te sun ca sa ne intalnim. Catalina, as trece si pe la tine maine. La ce ora ajungi acasa de la servici? Messaaaa, esti nebuna rau de tot cand am citit de pana de cauciuc am crezut ca zici de masina. vai! vai! vai! moor de raass.

Dianamizzi - sanatate pt micuta Thea

Eli - am uitat sa-ti spun. Mie imi place de tine blonda

Lili - felicitari pt dintishooor

plec ca a facut kk

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Laura, ai PM.

Io nebuna? Pai n-am zis ca alta mama nu mai face? Sa vezi ce frumos cautam io cu doo deshte intr-ansa dupa pielitza aia de cauciuc... ma si vedeam iar la vreo Odisee Si oricum va trebui sa astept cu nerabdare rusii de pe 20 iulie...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara la mamici si bebici!

Noi am fost azi in National, ne-am vazut cu fetitzele Ayleen de Adinush si Emma de Marina si baietelul cu ochi albastrii Matei de Megbeng. Desi intre doua...nu te ploua...Erik n-a reactionat deloc ca un cavaler..mai avem de lucrat la capitolul asta..

Adela fructele intr-adevar le primeste ceva mai bine, dar n-as putea spune ca sunt multumita. Dupa ce le-am vazut pe Ayleen si pe Emma cum papa, chiar imi vine sa..

Liuda si al meu vrea numai in picioare, deloc in funduletz. I-ai luat premergator?

Ylilimic felicitari pt dintisor!!! La cat mai multi si nedurerosi..

Diana multa sanatate pt micutza Thea!

Messa bine ai revenit!! Sper sa mai linistesti spiritele pe aici..

Salina am incercat atat cu piureurile de la HIPP, cat si cu cele facute de mine. Am gasit unul ceva mai dulce din care papa cat de cat...iar cele facute in casa...bleah...nu vreanimik..
Cu catelul Nike (noi avem doi - Nike baiatul si Fila-fata)...cum iti zic...a sarit pe geam dupa pisika si a papat-o...

Va pupam,
Irina si Erik Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

messa hai ca ai patit-o nu gluma!

hihi, asa cum a zis delfinutza azi am iesit in parc in gasca, ca-mi era un doooooor. dar cred ca si emmei pt ca era calare pe ayleen. baietii frumosi foc nu prea ne-au bagat in seama. oare pt ca emmi era cam neagra?!

dana, alina am scris regimul/schema pe care am urmat-o io. acum astept sa-mi spuneti ce fac cu el? il trimit pe mail-ul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Eli mie-mi place de tine asa cum esti..iar eu zic ca blondul te prinde..nu mi te inchipui alta culaore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MESSA, io m-am prins de isprava ta, ca boabe d-alea vindeau tigancile in piata la Oradea, pe vremea lui Ceasca... dar nu stiam, a fost pana sau le-ati terminat!!! Pai cu atata sarbatoare, nici asta nu era greu, asteapta tu 20 iulie, si ne spui daca te mai cautam la vreo Odisee...

ELI, fato, are DELFINUTA dreptate, blondul e al tau!

LILISOR, si voi dintisori? Ca zau mor de invidie!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

AHAAAAA! ati fost in parcul national si noi ne-am nimerit tocmai azi cu vaccinul. baaai, ce ghinion! precis mai trece o luna pana am din nou ocazia sa ma vad cu voi!

Noi - eu si EVA- ne-am decis. Vrem steamer! Asa ca va rog sa imi spuneti ce aveti ca sa ne luam si noi. Eu vreau ca sa tin regim - maine ma duc la nutritionist- si Eva vrea ca sa manance mai multe vitamine.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Sunt si eu fericita, au retras de pe piata OPHTAMESONE-ul, care ne-a scos data trecuta din kko. Am luat si antibioticul de la farmacie, dar deocamdata nu vreau sa-l dau. Si doctorita e beton, daca data trecuta mi-a dat Cefalexina, acum mi-a scris Amoxicilina, ca sa epuizam in curand gama antibioticelor.

ADELA, ati fost sa vezi ce e cu bubitele alea?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

fetele ia ajutati-ma si pe mine va rog cele ce stiu, trebuie sa vina sormea pe la mine ea e cetatean ucrainean dar are rezidenta in Italia, intrebarea este poate sa intre in tara fara viza??? daca tot ROmania e in UE. ??????
ideea e in felul urmator sotul a sunat la politia de frontiera si au zis ca poate, ea astazi s-a urcat in autocar si pe la miezul noptii va fi in vama si cica i-ar fi zis un sofer ca nu poate intra in tara, stie cineva ceva???
scuzati off topic

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

aaa si nu e corect pana la 11.00 ati tocat 7 pagini iar de la 11.00la 21.00 doar 3, pai ce faceti aici?

x1000

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput