Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Nadiuta, eu stiu ca daca ai rezidenta nu e totuna ca si cum ai avea cetatenie... fiind cetatean Ucrainean, care nu e UE, ar trebui pasaport... cred, nu stiu, dar mie asa mi se pare logic. Sper sa nu aiba totusi nevoie...

A propos... ai intrebat medicul de ochisori? Ce a zis? Lui fi-mea vad ca incep sa i se indrepte...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

Sunt si eu fericita, au retras de pe piata OPHTAMESONE-ul, care ne-a scos data trecuta din kko. Am luat si antibioticul de la farmacie, dar deocamdata nu vreau sa-l dau. Si doctorita e beton, daca data trecuta mi-a dat Cefalexina, acum mi-a scris Amoxicilina, ca sa epuizam in curand gama antibioticelor.

ADELA, ati fost sa vezi ce e cu bubitele alea?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Cristina eu am cumparat chiar ieri ophtamesone de la o farmacie de vis a vis de mag Unirea, e langa o farm Dona (inainte de ea, pe aceeasi parte cum urci spre Calarasilor...dar vis a vis si in dreptul mag Unirea...)

fete si eu vreau steamer!!!!!!!

PLS!! HELP!! De care sa iau?? E altceva decat oala sub presiune nu??? Nu radeti de mine..ca nu am habar!!
SAu oare sa iau mantzocaria de fac astia recalama la tvu ...da nici aia nu stiu la ce nr sa o comand...HEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPP

maine ne diversificaaaaammm!!! Cu telina sau pastarnac..am cump azi din piata am fo si cu duamna Shine O sa dau cu banul!! sau imi dati voi vreo sugestie?

poooooooop fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Messa, are pasaport dar nu are viza, si ma gandeam ca daca poate circula prin UE fara probleme o intra si in Romanica.
Am intrebat astazi doctorita de ochisoru' lu' fiimea si mi-a zis sa stau linistita pana la un an de zile sa nu- mi fac probleme daca sughite, stranuta sau i-si trage ochisorii spre nas. dar asa o fi, daca ea zice eu o cred.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALINUK, sufletel, sa vin taman din Arad pana la Bucuresti pentru Ophtamesone??? Multumesc, oricum!

NADIUTA, chiar nu ma pricep, dar avand in vedere ca circula in interiorul spatiului UE nu cred ca trebuie,

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marina ft faine pozucile, sunteti niste flumosi cu totii

Cristiana zau ca uitasem... dar ma gandesc ca daca se gaseste in Bucuresti..e posibil sa mai gasesti si prin vreun colt de farmacie din Arad

bueiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spuneti-mi de steamer ca ramane Margica nediversificat si pe voi dau vina!!!!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna seara fete dragi,
Nu are rost sa va spun ce sa intamplat ptr ca toate stiti deja.Stiu ca doriti sa stiti cum sunt si cum incerc sa trec peste.
Bita e medicamentul meu,mi-am ocupat timpul cu inscrierea la facultate,gasirea unui job de viitor,incerc prin orice mijloc sa trec peste si sa nu las disperarea sa imi ia mintile.Asta nu se va intmmpla va promit..........vreau sa multumesc voua tuturor ptr tot,ptr sensibilitatea voastra sipritul vostre de familie si ptr tot.
Sunt bine,bita e bine,o luam de la zero ,ne reconstruim un orizont,o alta lume,o alta viata.
Sunt optimista si nu vreau sa fiu altfel.VA IUBESC PE TOATE INCA O DATA VA MULTUMESC PTR ABSOLUT TOT........INSA TOTUL VA FII BINE EU ASTA SIMT SI LUPT PTR ASTA.IN DEFINITV AM LUPTAT TOATA VIATA MEA,ASHA CA TREBUIE SA CONTINUI.IMI CER SCUZE PTR CA NU AM FOST CAPABILA SA VA SCRIU INSA NU ERAM PSIHIC PREGATITA .NU VREAU SA VA DAU ENRGIE NEGATIVA SI SA VA FAC RAU.DE ACEEA VA SCRIU DE ABIA ACUM.VA PUP SI VA TIN LA CURENT CU TOT IAR CAND TIMPUL IMI VA PERMITE O SA INTRU AICI ALTURI DE FAMILIA NOASTRA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

alinuk uiteaici.. am gasit ceva discutii

marina, mumoase poze..
eu inca nu am rezolvat cu cazarea... abia maine stiu sigur daca e aprobat concediul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Acum am intrat pe forum si am vazut cui apartine ultimul mesaj.

Alina, m-am rugat lui Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi mai departe. Asa e, totul va fi bine si ma bucur ca te simti puternica si esti hotarata sa reusesti. Pt Bita ta si pt tine stiu ca vei reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Messa - bine-ai revenit! Si vad ca ai revenit in forta , nu te asteptam degeaba.

Marina - bombonica scumpa de Emmi, e frumoasa foc! Las' mai ca nu e neagra, e bronzata. E misto ca are pigment frumos. Ai dat-o cu crema? Vreau sa-ti zic ca eu i-am dat pe copii cu Nivea pt copii, cu factor de protectie 30 si nu prea s-a prins culoarea de ei! In fine, pe Evi am tinut-o sub umbrela cea mai mare parte a timpului, recunosc.

Laura - cum se simte Eva dupa vaccin? A facut febra? Te intreb pt ca a mea n-a facut deloc dupa vaccinul de 6 luni, da' deloc ...

Delfinuta - offff, e greu, nu stiu ce sa-ti zic. Cred ca esti satula de sfaturi, nu mai incep si eu. Dpmdv piureurile la borcan sunt de nemancat. Mie una imi vine rau, bleah. Dar cel facut in casa mi se pare chiar bun de tot. Ma si gandeam intr-o zi ca daca ii pun zeama mai multa si sare iese o supa crema...mai pui si niste crutoane Nu stiu bebeii ce gusturi or avea, dar am observat ca Eviusa mea se stramba in functie de consistenta. Cred ca-i place piureul de legume pt ca e cel mai cremos si aluneca practic pe gat

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput