Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
Messa spune:
Fetelor, mercic din suflet de urari! De abia acum am terminat de citit tot ce ati scris... ca m-am ambitionat sa citesc chiar tot
Mamaaaa, ce ati mai scris!!!
Si am reusit si sa ma dezmahmuresc, pentru ca ziua mea de obicei dureaza o saptamana, ca nuntile tiganesti... 
alinuk, la multi ani bebe Teo pentru ieri!!! ziceam noi ca e prea liniste pe for... si am fost la mare si am pierdut tot balamucul!!! 
la multi ani si Ayleenei, Adinush, iete ca era sa uit!
laura si gabrielas, juma' de an, ehei!!! La multi ani!
miciurin, la multi ani si voua!
laura, am pachet de la lilimicu' pentru emanuel, sa-mi zici cum facem.
nadiuta, banuiesc ca ai intrebat deja de chestia cu ochisorul, sa-mi zici si mie ce a zis medicul la care ai mers 
Haricleea, pako, belle_vue si monu, sanatate gupiilor, sa va faceti bine 
Liudo si Miha, paianjeni faci daca stai fara utza, nu daca mergi la mare
- eu n-am vazut decat paienjenei galbui de nisip...
Fetelor, a propos de chestia cu pupatul gupilului de catre straini - propunere de body: "Nu ma pupa, nu ma atinge, mami e pitbull" sau "Imi dau dintzii, MUSC!"
Adinush, nasoala rau faza cu caruciorul si usa aia rotativa... Cred ca ma duceam undeva la loc ferit si boceam post-factum
Bine ca e totul ok.
Fetelor, iaurtul si orice alta chestie care e lapte cu culturi lactice este foarte safe pentru bebei, pentru ca... cum sa zic... iaurtul e cumva semi-digerat de bacteriile lactice. Nu mai e asa ca laptele "crud".
A propos de diversificarile din UE. Eu cred ca sunt adaptate zonelor cu pricina, mai ales ca acolo mai nimic nu mai e natural. Ou nu e voie ca e indopata cu hormoni gaina, lapte covasit nu e voie ca e hranita cu dracu stie ce vaca... n-atz vazut ca la fete le dau tzatzele la 8 ani? Logic ca nu te lasa sa dai la gupil zeama de E-uri si concentrat de hormoni...
Inca ceva - din cate stiu eu, cam toate formulele se fac din... lapte de vaca! Numai ca este frecat, zapacit, ametzit (chestia asta inseamna ca este "adaptat") pana nu mai seamana neam a lapte de vaca.
monu, chestia cu lactate nu daca are gupilu rosu in gat pare destul de logica - daca rosul in gat e de la o suprainfectie bacteriana, exista posibilitatea ca bacteriile cu pricina sa gaseasca laptele ca fiind un mediu de cultura excelent.
kate, io nu dormeam nici noaptea, nici dupa-amiaza
se pune?
Io p-a mea o s-o las sa faca ce si cum vrea cu somnul - vrea somn, bine; nu, buna-ziua, sa-i fie de bine, sa stea sa se joace sau sa coloreze ceva. Mai vedem cum facem cu oribilul, scarbosul, infectul sculat de dimineata, cand o veni gradinita... oricum, nu cred ca are relevanta studiul ala...
Bai, ce nu e clar? Schema cea mai buna e aia personalizata, adaptata gupilului propriu. Credetzi ca daca bazdagania de fi-mea halea lapte, m-as mai fi strofocat eu sa-i fac piureuri pana la 6 luni???
Liudo, 5 gupii sa mai faci tu, pe mine m-au stiut si Mangalia si Cosntanta ca am avut pana de cauciuc si cautam in draci farmcie deschisa de unde sa iau Postinor!!! 
Fi-mea a halit spanac la mare. S-a kkt verde dar i-a placut 
Ma fac ca nu vad ca v-ati certat ca gaitzele fix de ziua mea 
Salina, bine ca l-ai gasit! Banuiesc ca ai rascolit toata casa?
Eu asa fac cand trebe sa gasesc ceva...
meg, petit biscuit de la nestlé.
adela, arata ca si cum s-ar fi frecat de ceva, poate a transpirat sub barbie, la slaninutza de acolo, si s-a frecat de body... nush, cam asa arata.
mirandolina, bafta fatou... da' pe altii i-ai intrebat?
Kate, si la mine s-a potrivit!
Nah, ca m-atzi enervat... maine ii fac lu' fi-mea... SARMALUTZE pasate IN FOI DE SPANAC
adica piure din carnitza de vitel, orez, pulpa de rosii si spanac [;]
Catalinaaaaa, ce-avetzi, nene? Io cred ca n-am voie sa lipsesc de pe forum, dispar si eu doo trei zile si uite ce-mi vad ochii!
anis, la multi ani de 6 luni si voua! hmmm... ce ziceai de poker pe sotzi? Ma bag!
Salina, poate urmeaza un shoricel? Sau un apartament in alta parte, care sa nu fie la parter... (cum a zis, de altfel, si alinuk)
Liudo, cum fu cu laptele concentrat? (Si sa stii ca nu-i ideea mea, e a lu' Capraru...) ![]()
Eli, tare faza cu baretele si bretelele, cred ca a fost ziua in care ti-au pocnit toate, sa stai linistita acuma 3 ani ca nu se mai rupe nika! 
lilico, da' vad ca v-ati pus pe fapte mari!
Amu, daca am uitat pe careva, sa-mi fie cu iertare, da's mahmura groaznic si am avut de citit 3 capitole!!!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Salina spune:
Hai ca am reusit in sfarsit sa ma asez si eu pe scaun pe ziua de azi!
Eli - mama, ce zi ai avut!!!! Si nici macar nu ti-a intrat pisica neagra in casa (ca am uitat sa va zic ca matza in cauza era neagra cu labute albe) la miezul noptii. E misto culoarea pe care vrei s-o incerci si ar fi o idee buna sa te vopsesti o perioada cu o nuanta asemanatoare culorii naturale...Mai ales daca zici ca uneori parul pare ars, e posibil pt ca banuiesc ca te oxigenezi ca sa prinda blondul. Cu bretelele nu mai zic nimic, a zis Liuda f bine ![]()
Delfinuta - deci Erik mananca legume la borcanel? Ca daca-i asa...poate nu-i plac, mai stii? Evi le-a respins de la inceput, dar cu o sila de neimaginat, am incercat 4 tipuri diferite, incalzite sau la temp. camerei...pur si simplu ii venea sa verse. Stii cum papa piureul de legume facut de mine? Ii dau o lingurita si nu apuc sa o iau pe urmatoarea ca ea ma asteapta deja cu gura deschisa. Plus ca e o fericire totala cand ma vede cu castronelul la pranz.
Auzi, cum adica a papat pisica?
Tantalaul meu de caine se sperie de matze, ohoho mai ales dupa ce ne-au atacat saptamana trecuta doua specimente de-a dreptu' turbate.
Rog iubitoarele de pisici sa ma scuze dar povestea de aseara este amuzanta fata de ce-am patit saptamana trecuta. Mergeam pe strada. Pur si simplu. Cu catel si cu purcel. Si de sub o masina parcata sare o pisica care-si arata coltii si da sa-l muste pe cutulachele nostru aflat in lesa. Incercam sa ne aparam, asta nimic. Sa sara pe noi si nu alta. Nu va zis ca sub alta masina mai sare una, tot asa cu coltii, ca si cum vroiau sa muste. Mai, fetelor, ori sunt eu nebuna dar jur ca in viata mea n-am vazut pisici mai agresive, fara motiv, ca nu le-am facut nimic, mergeam, eram in trecere, in deplasare. Parca erau turbate. M-am gandit ca-s muscate de vreun sobolan si ca sunt turbate. A, ca sa fie treaba completa, ne trezim cu o sticla de plastic plina cu apa, aruncata de la o fereastra. A cazut exact intre carucior si David, care se afla cativa pasi inainte. Am tremurat cateva ore si de socul cu pisicile isterice si cu sticla aia, Doamne, ce om trebuie sa fii sa arunci cu ceva langa doi copii!!!!
Alinuk - locuita urmeaza s-o schimbam, numai ca nu-i asa simplu ce ne dorim noi. Asa ca mai dureaza!
Ralu74 - pe mine sigur nu ma plictisesti, mai ales ca sunt foarte curioasa cum de v-ati intors si de ce nu v-a placut acolo? In Bucuresti...daca va intoarceti, sunteti niste super curajosi. Eu as zbura si maine de-aici. Este un aer irespirabil. Si se tot construieste...dar casele sunt tot bagate una-n alta. In fine, obsesiile mele, nu ma lua in seama.
La un moment dat vroiam sa ne mutam in Timisoara...vad ca nici acolo situatia nu e tocmai roz.
Liuda - dar de ce sa i le puna in ghips? Ce i s-a parut ciudat la labutele picioarelor? Sau te-a expediat fara sa-ti dea o explicatie cat de cat? Intreb din motive de tacaneala personala... Dezvolt subiectul alta data, daca nu-mi trece paranoia intre timp ![]()
Deocamdata atat (s-a trezit printesa si-si cere drepturile), poate reusesc pe seara sa mai scriu, sa mai raspund...
Va pup
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
cristiana70 spune:
MESSA, bine ca te-ai intors in lumea civilizata, auzi, sa faci pana de cauciuc 

! In cel mai rau caz, schimbai si tu chestia aia cu "alta mama nu mai face"! Fetele si-au facut griji pentru tine, mai ales cu toate nenorocirile astea care parca nu se mai sfarsesc pe amarata aia de autostrada.
Era s-o fac si eu lata: am adormit langa fi-miu, si m-am trezit ca era sa facpe mine, asta dupa un ceai baban sorbit dupa pranz.
Astept pe Mr. D sa se trezeasca, si sa-l scot la plimbareala, e racoare si placut!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
monu spune:
Am sunat dupa rezultatul de urocultura. bb nu are urma de infectie.acu DD cu mila ca maine seara ne urcam in avion spre Baia Mare. Sper ca febra sa fie de la caldura.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
anis spune:
monu daca continua febra ..poate fi si ceva eruptiv
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monu spune:
Anis, crezi? Sper din tot sufletul. Ma crezi ca stau tot timpul cu spaima in suflet sa nu aiba din pneumonie?
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
marinar spune:
lili felkicitari pt dintzisoooooooooooooooor!
si pt schemele de gimnast!
diana sanatate micutzei!
messa bine ai revenit!
Daconst spune:
Bai mai opriti-va ca eu am net cu portia si nu tin pasul cu voi.
Azi am si bazin,asa ca nu apuc sa scriu mare lucru.
La multe lunishoare sarbatoritilor de ieri si azi si bine ai revenit duamna Messa!
Adela,pe dr ala pediatru il cheama Ilie Constantin si are cabinet in Dacia.
Salina,am patit o faza asemanatoare cu tine,dar oiti povestesc altadata ca acu-s pe fuga.
Eli,eu vara sunt blonda deschis si toamna mi-l inchid.Mie vara-mi plac blondele de mor.![]()
Liudo,Doamne ajuta sa fie bine Dienutza sa scapati fara ghips.Mi se ridica parul cind aud de asa ceva.
Fata sa stii ca se duce si burta ca bag abdomene la greu.![]()
Marina,deci au venit rushii?Ca ma gindeam ca te muti la alte scutece.![]()
Gata fug,ca-mi plange una bucata gupil.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
megbeng spune:
dupa cate zile de abdomene incepe sa se vada ceva-ceva??
messa, am sa caut, multumesc! si bine ai revenit!
anis, sa fie intr-un ceas bun diversificarea! noua ne0-a zis sa icnepem cam 10 zile cu suc de morcov, mar si portocala..apoi trecem la supite.
lili, felicitari pentru dintisooor!!
meg,
de
matei(9.02.2007)
Messa spune:
cristiana, noi am mers super bine pe autostrada... i-am dat "blana" pe unde s-a putut, am mers usurel pe unde era de mers usurel si gata... slava domnului ca am ajuns intregi si ca n-am vazut balamucul de pe drum!
marina, meg 
Da, fetelor, pana de cauciuc... da' nu din aia clasica, adica termini ce ai de facut si gasesti cauciucul inflorit la baza dansei - ci mai rau! Adica am terminat de utzait si nu mai gaseam caciula! Se pierduse la interior, am stat sa scobesc dupa ea, asta dupa ce am inspectat tot patul si nici urma nu era
Dupa care da-i la telefoane - Lilimic in Mangalia si frate-meu in Constanta - sa dau de o marmacie deschisa duminica
Si a gasit frate-meu si mi-a luat, numa' ca ei mergeau la Techirghiol si eu eram in 2 Mai, asa ca am ajuns, fetelor, si la Techirghiol, din cauza unui cauciuc cam "lunecos" 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.