Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 26
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by cata14
Apropo, voi le dati si lapte de vaca? Eu am inceput sa-i dau cate putin si-i place.
Si eu cate putin si-i place! Chiar ar bea mai mult, dar nu-i dau pe cat ar vrea. A! Si inca alaptez!
Roxanae, felicitari pentru primii pasi!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Am vazut pozicile anuntate, mai putin pe-ale Susei ca nu mi s-au deschis,
toate Bucuriile!
Multumim celor ce ne-au vizionat!
Gonghy, ce fain e la Iglesias, eu am fost la concertul din '99 de la Bucuresti (cu sotzul) si la Enrique in 2002 parca, cu o prietena
. Oricum, mare artist! Julio, of course...
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
AdinaF spune:
Roxane, merci de intrebare, reclama - reclama mascata sunt acum bine, vad ca s-au "reglat" dupa orez cu banana (care de obicei ii constipa, de aceea m-am gandit ca ar da rezultate).
MamaLili, multzam de explicatii, oricum de descurcat tot ma descurc eu sa le explic ce doleante am.
Fetelor, intr-adevar e cava deosebit sa vezi 2 fratiori jucandu-se impreuna - mai bine ca TV-ul
. De ex astazi Alex a descoperit ca daca-si pune piciorul pe umarul lui Fabi poate sari pe canapea
, problema e ca nu mai pot sa-i filmez, pt ca atunci cand ma ginesc , cu aparatul in mana, o si iau la goana in directia mea ...si se sparge faza.
Asta asa ca o incurajare pt cele care nu sunt f. hotarate sa-si mai incerce norocul o data
Weekend placut va doresc si suflu tare da' de ajunge si la voi un norisor de ploaie.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Caldura mare? Poftiti la www.betty.ro/compania.html" target="_blank">inghetata. De la Betty consumam seara de seara. Perefrata mea e cea cu menta si ciocolata. Suuuuuper racoritoare!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Daca nu sunteti la cura de slabire ca noi, papati inghetata Betty seara de seara.
Mie imi place inghetata Squash, mai cumpar cand ies seara la plimbare cu Maria.
MamiLili, nu mai pariez pe nimic, deja s-a mai anuntat o mamica gravidutza si mamici care intentioneaza sa devina proaspete mamici.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Susa, vazut pozici cu Lucas sofer. Sa va traiasca!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
lilina spune:
RO ANA felicitari
sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Sephora spune:
Va pupic fetelor
Noi tot ascunsi in casa si azi,se moare afara si in casa se transpira instantaneu,curg apele,esti ud fleasca imediat dupa ce ai facut dusul.
Am iesit doar pe seara la ingetata,ca Matti vroia afara si binenteles la magazinul cu inghetata.
Am vazut pozici cu sofer de Susa,tare scump.
Mamilili si noi in romania tot de la Betty bagam ingheata,numai ca la noi in parc sunt doua tonete care vand ingetatala con,dar o cantaresc,e cea mai buna dupa mine.Oricum cu asta de aici nu se compara.
Gety asa e si mie imi plac pozele cu apusul la nebunie.
Felicitari bucuriilor umblarete,noi inca nik
Cristina sanatate maxima lui Vladut.
Eloise Vladutu tau cum mai sta cu raguseala?
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Eu seara dupa baie lui Matti ai fac Pastina (un fel de pasta,foarte mica de diferite forme(inimi,stele,bilute,sde la Plason facuta special ptr bebelusi) cu lapte proaspat.De cand am venit aici m-a plangeam prietenei mele cu gemenii (v-am mai povestit de ea)ca Matti nu doarme noaptea se trezeste de 15 ori,si mi-a zis sa-i dau asta,in 150 ml lapte fierb 2 linguri de pastina,timp de 2 min ,se ingroasa se face ca un gris cu lapte si-i dau cu lingurita.Este super buna si n-am mai avut probleme cu sculatul noaptea,mai mananca o data sa zic pe la 2,dar asta ptr ca acum dormim la chiloti si cum simte titi cum incepe sa o molfaie.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
CristinaGoji spune:
Sephora - multumesc. 
Vladut nu a mai facut febra de dimineata, asa ca ma gandesc ca e fie de la dintisori, fie de la caldura, ca n-o avut febra mare (38,2), fata de ce o fost acum o saptamana (39,7). Vedem maine. Azi am fost la o zi de nastere la 2 copii si mi-am lasat pruncul pe mainile unei mamici, cat am mers la baie, iar pe cand am venit, am crezut ca fac atac de cord. Tipa ii dadea lui Vladut suc (nu din ala natural)!!! Mi-o venit s-o strang de gat. Eu inca nu i-am dat lui Vladut suc, nici macar din asta natural, facut din fructe proaspete, aveam de gand sa-i dau dupa 1 an, iar ea i-a dat suc de la cutie!!! Sa vedem cum stam maine de la sucul asta, sper sa nu inceapa iar cu diareea ca ma depresez rau de tot.
In rest - murim de cald in casa!
Noapte buna!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
xandrutza_76 spune:
Buna, fetelor! In sfarsit, am citit din urma, tot! Dupa cum a zis Lexi, am avut probleme mari cu netul (firma cu care aveam contract a fost preluata de RDS si de atunci mi-a mers netul tare greu, iar de joia trecuta, ca sa nu spun miercuri, pauza; le-am facut vizite in fiecare zi...) Acum merge, incredibil de bine, nu mai zic nimic, sa nu -l deochi...
Eniko, Lexi, Cristina 
Alexutza, tu ce ai patit? Esti cumva plecata? 
Ro_Ana si Cata14 felicitari, sarcina usoara, bebe sanatos!
Cata, si eu am avut probleme la a doua sarcina, am avut sangerari, am fost si internata in spital, am facut tratament... A fost bine pana la urma... Interesant DPN, interesant pentru mine, eu sunt nascuta pe 18.03 ![]()
Ma faceti sa ma gandesc tot mai serios la BB (3)...
Lexi, pentru funduletul Bobitei incearca Cutaden, la mine nu lipseste din casa, are rezultate bune si rapide.
Lakioana,
Reby, bravo ei, stie multe! Am vazut pozicile, imi place cum ii sta tunsa!
Roxanae, felicitari pentru primii pasi!
Susa, am vazut si pe soferul tau, 
Sephora, acum sunt la pozele tale, mai am de vizionat... mi-au placut cele de la mare!
MamiLili, ma gandeam si eu la varianta cu Sellgross, pentru piscinuta. Dupa ce mai trec caldurile, poate te scot in oras ![]()
Cristina, sanatate lui Vladic 
Gonghy, poate Maya nu mananca din cauza caldurii... Cred ca a fost frumos la concert...
Andreea, imi pare rau ca ati avut probleme cu locuinta, sper sa nu mai aveti si alte neplaceri!
Vauva, ce bine ca te-ai intors!
Am vazut si pozele tale!
Lilina, am citit la triburi ca ai avut un necaz; imi pare rau pentru tine 
Gety, Pufy, Ramomar, Eloise, AdinaF, Floricel, Marina, Ignatica, Mirabelac, Adriana
Sper ca nu am uitat pe nimeni... asa mult am lipsit...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi