Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 27
xandrutza_76 spune:
Wow, cat am scris!
Narcisa e foarte activa, merge in 4 labe, se ridica in patut, merge tinandu-se de margini (sustinuta merge chiar foarte bine), nu are stare, pana si noaptea in somn se foieste in patut... Folosim cu succes olita; la fel si canita cu cioc...
De la transpiratie i-au iesit niste bubite pe manute si ceafa, asa ca bagam dusuri cat se poate.
Sanatate bebeilor bolnaviori! Felicitari tuturor pentru progrese!
La multe lunite bucuriilor care s-au aniversat cat am lipsit!
La multi ani danidani74, leliutza, dana210773!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Neatza! Poftiti la o
!
N-am nici o stare azi, asa ca probabil nu mai scriu nimic azi, doar o sa citesc. Am avut o noapte de cosmar, cu plansete, iar dimineata am inceput-o la fel. 
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
GETY spune:
Xandrutza, bine ai revenit.
Raportam o noapte nu nashpa, super-nashpa, cu foieli si cu somn putin din cauza caldurii. Maria s-a foit si ea, dar dimineata cand am pus mana pe fetitza, era fierbinte. Pun termometrul:38 cu 3. De tusit nu mai tuseste, cred ca o fi de la dintisori.
Eu sunt zombie, asa ca merg sa-mi prepar o cafea.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
CristinaGoji spune:
Gety - sau poate ffi de la caldura. Asa am patit si eu cu Vladut acu 2 zile. S-a trezit cu febra 38,2, si pe parcursul zilei a avut 37,8 sau 38,0. Ieri nu mai avea nimic.
Poze
rugati-va pentru Diana
gonghy spune:
Buna fetelor! 
Si la noi a fost o noapte de cosmar,m-am trezit de 3 ori sa dau drumul la clima si de nu stiu cate ori pt Maya,ba sa o intorc la locul ei pe perinutza,ba apa 

V
Vaaaiiii si la 4.35 dimineata am simtit-o cum se foieste si odata a cazut din pat,noroc ca a cazut in 4 labe si nu sa lovit,dar a plans cred din cauza sperieturii.
Eu am inghetat instantaneu,si-a pus caputzul pe umarul meu si a adormit la loc.Doamne nu vrea deloc noaptea la ea in patut,nu mai are stare cu mine in pat,ma loveste in somn ba peste cap,ba in burta cu piciorusele,deja ma doare tot corpul cum ma calareste.
Asa imi doresc sa dorm si eu macar o noapte singura fara lovituri
face ce vrea cu mine,ma simte slaba uneori si atunci e lumea ei 
Maya e tot ragusita,cand o aud ma doare sufletul de mor,daaaarr ieri a papat mai bine la pranz,au mai ramas in castronas cat pt 2 gurite.Am fost atat de bucuroasa...
Astazi o pasaportez pana la mama,merg pana la Real sa iau ceva de papa,ca pe caldurile astea nici nu ma gandesc sa fac ceva de mancare,doar pt Maya si astea fierb intr-o craticioara mica si repede.
Un sfarsit de saptamana fara probleme majore ![]()
![]()
![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
GETY spune:
Gonghy, au loc de se foiesc asa in pat. Si Maria se foieste, mai ales cu noptile astea prea calduroase, e jale. Eu o las "la perete" si azi noapte am dormit in alta camera, unde apropo, a fost la fel de cald, si patul de aici e mai mic. Aproape ma dadea pe mine jos din pat de atata foiala.
MamiLili spune:

Fetelor, am scos link-ul cu inghetata dupa ce mi-a zis Mexxa ca poate fi luat drept reclama. N-am vrut, scuze! Sper sa nu ma aleg cu un avertisment.
Cristina Goji, nasoala faza cu sucul, sper sa nu pateasca nimic Vladut. Nici eu nu i-am dat suc de nici un fel pana acum, doar apa.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
gonghy spune:
Gety noi din pacate nu avem "la perete" se poate cobora si pe o parte si pe cealalta de mi-a cazut grasoanca din pat.
Am gasit pui la rotisor in Real la 90 si ceva de mii/kg,cica e oferta.Am luat unul si frig niste crumpi,fac o salata asortata si gata mancarea,sa stai in bucatarie pe caldura asta e moarte sigura ![]()
![]()
Fetelor eu i-am luat la Maya sucuri de la Hipp si i-au placut foarte mult,cum la pus la gura nu i-a mai dat drumul pana nu la terminat pe tot.O singura data i-am dat Tedy si parca a vomat putin spre seara numai morcov,asa ca am stopat cu Tedy.
Inca putin si se deschide sezonul chefurilor de 1 ANISOR Tonul il da DAVID al lui Ignatica
Merg sa ma intind putin ca ma simt c-am ametita de la caldura asta si la AC nu pot sa dau drumul ca e Maya cu mine in sufragerie.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
CristinaGoji spune:
Ignatica - tu pe unde esti ca nu ne mai dai nici un semn de viata? Sau te pregatesti de marele chef?
Poze
rugati-va pentru Diana
GETY spune:
MamiLili, e bine ca s-a gandit Mexxa. Voiam sa mai scriu ceva, dar n-o mai fac.
Igantica, spor la pregatiri, ca sunt, nu gluma, plus emotiile aferente.
Si-acum vesta cea mare:
Nu mai suntem stirbe! Azi noapte a iesit un coltisor de la dintzocul nr. 1, dreapta jos. Cum i-o mai zice. Asta s-a intamplat la 9 luni si 12 zile. Cine ne trece si pe noi in tabel?