Bucurii de sept - oct 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, cat despre poze... cele cu apusul mi-au placut cel mai mult. Abia astept sa plec si eu la mare!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Roxanae FELICITARI pentru fetita plimbareata!!!!!!!!!!!!

Cristina sanatate multa lui Vladut! si sa ii treaca odata febra!

Lexi !De voi nu ne mai povestesti nimic?

Fetelor ce mai stiti de Lullabay?Ca tare dor mi-e si de postarile ei.....si de postarile celorlalte mamici care de foarte mult n-au mai dat pe aici....

Edit ca uitasem: Hamul se foloseste la copii care merg deja bine singuri, nu la cei care abia acum incep sa umble.....

Laptele de vaca am gasit recomandari si recomandari.....adik in general se recomanda dupa varsta de 1 an(sunt pediatri care il recomanda dupa 2 ani si pana atunci feormula de lapte junior), dar am citit si recomandari ale unor pediatri care spun ca se poate introduce treptat in alimentatia bebelusului inca de la varsta de 9 luni.....eu sigur nu ii voi da lapte de vaca decat cand nu il voi mai alapta(sper ca dupa 1 an-1 an si 2-3 luni).

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pufy, pai ce sa mai povestesc? Noi suntem cum ne stii...Azi noapte iarasi nu prea a dormit fii-mea dar a fost si ingrozitor de cald. Cristi n-a inchis un ochi toata noaptea de caldura si pe la 2-3 noaptea facea dus sa se mai racoreasca Sper ca sotul tau nu e nevoit sa vina zilele astea in Bucuresti!!! In rest, Maria e un copil cu multa personalitate, cel putin asa mi se pare mie si si-a facut un obicei prost si care mie nu-mi place deloc: cand ii spunem ca nu are voie sa puna mana pe ceva, daca insistam ca nu are voie, intr-un final se enerveaza si incepe sa ne loveasca cu palmele peste fata, ba chiar odata s-a enervat pe Cristi atat de rau incat a inceput sa-l loveasca cu capul ca la final sa incheie toata scena cu un planset de nervi. Nu stiu ce sa fac, cum poti explica unui copil de 10 luni ca nu e bine si frumos ceea ce face si ca regulile sunt reguli? Ceea ce am incercat sa fac pana acum au fost urmatoarele: prima oara cand a dat in mine m-am prefacut ca plang ca sa vada ca nu-mi place, dar n-a priceput, probabil a crezut ca ma joc cu ea. A doua oara am facut o fata serioasa si i-am spus pe un ton cat am putut de ferm: "Nu! Nu e voie!" dar nici asa n-am avut cine stie ce succes. Ultima oara cand a vrut ceva (un cutit cu care m-a vazut ca lucram) nu mi-a mai tras palme (poate si pentru ca nu avea cum sa ajunga la mine) dar a marait si a tipat pana cand am terminat treaba si am ascuns cutitul. Si a durat ceva, ca tocam vinete cu el Hai ca m-am lungit cam mult dar mi-ar prinde bine niste sfaturi. Voi cum ati proceda in situatia asta?

In alta ordine de idei, intreba cineva de Xandrutza. Are probleme cu netul de peste 1 saptamana! Eu in locul ei cred ca-i luam la bataie pe aia de la RDS...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor asa cum v-am spus ieri,am fost la concert la Iglesias.
A fost superb,a cantat LIVE si pt varsta lui a fost foarte bine,lumea a fost in picioare si am cantat impreuna cu el.
Am pus un filmulet de la finalul spectacolului dar eu nu stiu sa il pun asa cum face-ti voi.Trebuie sa invat,daca doriti sa il vedeti intra-ti la Poze cu noi in semnatura si o sa il vedeti.
Sper sa va placa.

Maya e tare ragusita saracutza si cand plange,abia se aude draga de ea.Va las acum ca trebuie sa o culc,revin mai pe seara.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi eu zic ca cea mai buna si singura solutie de fapt e sa-i explici frumos ca nu e voie si basta.Las-o sa urle ca-i va trece....dar trebuie sa invete deja ca exista si anumite interdictii.....si cu timpul iti garantez ca va intelege si va si respecta ce-i spui!
Faza cu datul cu capul mi-e atat de familiara!Si Nicolas da ca un berbec cu capul.....dar in joaca(el inca nu face crize cand ii interzicem ceva.....poate si fiindca il vede pe Alesio ca se conformeaza si-i urmeaza exemplul....).Mai dar da cu capul de nu stii cum sa te feresti....mai ales cand il luam in brate si are chef de joaca.....mai nasol e cand iti trage cate un cap in gura....de vezi stele verzi!
Azi a fost o faza de coma...Alesio s-a dezbracat de pantalonasii scurti sa se aseze pe olita si Nicolas cand l-a vazut cu putzoiul gol s-a repezit la el...(erau amandoi pe jos, se jucau).....si in prima faza l-a tras de pasaroi, apoi s-a repezit sa-l muste!M-am speriat....dar a fost si haios piticul mic si muscacios...noroc ca nu a ajuns la obiectul vizat....

Na ca iarasi m-am intins ca o placinta.......asa patesc cand ma apuc sa povestesc de gandacei!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Fetelor multumesc.

E bine ca am scapat de a sta cocosata - bag hamul in functiune.Ea se misca incontinuu- cand e in brate vrea jos,cand e jos vrea in brate ,scotoceste peste tot.....Noaptea trecuta s-a culcat la 2,iar acum bineinteles - doarme.Se bazaia pe langa mine si se lamenta nan(i)- nan(i) ca a trebuit sa o culc.Ziua doarme si noaptea se joaca - este asa de cand a venit caldura.E aiurea ca eu nu pot dormi ziua ca o am si pe Diana care trebuie supravegheata.

Pufy ce frumos povestesti tu de puiutzi tai.

Adina ce mai fac baietii? Si-au revenit?

Monique ai o fetita tare dulce,am revizionat niste poze ,iar tu arati tare bine.

Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Cristina noaptea trecuta la 2 m-am enervat si am pus-o in patutz dupa ce o leganasem aprope 1h de mi-au amortit degetele de la picioare.Si surpriza s-a culcat singurica.Cand se ridica in picioare ii ziceam "nani!fa nani!" si se arunca cu nasul in perna( ea nu doarme fara perna).A facut asa de 4-5 ori si apoi nu s-a mai ridicat a stat cu nasul acolo pana a adormit. Sa vedem in seara asta cum va fi, ca acum am culcat-o tot leganata.

Lexi fetita cu personalitate puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna mamici si bebici.
intru si eu in fuga sa va mai aduc aminte de noi...mai avem un pic si suntem mutati la casa...bine sanatosi si ne laudam si noi cu BB Lucas www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070708&ctime=183651" target="_blank">sofer ne e tare dor de voi va pupacim cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, gheata a fost sparta, dar "Who's next?"

Wanna bet?[/b]

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

AdinaF, fiecare medicament are o "denumire comuna internationala - DCI", oriunde in lume daca o spui, ti se va da medicamentul potrivit. Pentru Smecta e DIOSMECTITA, iar pentru Algocalmin e METAMIZOL SODIC.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput