Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Pussi eu merg zilele astea sa-mi cumpar camasi din alea cu nasturi in fata si am sa-ti zic unde gasesc.
Deci ne intalnim maine la 17:30 la Mall? Daca nu ne strangem mai multe ramane valabil? Pt mine e ok!
Va pup

32+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

alexi 22 imi poti da si mie,te rog,numele si numarul de telefon al doctorului tau de la Szeged, as vrea si eu sa nasc la Szeged , daca binenteles nu e prea tarziu sa-mi schimb dr.acum .Dar cu actele cum rezolvi , trebuie sa mergi la Consulat sau unde?

inceput 36+ BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

sorinatm eu iti dau nr merita sa incerci sa vezi ce zice poate ii de acord,cu inscrisul copilului te duci la primarie la szeged si iti da un certificat cu care poti aduce copilul in tara si aici urmeaza cursul normal al certificatului.

nr de tel novak tibor 0036209188806 (incearca sa suni dupa 21.30 la noi)

34+giulia rebeca

Mergi la inceput

pussi,hapyclau camasi cu nasturi in fata si speciale pt alaptat de scoti tatzele pe lateral gasesti in bazar la 35 ron de bumbac faine,eu de acolo am luat.

34+giulia rebeca

Mergi la inceput

despre ce intalnire vorbiti?eu nu stiu nimic,cat de aiurita sunt...of.

ashera eu mi-am luat pompa de muls avent,dar am intelesc ca si alea de la nuk tip seringa sunt bune si te ajuta sa desfunzi canalele.

34+giulia rebeca

Mergi la inceput

maine intram in sapt 36 si am uitat sa schimb semnatura

34+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Alexi, tot pompa AVENT vreau si eu sa iau. De care ai luat, manuala sau electrica? Si cat ai dat pe ea ? Sterilizator ai luat ?

36+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, distractie placuta maine . Sa faceti poze sa ne facem si noi album .

36+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ne intalnim maine la 17:30 la Mall, platoul de dupa scarile rulante?? Cine mai vine??

alexi unde in bazar? eu ma pierd acolo!
Ashera sterilizator iti cumperi dupa, daca ai nevoie... si in functie de sticle. De ex. daca le cumperitoate de la AVENT se potrivesc si cu sterilizatorul, si cu pompa si cu incalzitorul de sticle!

si acum ca tot sunteti la facut bagaje de spital:
- cate camasi imi trebuie??
- chiloti de unica folosinta ati luat?? si cati??
- cate body-uri pt. BB aveti de spital??
- pampersuri unde gasesc ieftine?
- imi trebuie si sutient de alaptat in spital??

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

alexi22 iti multumesc mult , o sa incerc sa-l sun sa vad ce zice , eu si sotul meu de mult ne-am gandit la varianta asta dar ne-a cam speriat chestia cu actele si nu am stiut cum o sa ne descurcam cu limba ( la spital, primarie) avand in vedere ca niciunul din noi nu stie ungureste- am mai citit pe net ca doctorii si asistentele nu prea stiu engleza si asta ne-a cam facut sa lasam balta nasterea la Szeged .Macar acolo dai un ban si sti ca o sa primesti ceea ce speri.Sper din suflet sa nu fie prea tarziu.Oricum iti multumesc inca o data.

Voi ce sterilizator luati ? Electric cu aburi, pentru microunde?

inceput 36+ BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput