Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sorinatim sunt si translatore ...pe bani desigur, cred ca 30 Euro/sedinta! Eu stiu decand am facut Fiv-urile! Cred ca va las pe voi primele sa nasteti la unguri si ... ne cam bate si pe noi gandul!cica cel pt. mictounde nu-i bun, dar nu mai stiu de ce..mi-a tinut mie o mamica o filizofie pe tema asta!
alexi cezariana ai cerut tu? La mine e necesara... sper ca si cei din Ungaria au aceleasi principii! Saloanele le-ai vazut?

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

sorinatim dr vb romaneste bine de tot si cu asistentele eu am vb numai in engleza,eu si sotul nu stim o boaba ungureste,sunt niste profesionisti si credema ca stiu ce zic ca am fost cred ca la 10 dr in TM (cioata,olaru,budau,etc...) iti monitorizeaza si copilul alfel decat aici.eu am lua de la aventt sterilizator pe abur.

pusi da eu am cerut cezariana dar oricum imi facea ,eu am probleme cu respiratia si oricum la cat de greu mi-a fost sa o obtin sarcina nu ma risc mi frica.da am vazut saloanele zici ca e o camera de hotel de 4 stele(telefon aer conditionat super dotata )
camasi gasesti in cleopatra intre aia cu forneti si chinezi este chiar la strada,in mijloc.

35+giulia rebeca

Mergi la inceput

ashera eu mi-am luat manuala avent isis cu 4 sticlute avent si biberoane si gentuta termoizolanta aici e 350 ron eu am primit-o din anglia de la mama mea si sterilizatorul la fel tot de acolo si e pe abur pt 6 sticlute si aici este tot vreo 300 am vazut la mini blu.

dar vezi ca e doar pompa la vreo 2 mil cred ca asa am vazut.

35+giulia rebeca

Mergi la inceput

fetele daca ma simt ok am sa vin si eu la intalnire ca vrea si eu sa cunosc.

35+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Alexi, eram curioasa de preturile de aici, ptr ca vrea cumnata -mia sa mi le cumpere din Italia. O sa imi iau si eu pompa Avent Isis manuala si sterilizatorul electric Avent cu 6 sticle.

36+

Christian

Mergi la inceput

dincolo preturile sunt mult mai rezonabile decat ai-am primit pe toaci la noi sunt toate scumpe eu doar caruciorul.vanita,masa de infasat si patutul l-am luaat de aici in rest le-am primit pe toate de la maicamea haine lenjerii tot ce trebuie

35+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Pussi, eu mi-am cumparat azi camasi de alea taiate in lateral pt alaptat, din Terra, standul A, cum intri in Terra pe stanga, cu 35 RON, super faine, din bumbac! Sunt si sutiene faine de alaptat cu 20 RON de la Jolidon.
Ne vedem maine la Mall:)

32+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hai ca iar ma bag in vorba cu voi... nu m-a invitat nimeni, dar tare drag mi-e de voi cand va vad asa nerabdatoare si parca imi aduc aminte de mine anul trecut ...asa:
- pompa de san va trebuie inainte de a merge la spital, ca in mod sigur o sa faceti furia laptelui si in mod sigur va apuca noaptea ( ca pe mine) si nu prea are sens sa va trimiteti sotii in miez de noapte sa bata farmaciile dupa o pompa de san care in mod sigur va costa mult mai mult decat daca o luati cu ceva timp inainte si cautati unde e mai ieftin. in plus, n-am auzit pe nimeni sa nu aiba nevoie de pompa de san la un moment dat. eu in spital am facut furia laptelui si am incercat 3 tipuri de pompa de san: aia tip seringa - o mare prostie, aia tip para - si mai tampita si aia de la avent - isis, singura care a fost buna si care m-a scos din furia laptelui dupa cate va ore ... si nici nu doare deloc, va zic eu ca face toti banii , e o investitie f buna ... mai ales ca pana se stabilizeaza secretia lactata ( vreo luna sau chiar doua) e bine sa va mulgeti dupa fiecare supt, ca sa stimulati secretia lactata , si daca a veti o pompa nasoala si va doare, faceti ragade, si evitati sa va mai mulgeti si asa pierdeti laptele. eu pompa asta am folosit-o f mult si chiar m-a ajutat, eu in mod sigur pierdeam laptele daca nu o gaseam, ca nu ma puteam mulge cu celelalte pompe, ca nu va puteti inchipui ce dureri imi provocau. sfatul meu e sa o cumparati din timp si sa o aveti la voi din primele zile.
- campuri absorbante sterile de pus sub voi e bine sa aveti la spital cel putin 5-6 bucati, si pt bebe 1-2... se gasesc de unica folosinta de la happy si de la sena in metro sau in billa, la pachet de 5 buc, costa cam 60.000 lei ... se mai gasesc si la sensiblu la bucata ... sa luati din alea 90/90 pt voi si 60-90 pt bebe ... daca nu aveti asa ceva, o sa puna sub voi la spital o musama jalnica, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu sunt sterile.. la fel, pt bebe, au i-am pus in patut in spital un camp din ala, ca sa nu stea direct pe cearceaful lor ca n-am prea fost convinsa de curatenia lui
si sarcini usoare in continuare

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

ne intalnim maine la 17:30 la Mall, platoul de dupa scarile rulante?? Cine mai vine??

alexi unde in bazar? eu ma pierd acolo!
Ashera sterilizator iti cumperi dupa, daca ai nevoie... si in functie de sticle. De ex. daca le cumperitoate de la AVENT se potrivesc si cu sterilizatorul, si cu pompa si cu incalzitorul de sticle!

si acum ca tot sunteti la facut bagaje de spital:
- cate camasi imi trebuie??
- chiloti de unica folosinta ati luat?? si cati??
- cate body-uri pt. BB aveti de spital??
- pampersuri unde gasesc ieftine?
- imi trebuie si sutient de alaptat in spital??

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

-eu am avut 3 camasi de noapte si nu mi-au ajuns, nu ajungeau sa le spele suficient de repede... transpiram f tare cand alaptam, cand mergeam (eu am avut cezariana) si erau ude leoarca imediat
- bodyuri pt bebe calculezi cate unul pt fiecare zi .. iti recomand sa iei din alea care se deschid complet si nu trebuie sa le tragi pe cap
-pampersi gasesti in metro si in euro, acolo sunt cele mai ieftine ... sa nu luati multe baxuri marimea 1 , ca iese imediat bebe din ele
- si neaprat iti tb sutien de alaptat in spital, cel putin 3 bucati si sa fie de bumbac ... si sa nu uitati de dischetele pt sani, ca in momentul in care vine laptele, o sa picure non stop
- chiloti de unica folosinta am avut, dar eu fiind cu cezariana am putut sa port de abia dupa a treia zi, ca mai devreme ma deranjau

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sorinatim

dia1609 ai o dulceata de fetita SA-TI TRAIASCA.M-am uitat si peste pozele cu cezariana ,am observat ca ai poze si de la operatie , a avut voie si sotul tau inauntru ??? E cumva cadru medical sau ati putut rezolva altcumva?

inceput 35+ BEATRICE ANNE-MARIE

multumesc ... da, sotzul e medic, de aia l-au lasat in sala

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput