Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 6
alinusa spune:
multumesc yasmi, dupa mintea mea ma duceam la 8 , pana la urma am luat paturica, un plastic de pus sub fund la spital, un body, o babetica, sutien pentru alaptat...apoi am fost in real si am completat cu oferta aia de 5 bodyuri la 20 Ron, dar le-am luat mai mari, mi s-au parut prea mici cele de 3 luni.
va pentru sfaturi!
31 +
freya spune:
Felicitari Alexi, ne bucuram toate ca tu si bebe mic sunteti bine.
Alinusa, ce plastic de pus sub fund ai luat? Din acela ce e pe o parte flausat si pe cealalta arata ca o musama, un fel de cearceaf pt bebe? Sau din care? Spune-ne si noua, te rugam!
Freya 35+ Luca
freya spune:
Ashera, suntem in aceeasi sapt. si am vazut ca vei naste la Odobescu. Poate ne intalnim! Ma si gandeam cum le voi intreba pe fetele de la spital daca e vreuna de pe !
Nici eu nu mai prea am rabdare. De abia astept sa-mi vad puiutul!
Si pe tine te dor oasele bazinului si burta? Eu sunt uneori in ! Ma simt de parca m-ar fi lovit camionul...
A, apopos, voi va luati in bagajul de spital biberon pt. bebe?
Freya 35+ Luca
Ashera spune:
Freya, eu nu am pus in bagajul de spital biberon ptr bb, ptr ca sper ca o sa alaptez. De fapt, nici nu am cumparat inca sticlute si biberoane. Daca merge cu alaptatul, pot sa le cumpar si dupa . Eu sper sa nasc inainte de DNP. Peste o saptamana bb e considerat la termen, si cel mult in doua saptamani sper sa nasc, ca nu mai am rabdare. Plus ca m-am ingrasat foarte foarte mult si ma simt ca un elefant, abia ma misc. Mi-e tare dor de mine cum eram inainte. Fetele, o intrebare : sa cumpar pompa de muls inainte ? O sa am nevoie in primele zile de ea ?
36+
Christian
Ashera spune:
Ank, timpul trece foarte repede in ultimul trimestru de sarcina. Cel putin asa mi s-a parut mie. Mai un pic si intri si tu pe ultima suta de metri .
36+
Christian
pussi spune:
salutiiiiiii!
vad ca toate v-ati inoit...pe voi, pe puiuti! Eu in sept. ma ocup de achizitii, daca mai pot!
Ashera pompa din cate stiu eu exista sub diverse forme si la farmaciile de langa Odobescu, asa ca daca e urgent o cumperi de acolo! S-ar putea sa ai nevoie de ea de la incepu pt. desfundatul canalelor! Dar e prematur sa sti acum! Si ai rabdare ca vine Christi cand vrea el!
freya eu zic sa-ti pui, nu se stie niciodata!
alinusa sa-ti cumperi si din acelea mici, ca o sa vezi ce mititel va fi, asa sunt toti!
ank de ce te grabesti? e asa frumoasa perioada asta! Pot sa fiu fitoasa si mofturoasa, le simt pe Printese cum misca si ma distrez de una singura... in fiecare zi parca se intampla ceva nou! Mie sincer, mi se pare asa minunat...
alexi nu mai fi stresata Bebelina e deja mare, si n-o ajuti cu nimic daca te stresezi!
bb voi ce faceti??
in ce zi ne vedem??? la ce ora?? pe platoul de la scarile rulante din Mall?? ora 17:30? e bine??? ziua..cand vreti voi!!!
PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
alinusa spune:
quote:
Originally posted by freya
Alinusa, ce plastic de pus sub fund ai luat? Din acela ce e pe o parte flausat si pe cealalta arata ca o musama, un fel de cearceaf pt bebe? Sau din care? Spune-ne si noua, te rugam!
Freya 35+ Luca
Sincera sa fiu o mamica mi l-a aratat in timp ce ma uitam la paturicile de la Iana si mi-a zis sa-mi iau pt spital. Da, pe o parte e din material ca de prosop si pe cealalta e ca un fel de musama care se va sterge foarte usor cu ceva umed pentru a se curata. Dupa aceea mi-am adus aminte ca am vazut asa ceva la toate proaspetele mamici pe care am fost sa le vizitez in spital.
pussi, micute de tot am doar vreo doua seturi de hainute, dar bebe e asaaaa de mare deja ca nu stiu daca o sa le poarte de doua ori pe acelea. La 29 sapt si 4 zile avea deja 1600 si saptamana asta mi-a crescut f mult burta, vineri cand merg la dr ma astept sa-mi spuna ca are 2,200.
31 +
pussi spune:
si pt. mine!
voi ati gasit undeva camasi de noapte de alaptat(cu taieturi in zona sanilor)?
PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile