Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 24
Ank83 spune:
problema e daca si al meu le vrea pe amandoua????
tata deja ii promite cand vorbeste cu el ca o sa il duca la gagici si o sa il invete una alta
mobilul meu e 0723767461
sau mai am si cosmote daca vrei
Ank 27+
Raul
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by freya
A, si apropos de kg in plus, eu am pus 20 Kg si ma simt ca o balena esuata pe uscat. Sotul, "dragutul de el" imi spune "Moby Dick" sau "pinguina"! Trebuie sa recunosc ca asa ma si simt !!!
Dar stiti cu ce ma consolez: am citit in cartea Mihaelei Radulescu (Despre lucrurile simple) ca ea s-a ingrasat 32 kg in sarcina, asa eu sigur nu o sa ajung ca ea! Si ati vazut ce bestial arata acum!
Va pup, si fiti optimiste!
Noapte buna mamici cu burtici
Freya 36+ Luca
si dragul meu sot imi spune "Piedone"
.....si eu incerc sa il lovesc ca piedone....... dar degeaba
Ank 27+
Raul
pussi spune:
saluttttt!
Otim bine ai revenit! refacere usoara si sa va traiti viata fericiti alaturi de noul membru al familiei!!Vreau povestea detaliata a nasteriiiii! Si vezi ca la urmatoarea intalnire nu mai acceptam scuze, ca trebuie sa dai de baut! Si vezi ca suntem multi(adica toate gravidoase si cu pofte)
happyclau inca nu am programare, ieri dimineata am stabilit cu el ca-l sun dupa 05.08 cand se intoarce! Asa ca il sun atunci!
ank eu oricum propun o intalneala... pe sapt. respectiva ... ca dupa pe mine ma trece la program de pat, de la 25 de sapt. sigur! Cu incuscritul...daca se cunosc inca din burtici te inscri si tu ??Si cu Piedone" in cine lovesti?? sper sa-ti treaca obiceiul
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
de unde pot sa fac rost de??? " Livretul de familie (eliberat si actualizat de SERVICIUL STARE CIVILA) – original; ".. de la primarie sau de la Mall?? cu ce acte sa merg? stiti programul pt. eliberarea lui???
Eu la n-am primit asa ceva!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
alinusa spune:
freya esti o dulceata, multumim mult pentru acte. Am inteles ca de pe Platanilor nr. 2 se ridica trusoul pt nou-nascuti, nu stiu unde vine asta deocamdata. Stiti cumva, daca domiciliul meu pe B.I. este in Lugoj dar lucrez aici si nu am viza de flotant, unde fac actele, la Lugoj sau aici?
Eu am fost la dr vinerea trecuta si surprize surprize: bebe s-a intors cu capul in sus - eu vroiam foarte mult sa nasc natural si acum, ca si Ashera trebuie sa-mi revizui atitudinea. In plus grasunelul meu s-a marit foarte mult, avea 2.560 g, a pus in jur de 1 kg in doua saptamani si dr mi-a spus foarte senin ca sa ma astept pe la 4 kg si ceva sa fie bebe...Eu am in momentul asta cu 13 kg in plus, probabil mai pun cel putin 5 pana nasc..
Va dulce pe toate, nu am foarte mult timp sa scriu, inca lucrez...
32 + Alexandru-Ioan
Ank83 spune:
Nici eu nu am primit livretul de familie ....sau poate am uitat noi sa il luam ????.Acum2 ani cand am fost la o cununie stiu sigur ca au primit mirii si acum un an de ce nu ni s-a dat??
pussi cand imi zice sotul Piedone incep sa il alerg sa ii aplic niste lovituri a la Piedone
Cat despre intalneala... eu sunt deacord atunci... sa vedem poate la fiecare intalneala de a nostra naste cate una dintre gravidute... cine e la rand????
Ank 27+
Raul
bb_yasmi spune:
neata fetele!!!!
sa anuntati cand stabiliti intalnirea!!! vreau si eu!!!!
azi e ultima mea zi la job!!!!! asa ca de sapt viitoare ne putem intalni!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
freya spune:
Otim, bine ai revenit printre noi, sa-ti traiasca baietelul si sa ajunga mare, sanatos, destept si cu multi bani!
Alinusa, daca ai domiciliul in Lugoj si nu ai viza de flotant in Timisoara, atunci va trebui sa-l inscrii la Lugoj sau sa-ti faci viza de flotant in Timisoara.
In legatura cu livretul de familie, nici eu nu am primit si sunt casatorita din 2005, dar am inteles ca merge si fara el.
Si in legatura cu cezariana mie mi-a spus Anca (dr. mea) sa nu ma sperii, ca nu-i dracul atat de negru cat pare ! E nasol primele doua zile, pana te ridici din pat, dar conteaza f. mult sa nu stai sa bolesti ca o baba! Si dupa aceea ai nevoie de putin ajutor, in sensul ca nu ai voie sa ridici nici o greutate, nici macar , cateva saptamani. Asa ca sotii sa-si ia atestatul de absolvire a cursului de puericultor, sa stea cu noi sa ne ajute!
Fetele cu cezariana, sa nu uitati chilotii cu burtiera sa-i puneti in bagaj.
Va pup pe toate... si Otim vrem amanunte de la nastere, cum e in spital, cum sunt saloanele, cum se poarta asistentele, etc!
Freya 37+ Luca
pussi spune:
alinusa ma bucur ca BB e bine si grasunel, o sa fie mare daca acum are asa multe kg. nu are sens sa fi speriata de cezariana, eu am facut anul trecut o laparoscopie(e adevarat ca taieturile sunt mici) si a doua zi dupa operatie am plecat acasa si in a cinci zi am gatit. Ideea e ca m-am ridicat din pat in ziua operatiei... si de aici cred ca totul a mers ok! Asa o sa fac si la cezariana mai ales ca ma asteapta cele doua Printese sa le dau papa bun
freya eu inca nu am studiat faza cu chilotii, dar am inteles ca sunt de unica folosinta.. sunt tot cu burtiera??
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
vreau la munte in weekend nu stiti nicio pensiune sau hotel misto pe la Secu? Valiug? Poiana Marului??
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile