Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 25
sorinatim spune:
freya despre ce chilotei cu burtiera ne spui ? Unde ai gasit sa cumperi asa ceva ?
Eu am intrebat la farmacie de centura postnatala dar farmacista mi-a zis ca la cezariana nu o pot purta .
Eu am luat chiloti de unica folosinta pentru maternitate, dar acestia nu au burtiera , sunt niste chiloti simpli, i-am cumparat de aici http://reclama/categories/248-lenjerie_intima/ .
inceput 37 BEATRICE ANNE-MARIE
sorinatim spune:
IMI VINE SA NU CRED CA MERGE SCRIU reclamamascata .RO SI CAND IN MESAJ APARE RECLAMA SI NU STIU DE CE , STITI VOI?
inceput 37 BEATRICE ANNE-MARIE
Ank83 spune:
fetelor ramane intalneala pe 6 august????...sa incep sa stabilim din timp, poate asa vom fi mai multe
si eu mai lucrez pana marti si gata.... stau acasa
Ank 27+
Raul
Ashera spune:
Buna dimineatza. Chiar la problema chilotilor ma gandeam si eu. Toti chilotii care i-am cumparat ptr spital sunt normali, elasticul vine chiar unde va fi operatia. Deci, clar nu o sa fie buni. De unde iau din aia care sa acopere burta si cat costa ? Nu cred ca mai am timp sa ii comand de pe net, luni tre sa am bagajul facut.
37+
Christian
bb_yasmi spune:
buna dimineata
ank, de la 28 de sapt ramai in prenatal sau iti iei concediu medical??
fetelor care ati obtinut adeverinta de puericultura , de la cate saptamani ati obtinut-o?? o fi prea devreme sa incep sa vb cu dr de fam??
pussi sa imi spui si mie dc gasesti o cazare faina pe al munte, cavrem si noi sa mergem un wk dupa 15 august!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
freya spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Buna dimineatza. Chiar la problema chilotilor ma gandeam si eu. Toti chilotii care i-am cumparat ptr spital sunt normali, elasticul vine chiar unde va fi operatia. Deci, clar nu o sa fie buni. De unde iau din aia care sa acopere burta si cat costa ? Nu cred ca mai am timp sa ii comand de pe net, luni tre sa am bagajul facut.
37+
Christian
Buna dimineata fetele,
Eu vorbeam de acei chiloti cu burtiera din ceva material elastic, inalti ca de babe (stiti voi, din aia "moartea pasiunii") si cu partea din fata dubla si cu elastic, care sa stranga burta. Eu am gasit la magazinul Jolidon din Real si la Selgros la raionul cu lenjerie intima. Costa in jur de 20 - 23 ron. Ashera, daca intrebi la mag. Jolidon din Real de chiloti cu burtiera, vanzatoarea stie ce sa-ti dea.
O sa fie f. buni mai ales pt. cele ce vom naste cu cezariana, desi nu o sa-i putem purta decat dupa vreo 2-3 zile. Asa mi-a spus dr. mea.
Va
Freya 37+ Luca
alinusa spune:
multumesc mult pentru raspuns freya, intr-adevar in Lugoj o sa fac actele, sincera sa fiu e mai simplu.
livret de familie am primit in 2003 cand ne-am casatorit, dar va trebui sa-l caut pentru ca pana acum nu l-am folosit.
pussi mie nu mi-e frica de cezariana, pur si simplu nu as fi vrut sa fac o operatie daca nu era cazul - de fapt cu cezariana mi se pare mai usor, dar nu o prefer.
Bebe face rostogoliri zilnice in burtica, cred ca se va razgandi si se va intoarce, dar la dimensiunile pe care le promite nu cred ca o sa-l pot impinge eu afara. Printesele tale sunt si ele marisoare din cate am vazut, sper sa-l ajunga pe bebica al meu din urma
Am dat o raita prin Euro azi si am cumparat 4 perechi de manusi: 2 separat - 1.5 RON una, si 2 la set cu caciulita la 10 RON setul, astea din urma fiind hipoalergenice - eu le-am luat ca mi-au placut. Am mai luat doua seturi ce contineau salopeta, body cu maneca lunga si caciulita, un set a fost parca 12 RON. Am luat cu maneca lunga pt ca am multe cu maneca scurta, dar bebe abia in septembrie soseste, asa ca s-ar putea sa fie mai racoare. Bineinteles totul din bumbac.
Ashera din pacate nu am intrebat cat costa, dar am vazut tot azi in Euro intr-un magazin de lenjerie intima chiloti cu burtiera. Magazinul e usor de gasit, sunt doar vreo 3 si se vede de la intrare ce au inauntru. Daca mergi sa iei sa ne spui cat costa
32 + Alexandru-Ioan
Ank83 spune:
bb_yasmi raman de la 28 la 30 de sapt in medical si dupa imi bag prenatal, sa nu risc sa nasc mai tarziu si sa mai am alte probleme cu indemnizatia.
Asa ca mai am 2 zile de lucru si sunt libera
Ank 27+
Raul
Ashera spune:
Multumesc ptr raspunsuri . Am rezolvat foarte simplu problema chilotilor : am sunat-o pe mama si i-am zis sa imi cumpere vreo 5 perechi . Sigur ea stie de unde sa cumpere.
37+
Christian