Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Freya multzu pt linkurile cu campurile sterile
Oti, bine ati venit acasa si cand ai chef poti sa ne povestesti toata aventura din spital...cred ca toate abia asteptam povestea!
Pussi, ar fi o idee super sa-ti faci programare si tu in 6!!! Eu am la ora 14:00, Anca nu a raspuns la ce ora are, dar poate mergem la un "Cico" dupa, ce ziceti?

34+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Oti, bine ai revenit ! Ma bucur din suflet ca sunteti bine si ca Laurentiu e papacios. Lapticul o sa se regleze si el in functie de necesitati, numai sa ai rabdare. . Si sa sti ca oricum nu dormeam la ora cand ai trimis sms-ul. Si, cand l-am citit, m-au luat si pe mine niste emotii si m-am bucurat tare mult ptr tine

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

OTI BINE AI REVENIT cum e sa fi ???
LAURENTIU BINE AI VENIT SI SA TE FACI MARE FRUMOS SI SA FI SANATOS

inceput 37 BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumim fetele
happyclau - as prefera sa nu pove ( pentru ca as putea speria si nu doresc acest lucru ) oricum a fost lung , dureros ... dar finalul superb si asta conteaza cel mai mult in acest moment , de restul uitam .

Ashera - problema noastra nu este laptele cat faptul ca nu prea am sfarcuri de care sa apuce bebe cu gurita , iar la spital abia daca am reusit o data sa-l pun la san , iar bebe s-a cam obisnuit cu tetina (ca doar vine mai usor lapticul ) dar insistam cu sanul , mai ne enervam , mai ma mulg ...

sorinatim - sa fii e ceva greu de spus in cuvinte , mai ales ca noi fiind la inceput de drum inca descoperim " America " in fiecare minut sau secunda . Sunt lucruri de care inca imi mai este frica , dar invatam sa le depasim .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ashera si acum sa revenim la intrebarile de la pagina 7 .
- dopul - nu am simtit nimic cand a "iesit" doar l-am vazut pe chilotei si l-am putut lua cu hartia igienica . O parte din el a cazut cu aproximativ o saptamana inainte si restul cand mi s-a rupt apa .
- inainte de a mi se rupe apa nu am avut nici o contractie doar ca imi era foarte tare somn si fara pofta de mancare . Contractiile au inceput in drum spre spital si seamana cu durerile de menstruatie .
- burtica a cam coborit
- doctorul mi-a zis ca pot naste cam intr-o saptamana si am nascut a doua zi
Toate aceste raspunsuri sunt experiente prin care am trecut eu si nu le lua ca generalitati , la tine se poate intampla exact invers .
Bebe meu a venit pe lume la 37 saptamani de aceea scriam la semnaturi inceput saptamana ...

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Oti, multumesc ptr raspunsuri . Eu nu cred ca o sa mai trec prin asta, ptr ca bebele meu s-a intors si probabil voi face cezariana. Luni o sa merg si o sa vb cu dr si eventual o sa stabilim data.

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

bine ai revenit acasa otim...si mai ales Laurentiu

fetelor programarea mea la Grigoras e in 6 august la 16.30.... dar nu ma dau inapoi de la un cico de dupa .Apropo la el se asteapta mult la consultatie... ca daca happyclau asteapta si eu vin mai devreme ne vedem

Ank 27+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

happyclau si pussi va incuscriti de pe acum ???

Ank 27+

Raul

Mergi la inceput

Otim, cred ca nu a fost usor, dar bine ca tu te-ai scapat deja! Daca ne vin intrebari pe parcurs o sa te bombardam cu ele
Anca, la Grigoras nu se asteapta ca la Cioata, te asigur, doar daca nu intervine vreo nastere si trebuie sa plece, sau sa nu fie venit de la spital. Poti sa vi mai devreme, de exemplu ora 15:00, eu sigur ies pana atunci daca e venit de la spital. Mergem prin apropiere la o terasa si va pove ce mi-a zis mie, caci a zis ca tura asta o sa vorbim de nastere. Ar fi bine daca mi-ai da nr de mobil ca sa ne sincronizam mai bine.
Pussi, tu la ce ora mergi, sau nu ti-ai facut inca programare in 6?

34+ Patrick

Mergi la inceput

Anca, nu fi naspa ca-ti ramane si tie o bebelina, sper sa nu fie al meu asa fustangiu sa le vrea pe amandoua

34+ Patrick

Mergi la inceput