Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

bb_yasmi in HOTARARE nr. 244 din 10 aprilie 2000 art.7 :

(1) Cursul de puericultura consta in prezentarea unor notiuni elementare teoretice si practice necesare in vederea ingrijirii copilului mic, in vederea participarii efective a tatalui la ingrijirea propriului copil nou-nascut.
(2) Cursul de puericultura va fi tinut de medicul de familie al tatalui, in perioada de sarcina a mamei sau dupa nasterea copilului.
(3) In urma verificarii notiunilor dobandite medicul de familie va elibera atestatul de absolvire a cursului de puericultura.
(4) In cazul in care tatal are studii de specialitate (medic, asistent medical) nu mai este necesara absolvirea cursului de puericultura, ci numai obtinerea atestatului in conditiile prevazute la alin. (3).
(5) Atestatul reprezinta actul doveditor prin care se constata insusirea notiunilor prevazute la alin. (1) si cuprinde, impreuna cu aceasta constatare, datele personale din cartea de identitate a tatalui, locul sau de munca, data eliberarii, semnatura si parafa medicului de familie.

Conform acestui art. alin.2 nu cred ca ar fi o problema daca te interesezi acum pt ca nu specifica in ce perioada a sarcinii .

inceput 37 BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

bb_yasmi un eco la doctor Budau este 100 ron pentru un bebe(plus 20 de ron daca iti zice sexul copilului) si 230 cat a platit pussi e pt sarcina gemelara.am fost si eu acum o luna si atata era si atunci pt gemeni.
Eu vreau sa merg acum la Grigoras la un 4d ca ieri am fost la Iuhas si mi-a zis ca ei i se pare ca bebe e putin cam mic pentru varsta lui, dar era un pic in dubii ca in greutate am luat si cand mi-a masurat burtica era bine, a zis ca totusi nu e sigura(ea nu are aparat asa de performant, e unul uzual).As merge tot la Budau dar vreau sa am si eu bebelinu pe dvd

Ank 27+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ank budau nu mai face programari .. si peste 2 sapt. intra in concediu! Grigoras e in concediu..nu stiu daca la cabinet mai merge si sapt. asta, sau doar pana miercuri! DVD complet primesti doar la el! cu toata durata ecografiei.. la Cioata am primit doar masuratorile si imaginile 4D!

PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Sorinatim, negatia iti este necesara doar daca sotul are domiciliul in alta localitate si atunci are nevoie de acea negatie pt. a dovedi ca nu a solicitat alocatiile si indemnizatia si in acea localitate. Daca aveti acelasi domiciliu nu mai e necasara.

Am fost si eu la dr. mea, care, ca si de obicei a fost o draguta, ca imi si pare rau ca nasc si nu o voi mai vedea asa de des! Si voi naste si eu cu cezariana. Din cauza RH negativ, a varstei si a faptului ca in trecut am avut un accident de masina si am avut fractura de os pubian. M-a luat pe capota o masina pe trecerea de pietoni!
Bebele e mare, are 3,300 Kg si e bine mersi, casca cat il tineau falcile la eco!
Cat despre cezariana, Ashera, dr. mea mi-a spus ca imi va face cezariana programata, dar asteptam sa fim cat mai aproape de termen.

Va pup si fiti optimiste,

Freya 37+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

pussila Grigoras mi-am facut programare pe 6 august, ca atunci e venit din concediu ...la Cioata nu vreau sa ma tot rog de "dragutele" alea de la poarta sa ma programeze si nu am rabdare pana pe 1 august sa imi incerc norocul, ma enerveaza sistemul asta al lui de programari si sunt cam grabita sa vad daca bebele e cat trebuie de greu

Ank 27+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Ciao fetele, v-ati mai racorit putin azi? Ce bine e...
Freya multumim mult de lista si mersi de sfaturile cu bagajelul. Ce sunt alea campuri? ca nu am fost pe faza...
Ank, eu aveam programare pe 1 august la Grigoras dar m-au sunat astazi si m-au rugat sa vin in 6 caci si-a prelungit putin concediul, deci poate ne intalnim pe acolo. Eu am programare la ora 14:00, tu?
Ideea este ca nu mai am rabdare pana in 6 august, as merge la un control, oare unde sa ma duc? Cred ca e cam tarziu si pana in 6 nu ma mai ia nimeni
Fetele, vroiam sa va zic ca bebica lui sora-mea era cu capul in jos cu cateva zile inainte de cezariana. Dupa ce a nascut, o asistenta a intrebat-o daca stia ca bebele era invers, deci surprize, surprize, noroc ca ea oricum ar fi facut cezariana.
Pussi, am vazut ca esti pofticioasa, poate dupa ce nasc vi la un compot si sa-mi vezi fecioru', poate poate isi alege una din bebelinele tale cand o fi mare

33+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

De alexi22 mai stie cineva vreo veste ca nu am mai vazut-o... Parca ieri a fost in Ungaria, nu ne-a dat nici un semn azi??? Sper ca e totul ok !

34+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ank, happyclau sa-mi fac si eu programare tot pe 06.08?Mi-e mi-a zis sa-l sun dupa 05.08 cand se intoarce!
alexii e bine sa pove ea mai multe!
freya felicitari pt. puiutul mare pe cand cezariana??

o zi racoroasa la toata lumea!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ashera sper ca nu te-ai suparat pe noi dar eram asa de fericiti incat nu am realizat cat este ora cand am trimis mesajul . Mai sunt valabile intrebarile de la pagina 7 ??? sau deja ai gasit raspunsurile

PUSSI te rugam sa ne modifici pe prima pagina data nasterii (adica 17.07.2007 ) pentru ca au gresit cei de la spital cand au facut hartiile iar noi nu am observat decat cand am avut certificatul in mana . Multumim .

Multumim pentru urari si va pupam pe toate . Laurentiu este un bebe foarte mancacios din pacate eu nu prea fac fata cu laticul .

Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire , la mine sper ca o sa-mi acceptati " motivarea " (mi s-a rupt apa la ora 16 ) si intre doua contractii sa stiti ca ma gandeam la voi .

Daca aveti intrebari despre spital ( avandu-l proaspat in minte ) va raspund cu draga inima .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput