Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 21
sorinatim spune:
dia 1609 multumesc pentru informatii , o sa tin cont si o sa incerc sa ma ridic din pat a doua zi pt ca vreau sa ma recuperez cat cat mai repede .
ank eu am facut 4D la Grigoras in aprilie si am platit 150 RON
ashera dincolo se programeaza cezariana cu cca 2 saptamani inainte de DPN , la noi uni doctori recomanda inceperea travaliului pt a face cezariana sau cel putin cat mai aproape de DPN. Altceva, inafara de dureri ai simtit cand s-a intors? Eu as vrea ca bebelina mea ( sambata cand am fost la control era tot cu capul sus)sa nu se intoarca sa fac sigur cezariana , macar stiu ca in 2 ore sunt gata .
Freyamultumim pentru listuta , ne e foarte folositoare , sti cumva de unde primim acea negatie? tot de la primarie de unde facem certificatul de nastere ?
bb_yasmi eu am pus 10 kg pana acum dar eu nu am fost pofticioasa , am incercat sa mananc cat mai sanatos si multe fructe( nu am mancat in viata mea atatea fructe , inainte nici un mar nu eram in stare sa mananc mai ramanea jumatate din el).
Mie mi s-au umflat degetele de la maini , voi ati patit asa ?E normal? Nu mai pot sa-mi dau jos nici un inel.
inceput 37 BEATRICE ANNE-MARIE
Ashera spune:
Sorina, bebele meu s-a intors luni noaptea. Desi, doctorii zic ca la 37-38 saptamani nu se mai intoarce, ca nu mai are loc. Uite ca se poate. Luni noaptea m-a durut burta foarte rau, ca la ciclu, si bb se misca foarte tare, mi se misca toata burta. Spre dimineata am vazut o umflatura chiar sub coaste, in partea dreapta. Am crezut ca e funduletul bebelului, dar de fapt este capul . Si acum tot asa sta. .
37+
Christian
sorinatim spune:
ashera oh.................inseamna ca nu am scapat de stres , inca se mai poate intoarce .Dr meu sambata a zis ca se poate intampla si inainte cu o zi.Pe net in schimb am citit ca daca trece de sapt 36 nu mai ar prea avea loc si eram bucuroasa ca am scapat de un stres.Asta era singurul lucru care mi-ar fi dat siguranta ca o sa-mi faca cezariana , asa doar pe promisiuni nu ma simt in siguranta , nu stiu daca va fi cum vreau eu.
bb_yasmi spune:
hello
sorina bravo!! doar 10kg??? super!!
freya, multumim pt informatiile despre acte!
pussi, tu ai mai fost la budau? sau doar acuma? cat costa un eco la el??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
pussi spune:
bb m-am dus doar acum.. ca sa m trei morfofetale facute de dr. diferiti care sa-mi scoata din creieras chestia cu TT! M-a costat 230 Ron.. eco normal, fara 3-4 D!
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
sorinatim spune:
fetelor voi ce ati rezolvat cu atestatul pentru cursul de puericultura?ati reusit sa va convingeti medicii de familie sa il elibereze?
Eu am dus ieri legile si modelul de atestat sa se documenteze si merg peste 2 saptamani la ea cu sotul meu sa mi-l faca.Sper ca o lectura o convinge.
bb_yasmi spune:
sorina, cred ca la sfarsitul sarcinii o sa incepem sa ne interesam, nu??
poza eco bb si burtik
Ashera spune:
Sorina, eu am rezolvat cu adeverinta de puericultura. Adica i-am dus ce am listat de pe DC, i le-am pus pe birou si i-am zis sa citeasca. Peste cateva zile m-a sunat sa merg dupa adeverinta. . La varsta asta a sarcinii, sansele ca bb sa se mai intoarca sunt sub 10%. Mie chiar mi-e ciuda ca s-a intors si trebuie sa fac cezariana. Dar, asta e.
37+
Christian
sorinatim spune:
ashera FELICITARI pentru atestat, eu inca mai trebuie sa astept sa vad ce zice .Stiu ca tu ti-ai dorit nastere normala, eu eram cu cezariana de la inceput cu toate ca dr meu a incercat sa ma convinga dar eu am tinut una si buna ca asta vreau si gata.
bb_yasmi atestatul acela de puericultura il poate obtine oricand sotul tau ( inainte de nastere sau chiar dupa nastere dar nu mai stiu cat timp dupa nastere) nu cred ca e prea devreme nici acum.
bb_yasmi spune:
sorina, mersi de raspuns! oare nu o fi prea devreme?? ca as intrteba dr de fam!
poza eco bb si burtik