Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 29
auras_v spune:
donia uitasem ...pt concurs si eu tot pe a_deju merg...asiza impartim premiul ?...raluca are destule dulciurele
,nu ?
biabaus spune:
dayanara nu cred ca am citit tot, nu stiu despre ce saculetz e vorba; zi' si mie, rogu-te ca eu n-am fost pe faza 
Bianca si bebe Matei
poze
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asiza
Heeeiii, 'neatza!!!!!
Raspuns pentru concurs: citatul e SIGUR din A_deju!...ce-am castigat????...beeey, a_dejule, ce-ai ajuns...te citeaza lumea...imi dai te org si-un autograf?
Oana cuDenis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
si eu zic ca-i Adeju...
ce nenica ce...,impatim "valiza"...,nu ma intereseaza...,daca nu,nu ma mai joc...Donia,treci de zi,daca-s mai multi cistigatori,se imparte,asa-i?...da' ce impartim?
...io' valiza nu vreau...,ca am vreo sase...,o frunza de artar sau un pancake cu siropul aferent mi-ar place mai mult...Mindrete de Crinuta
adinazot spune:
Neata fetele!!!
DONIA,ce plina de viata esti,mai da-ne si noua din buna ta dispozitie!!!
BAMBO,e o scumpa si jumatate imi vine sa o pap!!!
MIHAITA e un scump si el,vai dar ce mai cresc copiii nostrii!!
Cataratoarea mea nu mai e cataratoare ca deja nu mai vrea decat sus,cine doreste sa vada..
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Donia
Hai ca va propun un stimulent, si anume un concurs de fidelitate. Premiul e inca necunoscut, dar il luam ori din camara Ralucai, ori din valiza mea care va ateriza in Herastrau.
In seara asta m-am epilat si am avut o constatare similara cu a unei alte mamici de fulgulet. Cui ii apartine citatul (aproximativ) de mai jos si constatarea? Precizez ca e vorba de una si aceeasi persoana (care nu are voie sa se dezvaluie, dar ca sa fie treaba si mai complicata ar putea sa nominalizeze pe altcineva).
Deci citatul si trairea.
"In seara asta am facut un dus (eveniment notabil in sine)" dupa care m-am epilat, ocazie cu care am constatat ca am mult mai putin par pe picioare.
Rog pe toata lumea sa participe cu o nominalizare, chiar daca e total la inspiratie.
Pareri?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
A_deju 100%
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by biabaus
dandusa vreau si eu in Herastrau, unde va intalniti?
Bianca si bebe Matei
poze
daca vii cu masina personala,parcheaza in fata restaurantului "pescarusul",daca vii pe "jos",intra pe charles de gaule...,iesim sa te intimpinam cu drag

o sa fie super,super intilneala

Mindrete de Crinuta
Ralumat spune:
Buna dimineata! Am citit vreo 2 pagini pana sa-mi dau seama ca lipseste ceva. Uitasem cafeaua in bucatarie, la racit!
Deci, luni se organizeaza picnic mare! Chiar asa, unde in Herastrau? Si ce se aduce? In afara de patura si mancare pt bebelusul din dotare.....Eu cred ca ma dotez cu lada frigorifica si in ea, pepene galben de la frigi. Ha, ce ziceti, bagati asa ceva? Ca sa stiu cat de mare sa fie pepenele.
Apropo de adormit, si David are cam o luna de cand adoarme singur in patut. Mie inca nu-mi lipsesc sedintele de leganat.
Iar citatul, si eu zic ca e din A_deju. Un premiu interesant ar putea fi castigat de cine il dateaza. Hai? cine se baga?
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
Ralumat spune:
Donia, eu cred ca sanse sa gasesti praf de pancakes sunt in marile supermarketuri, ceea ce nu prea te ajuta la Brasov.Sau e si Carrefour acolo, in afara de Metro? N-am idee....dar uite mai jos o reteta cu ingrediente roamnesti:
http://www.gustos.ro/retete-traditionale/statele-unite/pancake.html
Pofta buna!
P.S. - acum m-ati facut curioasa sa caut si eu sirop de artar. Saptamana trecuta am citit o carte de dragoste in care unul dintre personaje avea o afacere cu sirop de artar, si povesteau aia cum se face si cat de bun e....acum m-ati mai intaratat si voi, dupa-amiaza sunt la Cora, la raionul "Internationale". Sper sa nu-mi pice fata cand oi vedea ce pret are, daca are....
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
marinelaf spune:
Buna dimineata fetele
Ruxandra_sbsa sti ca nu mai imi fac griji ca nu bea Rares lapte mai mult ca faza asta tine de vreo 3-4 luni si m-am obisnuit, plus ca a inceput sa manince mai bine mincare solida si parca s-a mai ingrasat putin.
Doniaasadar am scutire ca eu sint cu 2 si sint tot timpul singura cu ei da?
Tot am vrut sa-ti spun dar nu am apucat ce tare m-au impresionat dialogurile tale cu fiica ta si ma tot gindeam cind voi avea si eu asemenea discutii.
Si ce credeti ca ma intreaba fiica-mea intr-o seara?
Andreea: Mami tu esti sotia lui tati si el e sotul tau?
Eu: Da.
Andreea: Si daca o sa creasca Rares mai mare o sa fie sotul meu?
Eu: Nu puiut, Rares va fi totdeauna fratiorul tau.
Andreea: Atunci cine va fi sotul meu.
Eu: Pai cind o sa fii mare o sa intilnesti un baiat care te va iubi si tu il vei iubi pe el si el va fi sotul tau.
Andreea: O sa ne casatorim si o sa dansam?
Eu: Da
La faza cu dansatul cred ca s-a inspirat din Cenusareasa ca aia o tot citim si o povestim.
Asiza repede ai raspuns
.(asa-i ca impartim premiul)
E voie cu 2 variante de raspuns?
a_dejeu, dianocica.
Va pup si revin
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Buna dimineata! Am citit vreo 2 pagini pana sa-mi dau seama ca lipseste ceva. Uitasem cafeaua in bucatarie, la racit!
Deci, luni se organizeaza picnic mare! Chiar asa, unde in Herastrau? Si ce se aduce? In afara de patura si mancare pt bebelusul din dotare.....Eu cred ca ma dotez cu lada frigorifica si in ea, pepene galben de la frigi. Ha, ce ziceti, bagati asa ceva? Ca sa stiu cat de mare sa fie pepenele.
Apropo de adormit, si David are cam o luna de cand adoarme singur in patut. Mie inca nu-mi lipsesc sedintele de leganat.
Iar citatul, si eu zic ca e din A_deju. Un premiu interesant ar putea fi castigat de cine il dateaza. Hai? cine se baga?
Raluca, mami deDavid Calin (28.11.2006)
luna a saptea
...te conduc eu...,legata la ochi,ca-n filme...
de mincare ,facem ca data trecuta...,una aduce brinza,una rosii,una castraveti...,piine,pepene aduci tu,super ideea cu lada frigorifica...
...siiiiiiRaluca,aduce desertul...,nu-i asa Raluca?Mindrete de Crinuta