Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 28
Yagmur spune:
Cu intarziere... LA MULTI ANI!!, Adina
Din pacate scriu pe fuga, ieri nici nu am avut timp sa-mi beau cafeaua toata ziua.....
De maine sintem in Bucuresti, fara net... dar cu siguranta vin luni dupa 11.00 in Herastrau.... sper sa vad cat mai multe mamici....
Pentru cele care nu pot luni, o sa fim duminica in Cotroceni la ai mei deci vom iesi la plimbare prin Botanica...
Va pup dulce, dulceYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Yagmur spune:
Donia, calatorie placuta si vacanta super!!! ma voi lupta si eu cu fetele pe valiza
; sper si eu ca maine sa nu urle Luchitza in avion, dar chiar daca urla noi mergem doar 50 de minute
Asiza, apropo' de Lost... ma tii pe uscat de vreo 3 luni jap-jap ![]()
Gata... ma reintorc la treaba (azi fac pe contabila... 

)
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
roana spune:
Fetelor care sunteti interesate de case osb pe structura metalica, puteti vedea cam cum sta treaba intrand pe site-ul www.boomhaus.ro
sper sa nu fie considerata reclama.
Noi suntem foarte bine am fost ieri la controlul de 9 luni (va dati seama ce mari suntem in 15 are 9 luni) parca nu imi vine sa cred.
a zis doctorita ca arata super , e sanatos tun. sunt feicita.
de luni sunt in vacanta asa ca nu mai scriu o saptamana.
fetele din tm am luat numerele voastre daca am timp sa ne vedem va sun dar nu promit nimic si sa nu va suparati daca cumva nu o sa pot.
Va pupam pe toate
auras_v spune:
ralumat merci pt informatii...am sa-i cumpar si chamomilla , deocamdata avem nopti putin mai linistite cu nurofen si calgel
laura cum mai este dani ...cu kk e ok ?....cum descriai tu kk nu suna deloc bine ...multa sanatate voua dar si bunicii tale ...miine ne ducem si noi la bunicii mei care inca nu au vazut-o pe ancuta ...imi sunt foarte dragi si chiar daca sunt in virsta mi-as dori sa traiasca inca pe atit si sa fie sanatosi
bebinuta
felicitari pt permis
si calatorii lungi si frumoase
roxana
felicitari pt proaspatul iepuras calin
yagmur donia calatorii usoare pt voi si copii si sper sa ne vedem luni in herastrau ...
ruxandramultumesc pt info ... as fi vrut sa o duc pe kiki la inot prin august...
bambo, lavinia am vazut ieri poze cu antonia si mihaita ....ca antonia are niste ochisori superbi si iti vine sa o maninci cind e suparata si nu numai si ca mihaita e un nazdravan stiti voi mai bine ca mine ...
-ici pt amindoi
si pt ca tot vb de poze am vazut niste poze zilele trecute care mi-au ramas in minte ...e vb de cataratoarea alessia ....adinazot nu-mi venea a crede ca a reusit sa ajunga singura pe masuta
...in curind alpinism ? ![]()
adina
cristian
ana beatice
beatrice
ruxandra_sb spune:
Dandusa, da ai dreptate.. cum sa renunti la banane, portocale, lamai... cu toate ca si asta sunt date cu destule ca sa reziste atata si se cam coc pe vapor. Eu ma refeream la a nu consuma din import fructele pe care le gasim si pe la noi: mere, piersici, prune, struguri, capsuni, etc..
Priceput cu intalneala, sa traiti! Facem tot posibilul sa nu chiulim. Mai ales ca vrem din tot sufletul sa cunoastem una bucata Yagmur, una bucata Desiree si tot asa.
Raluca, ia mai lasa-ma cu
si
. Eu vreau juma de cutie Lindt. Ca pt gabaritul meu. Da vezi ca vin cu cantarul sa nu ma pacalesti.
Donia e in super-forma. 
Cat despre acele cutii.. eu n-am prea vazut, dar nici nu m-am uitat. Multa sanatate lui Cristinel.
Cat despre concurs.. huh, n-am nici o idee. Si cum is asa de "cinstita" si lenesa si n-am rabdare s-o iau de la capat... sa zicem cumva Dia??
Ce clare sunt asemanarile, Matei cu tata si Grigore cu tine.
Asta-i muzica ce-mi place!

Alexandra, sa-ti traiasca rasfatul. Asa da! O mami relaxata e o mami mai ingaduitoare si rabdatoare.
Dorsillia, Matei asculta multe povesti pe casete si chiar sta linistit atunci
, dar asta cam dupa 4 ani. Am gasit prin librarii si magazine gen Diverta. N-am remarcat sa se vb cu accent. Iar eu de obicei le aleg pe cele care sunt vorbite de mai multi interpreti, nu numai de unul singur.
Marinelaf, stai linistita. Pe pariu ca Rares nu-i singurul fulguletz care nu lichideaza 200 ml la o masa?!
Auras, cursurile de initiere sunt pana la sf lui august.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
asiza spune:
Heeeiii, 'neatza!!!!!
Raspuns pentru concurs: citatul e SIGUR din A_deju!
...ce-am castigat????...beeey, a_dejule, ce-ai ajuns...te citeaza lumea...imi dai te org si-un autograf? ![]()
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Donia, Mihai avea 5 luni jumate' la DUS si un anisor la INTORS
...a fost cumintel pe avion. Nu cred ca ai de ce-ti face griji. Roxana e mare deja, iar Cristinel se va juca, va dormi, il pui la san daca vezi ca e ceva in neregula ca sa-l calmezi...va fi bine...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
biabaus spune:
dandusa am pus cateva poze de la nunta din atena; ce e interesant la ei :
- nasii nu trebuie sa fie casatoriti, nu trebuie nici macar sa se cunoasca
- nu au domnisoara si cavaler de onoare
- cununiile si le fac ei, din argint si le pastreaza
- nu se casatoresc la primarie; biserica face totul
bamboletta am vazut pozele cu Antonia, e o dulcica; acum daca s-a ridicat in piciorutze tu cum te gandesti sa securizezi casa; sau ai facut-o deja? Eu ma gandeam sa scoatem manerele sertarelor, nu ca sa nu le deschida, ci sa nu se loveasca in colturile lor; desi as vrea sa-l vad cum le deschide; si premergator? i-ati luat, ii luati? ca noi nu prea stim ce sa facem; cred ca in 2- 3 saptamani o sa mearga singurel; e mult mai safe in premergator ca n-are cum sa se loveasca....inca nu stim
sa va zic ce am patit aseara; eu il adorm in brate pe Matei. De 2 saptamani insa tot se foieste pana sa adoarma; poate de la dinti (are deja 4, 2 sus, 2 jos, dar cred ca o sa-i mai iasa, ca prea se scarpina saracul la gingiutze); aseara insa nu am mai putut sa-l tin atat de tare se foia ca-l scapam; asa ca l-am pus in patutul lui; IN 2 min a adormit, singur singurel; eu insa am fost foaaaaaaaarte supatara ca "de ce n-a mai adormit la MINE in brate?" si emil (sotul) mi-a zis " ce mama(noi asa ne spunem de cand cu matei) credeai ca o sa adoarma la tine in brate pana la 14 ani? hai ca sa nu mai fi suparata poti sa ma adormi pe mine :)" sa nu radeti de mine...... si oricum, cred ca a fost doar o intamplare ca acum jumate de ora tot la mine in brate a adormit ![]()
pupici
Bianca si bebe Matei
poze
biabaus spune:
Lavinia P are Mihaita un prim-plan cu degetuzul in guritza; e suuper
am vazut si eu la o mamica o idee dragutza; sa ii fac poze lui matei prim-plan, sa le printez tip pasaport si sa fac un colaj cu cele 12 luni (primele, evident)
Bianca si bebe Matei
poze