Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 27
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
bai, nici urma de dinte...asa ceva n-am vazut... nici gingie umflata, rosie sau mai stiu eu cum ... si nu ma lasa nici de-a naibii sa ma mai uit la ea in gura... poate cand o avea ditamai dintele o sa-l vad si io [:D}
fa-o sa ride in hohote...,gidil-o si apoi privesti de la distanta...,nu tre' sa te mai chinui sa desfaci gura...
gingie umflata nici noi,n-am avut...,nici rosie...,in nici un fel...,doar crize...

Mindrete de Crinuta
simo29 spune:
Buna seara fetelor!
A_deju - eu sunt mare fan "Prison Break" - sunt 2 serii de cate 22 episoade. L-am vazut prin februarie cam in 2 saptamani - abia asteptam sa adoarma David ca eram prezenti la calculator - si stateam pana pe la 2-3 noaptea 
. A doua zi eram terminati 
, da nu ne-am lasat. Si seria trei se filmeaza acum - apare in toamna. Abia astept!
Roana, chiar in seara asta discutam cu Sorin de casele pe structura metalica. Merita investitia ! Am dorii mai multe informatii mai ales ca sotul tau se ocupa de asta. Please! 

Asizo, te rugam nu fii suparata pe noi ca n-am coborat la vale dar suntem cu 2 bebei in casa si-i mai greu! Pt. tine si Denis un milion de 

pentru sarbatoritii zilei si 

pentru toate mamicile!
Simo si David (9 noiembrie 2006)
asiza spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Dia1609
bai, nici urma de dinte...asa ceva n-am vazut... nici gingie umflata, rosie sau mai stiu eu cum ... si nu ma lasa nici de-a naibii sa ma mai uit la ea in gura... poate cand o avea ditamai dintele o sa-l vad si io [:D}
fa-o sa ride in hohote...,gidil-o si apoi privesti de la distanta...,nu tre' sa te mai chinui sa desfaci gura...
gingie umflata nici noi,n-am avut...,nici rosie...,in nici un fel...,doar crize...
Mindrete de Crinuta
Sau cand plange-n hohote te poti benocla in voie in guritza ei...eu asa am reusit sa surprind si-n poze dintisorii...bine, acuma nu te gandi ca-s mama denaturata si am facut copchilu' sa planga numa' sa ma uit in gura lui...nuuu...ii era foame si urla, iar eu cu tat-su ne holbam la dintisori...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
bebinuta spune:
Imi timiteti si mie va rog lista de preturi a tipei ce aduce lucruri din Germania.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
asiza spune:
quote:
Originally posted by simo29
Buna seara fetelor!
A_deju - eu sunt mare fan "Prison Break" - sunt 2 serii de cate 22 episoade. L-am vazut prin februarie cam in 2 saptamani - abia asteptam sa adoarma David ca eram prezenti la calculator - si stateam pana pe la 2-3 noaptea. A doua zi eram terminati
, da nu ne-am lasat. Si seria trei se filmeaza acum - apare in toamna. Abia astept!
Roana, chiar in seara asta discutam cu Sorin de casele pe structura metalica. Merita investitia ! Am dorii mai multe informatii mai ales ca sotul tau se ocupa de asta. Please!
Asizo, te rugam nu fii suparata pe noi ca n-am coborat la vale dar suntem cu 2 bebei in casa si-i mai greu! Pt. tine si Denis un milion de
pentru sarbatoritii zilei si
pentru toate mamicile!
Simo si David (9 noiembrie 2006)
Hai ma, asa ma stii tu pe mine, suparacioasa?!?...n-ati venit, n-ati venit....asta e...ne-om vedea cand binevoiti!

......cat despre...Prison Break...ma feresc de el ca de dracu'...c-am patit-o cu Lostul
...Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asiza
Sau cand plange-n hohote te poti benocla in voie in guritza ei...eu asa am reusit sa surprind si-n poze dintisorii...bine, acuma nu te gandi ca-s mama denaturata si am facut copchilu' sa planga numa' sa ma uit in gura lui...nuuu...ii era foame si urla, iar eu cu tat-su ne holbam la dintisori...

Mindrete de Crinuta
marinelaf spune:
Am culcat micul terorist, sa vedem la ce ora se mai trezeste.
Si noi folosim pampers, am incercat si huggies dar parca tot pampers ni se potriveste mai bine.
Laurain legatura cu scaunele mai moi ale lui Dani, sa sti ca si noi am trecut prin asa ceva acum citeva zile.
Si Rares a fost constipat cam 2 luni si de citeva zile a inceput sa faca cite 3-4 scaune pe zi, el care facea 1 data la 3 zile. De vreo 2 ori am vazut si ceva mucus, asa ca am facut repede analize si nu are nimic. Am descoperit ca atunci cind papa bine legumele este mai kk-cios.
Sper sa nu fie nici la voi probleme.
Somn usor si multi
-ici la toate mamicile si toti puiutii.
Asiza uite
pentru ca ne-ai observat asa repede.
Donia spune:
Mai oameni buni, sunteti in greva? Eu i-am spus lui a_deju acum ceva timp sa stea toata ziua bot in bot cu motanul, dar asta a fost doar pentru atunci, ca era o situatie de criza. Dar s-a rezolvat. Insa voi ce faceti? Stati toata ziua calare pe copii si pe aici nu mai treceti? Hai ca aveti copii minunati, mai lasati-i si singuri, lasati-i sa respire, ca ii sufocati.
Hai toata lumea frumusel la treaba si la participat mai activ, ca tot de pe pagina a doua ne recuperam. Se accepta absente de scurta durata dupa cum urmeaza: mamicile care lucreaza, mamicile care lucreaza si al caror sef e prin preajma, mamicile care au de la doi copii in sus, mamicile care cresc copilul fara partener, mamicile care au copil bolnav (dar care trebuie sa mai intre din cand in cand sa ne dea vesti)... Ce-ar mai fi? Absentele pe motiv de vizionat filme toata noaptea nu se motiveaza, nici cele pe motiv de shopping sau salon de infrumusetare, imi pare rau, trebuie sa fiu necrutatoare. Cele care se uita la filme sa intre aici cu un rezumat si cu o parere personala asupra filmului vizionat, iar celelalte sa se prezinte cu poze doveditoare si cu un studiu de piata care sa ilustreze raportul calitate/pret. Vom putea avea mai apoi discutii instructive despre filmele produse in diferite colturi ale lumii, despre viziuni directorale si interpretari artistice, sau despre tendintele actuale in moda bebeluseasca, despre oferta de produse cosmetice si abilitatile cosmeticienelor pe mapamond.
De acord? Cine e de acord sa ridice mana, iar cine e impotriva sa se abtina. Multumesc frumos, vad ca avem majoritate absoluta.
Hai ca va propun un stimulent, si anume un concurs de fidelitate. Premiul e inca necunoscut, dar il luam ori din camara Ralucai, ori din valiza mea care va ateriza in Herastrau.
In seara asta m-am epilat si am avut o constatare similara cu a unei alte mamici de fulgulet. Cui ii apartine citatul (aproximativ) de mai jos si constatarea? Precizez ca e vorba de una si aceeasi persoana (care nu are voie sa se dezvaluie, dar ca sa fie treaba si mai complicata ar putea sa nominalizeze pe altcineva).
Deci citatul si trairea.
"In seara asta am facut un dus (eveniment notabil in sine)" dupa care m-am epilat, ocazie cu care am constatat ca am mult mai putin par pe picioare.
Rog pe toata lumea sa participe cu o nominalizare, chiar daca e total la inspiratie.
Pareri?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
aelita, deci n-o dai pe Sofia, ca zici ca e cumintica... Imi amintisem azi de tine cum ai spus ca o dai si intrebai cine o ia
Se taraste deja? Sprintara micuta, e mezina gastii si a luat-o din loc, in timp ce flacaul meu de abia acum exerseaza... dar cred ca va urma si la noi desprinderea (pe verticala, totusi) in scurt timp.
Raluca, ce de ispite... auzi ce curatenie faina iti face dandusa ![]()
Dia, nici nu ma gandesc sa nu mai intru pe aici, o sa merg in vizita doar pe la cei care au internet ![]()
asiza, multumesc pentru urari. Cat avea copilul sorei tale cand au fost cu avionul? Ma tot gandesc in fel si chip cum va fi...
Laura, cum sunteti? Cum e Dani? Intra si spune-ne doua vorbe, pliiiiz.
dianocica, ai spus ca stai o saptamana. Gata, hai acasa ca saptamana-i gata. Azi mancam un morcovel si m-am gandit ca trebuie neaparat sa te felicit ca te-ai lasat de fumat. Ai facut o chestie tare buna.
asiza... auzi? Cum stai cu nefumatul? Te declari fumatoare sau ne-?
ruxandra, in fine am vazut si eu pozele, sunt superbe! Ce clare sunt asemanarile, Matei cu tata si Grigore cu tine. Are conu o poza excelenta, parca se numeste "Frumos, e luata din profil. De fapt aratati toti foarte bine!
Gata, predau scutecul, e curat, parfumat, grije mare. Pup iu ol!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aka spune:
neata. sa revenim pe prima pagina...
si apoi sa bem cafeluta
.
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7