Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumesc inca odata ,fetelor,pt gandurile bune adresate cumnatei mele.

dayanara e bun saculetul,am si eu si molfaie la el de zor,desi curge sucul pe ea
alexandra-felicitari pt pasaport !! abia asptept sa il luam si noi curand!
nuam reusit sa vad poza,nu stiude ce nu se incarca la mine.
bebinuta
-felicitari pt examen!
donia,multumim -bine,Sofia e cumintitca,danseaza(doar din mana) si canta (pe limba ei).
chiar acum e pe burta,s-a tarat pana la biblioteca si pt prima data deschide un sertar !!! si-a gasit de lucru.
kokorinoooo,hai si povesteste cum iti fu !
laura,imi pare rau pt bunica ta.da,uneori mai bine ii ia dumnezeu,decat sa se chinuie cu asa dureri ,cand numai e nimic de facut...
e grea tare batranetea asta..
dandusa sper sa nu aiba nimic serios printesa si sa scapati de atatea analize !
dia bi multa sanatate Biencutei!banuiesc ca f f frig nu poate sa fie ,si pt febra ii face bine sa iasa la aer,la racoare.nu iti fie frica !
raluca,moama ,ce de sarbatori !!!! felicitari pt 8 luni ale printesei Andreea,la multi ani tie si sotului,multi multi fericiti !!!
danita
imi pare rau de prietenul tau.condoleante familiei!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Intre timp am fost la piscina si apoi am facut si o vizita la doctor cu Cristinelul, ca de ieri cam tuseste si stranuta mai mult decat de obicei. Verdictul: o mica raceala pentru care nu dam decat ser fiziologic in nas daca o fi cazul. Deocamdata muci n-are, asa ca ramane dumenalui fara nici un tratament. Sper sa nu se agraveze, ca am nevoie de copii sanatosi pe avion.
Of, of, of, cum o sa fie calatoria oare...?

quote:
Originally posted by a_deju

auzi.. donia... acu' sa nu te-mpinga necuratu' sa ceri si maple syrup... ca deja am spume la gura :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Ntz, pe ala il aduc cu mine... ... de la mama lui, nu?
Asta e chestia, ca aduc sirop de artar familiei, sunt niste sticlute faine in forma de frunza de artar si vroiam sa le dau sa manance cu clatite d'astea canadience. Ca si alea romanesti e bune, da din alea sa-mi dea ei...

dandusa, gata, o valiza v-o fac cadou, s-a facut ! Cum va vad ca-mi faceti cu mana cum arunc valiza.

alexandra, te-ai rasfatat? Bravo, sa-ti priasca!

Raluca, ce bunatati iti aduce sotul, unde lucreaza? Deja imi e pofta de tot ce ai putea sa scrii... Vai, imi e atat de foame ca as manca 3 cioco...

Dorsilia, n-as vrea sa te descurajez, dar Roxana n-a avut niciodata rabdare sa asculte povestile audio. Plus ca mie mi se par tare prost realizate... cu sunete ciudate, cu sonorul ba prea tare, ba prea incet, cam nepotrivite pentru copii mici, si plictisitoare chiar si pentru adulti. Eu am avut sperante mari... si am ramas cu sperantele.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Fetelor nu v-am uitat ca ati fost alaturi de mine, asa ca: Dandusa, Mirona, Auras, Teutz, Yagmur, Donia, Desiree, Flore, Danutz, Chinico, Roxana, Asiza, Luly, Alexandra, Ruxandra, Dia, Bamboo, Aelita.(daca am uitat pe cineva, primesc bice)

Nu am reusit sa mai intru, dar servesc ce vreti voi: bautura, mancarica, dulciurisi timisoarencelor, sa ma lasati sa trec daca ne intalnim in trafic(ca doar sunt incepatoare)

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna seara mamici
Venim si noi cu vesti despre noi ca tare de mult nu am mai scris si ne-a fost tare dor de voi.
A venit buni si a dus-o pe Andreea la ea pentru o perioada si deja mor de dorul ei cu toate ca a plecat doar ieri. Ce sa mai zic de Rares ca se uita prin toata casa dupa ea si este extrem de agitat de cind a plecat. Credeam ca o sa fie mai usor numai cu Rares si ca o sa stau toata ziua la povesti pe forum dar credeti ca ma lasa miriitul mic.
Dinti nu are inca dar cred ca ni se pregateste o surpriza. Sint foarte umflate gingiile si cred ca vor iesi mai multi odata sau la interval mic de timp. Se trezeste in urlete noaptea, el care dormea toata noaptea.
Sta in fundulet doar sprijinit,se intoarce doar de pe spate pe burtica, altceva nu presteaza.
Lapte nu bea decit 100-120 ml la o masa, ma omoriti fetelor cind vad 200 ml. Rares nu a baut asa cantitate mare niciodata.

Fug ca ma striga. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

astazi chiar a fost frumos afara,asa ca am scos-o la plimbare,m-a terminat nu mai vrea sa stea in carut,vrea pe jos si ma termina de brate si de spate
acum i-am dat sa pape am facut baita si am lasat-o cu sotul ca sa pot sa mai scriu cate ceva
ma duc sa o culc si poate mai reusesc sa mai intru mai incolo daca nu pe maine
fetelor ce le mai da-ti voi sa manance?
noapte buna

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

seara buna,

n-am mai scris de atatea ori intr-o zi de nici nu imi aduc aminte cand.

donia, ionut imi aduce acasa tot ce inseamna dulciuri - toate categoriile. lucreaza in achizitii pentru Metro si unul dintre departamentele pt care lucreaza este cel de dulciuri si aduce acasa mostrele primite de la clienti. yami- yam da pe mine deja nu ma mai prea impresioneaza. Dandusa stie cum arata camara mea - ca pe ea am bagat-o in boala odata.
ieri mi-a adus o cutie de bomboane lindt de 500 g cu multe multe varietati de bomboane - cu astea m-a dat pe spate intradevar.

si sa vezi acum bice pe spinarea mea pentru ce pofte va fac.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, eu n-am vazut praf dintr-ala de pancakes...da' poate-o fi, nu zic nu, dar daca nu m-a interesat never ever...Eu iti spun de pe-acuma "calatorie placuta!" ca cine stie cand si daca te mai prind pe-aci...

Zina, si eu zic s-o lasi mai usor cu mancarea noaptea...redu cantitatile de laptic pe care i le dai, asa...incet-incet. Cu rabdare multa, vei reusi...

Marinela, pupam
Roxana_c, Denis e in continuare urmarit ecografic pentru hidronefroza...cistografia intr-adevar a iesit bine, ceea ce ne-a bucurat mult, iti dai seama...speram ca va trece si nu va fi nevoie de interventie chirurgicala...
Vazut pozici de Mihaita si Antonia!!! ...mari si frumosi amandoi!

Miro, da' unde vreti sa plecati in concediu de va trebuie pasaport la Kara...pe ce meleaguri straineze?
Roana,

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dorsilia, eu am cd-ul ala din mami, sincaera sa fiu n-am avut curiozitatea sa-l ascult, dc vrei il iau maine la mine si suna-ma cand esti pe afara, ne vedem si ti-l dau.... si parac mai erau in contul comun niste povesti.. sau am visat????

donia, acusica pleci.... sa ne mai scrii si din ro, da? sa nu-ti ducem dorul chiar asa de rau

chinicoooo, mai zi de shefa ... hai mai, nu esti mai lejera?

bai, nici urma de dinte...asa ceva n-am vazut... nici gingie umflata, rosie sau mai stiu eu cum ... si nu ma lasa nici de-a naibii sa ma mai uit la ea in gura... poate cand o avea ditamai dintele o sa-l vad si io [:D}
azi am fost la shopping pt oana si am venit cu plasa plina... cand le-o purta nu stiu, da' ma rog, raman pt bb2 ... ... aviz timisorence: reduceri la iana - body-uri la 4 lei!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

seara buna,

n-am mai scris de atatea ori intr-o zi de nici nu imi aduc aminte cand.

donia, ionut imi aduce acasa tot ce inseamna dulciuri - toate categoriile. lucreaza in achizitii pentru Metro si unul dintre departamentele pt care lucreaza este cel de dulciuri si aduce acasa mostrele primite de la clienti. yami- yam da pe mine deja nu ma mai prea impresioneaza. Dandusa stie cum arata camara mea - ca pe ea am bagat-o in boala odata.
ieri mi-a adus o cutie de bomboane lindt de 500 g cu multe multe varietati de bomboane - cu astea m-a dat pe spate intradevar.

si sa vezi acum bice pe spinarea mea pentru ce pofte va fac.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Meeeyyy...putin respect, te rog, putin respect pentru astea care incearca sa se-abtina......tare-as vrea sa dau iama-n camara ta...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

yami- yam da pe mine deja nu ma mai prea impresioneaza. Dandusa stie cum arata camara mea - ca pe ea am bagat-o in boala odata.

fata,n-am nimic cu camara ta...,da zau ca m-as muta pentru o saptamina in ea...,numai sa fac ordine si atit...,mi se pare ca le tii cam dezordonat...
eu le-as pune asa : cutii goale de bomboane pe raftul de sus...,apoi hirtiile si poleala de la ciocolata pe raftul de la miloc...,da'...aranjate pe colori...,nu oricum...si cele din categoria "pancakes",le-as pune pe raftul de jos...,nu de alta...,dar n-as vrea sa fac prea multe miscari cind o sa vreau sa ciordesc citeva...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput