Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata! Bine ca nu m-am trezit pe cand nu mergea forumul, ca faceam praf calculatorul. Si la voi merge uneori prost, se incarca paginile mai greu?

dayanara, si Cristi se foieste in fiecare noapte, dar el se foieste, el se linisteste . Nu i-am dat sa bea noaptea niciodata, de fapt el inca suge de la san si nici ziua nu e mare prieten cu apa.
Ce fructe/legume ii pui lui Ivan in plasuta aia pentru dinti pe care ne-ai aratat-o? O accepta?

chinico, hai mai ca-i prea repede pentru olita, pana o sa vina vremea sa inteleaga ce-i aia si s-o foloseasca cu adevarat o sa i se faca lehamite de ea.

Ktrinel, cum au ajuns ai tai pe la Niagara? I-ai pus pe autobuz? Pe tren? Cum le-a placut?

Roxana_c, felicitari pentru dintisor!

Laura, haide si da-ne vesti despre Dani, spune-ne ca e bine. Poate sa aiba scaune diareice de la dintisori, din cauza supra-extra-productiei de saliva. Si e posibil si un oarecare eritem fesier tot din cauza asta. Dar nu caca verde si nu miros mai urat decat de obicei.

Bambo, ce dulce e Antonia, face cumapraturile deja

Lavinia, ce scump e Mihaita! E grozav cum face el ordine in sertare... si ce bine sta in picioruse!
Vreau, vreau sa-mi arati...[catelus...] Imi place tot ce-i vechi, cu cat mai vechi cu atat mai interesant, cred ca mi-am ratat menirea, trebuia sa ma fac arheolog... sau macar vanzator la piata de vechituri

asiza, si ai dormit bine, sa inteleg? Gata, vin vremuri bune, sa vezi ca o sa mai doarma Denis asa, si tu pe langa el.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Intrebare ur-gen-ta, va rog indurati-va!
Ati vazut prin Romania (de preferinta supermarketuri populare) cutii cu praf din ala din care se fac pancakes? Din alea straineze, mai groase, care se mananca cu sirop?

Raluca, La multi ani pentru Adina! Vin si eu la degustat, uite si cadoul

dandusa, luni pe la 13 va fac cu mana din avion, neaparat sa-mi raspundeti. Daca va cade vreo valiza in cap sa o puneti bine, nu va apucati sa cotrobaiti prin ea

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Donia multumim de cadou. oau sa vezi de acum plimbari...

in ceea ce priveste praful, eu nu stiu sa-ti raspund. eu cel putin nu am luat niciodata, da eu nu prea cumpar asa ceva. la noi daca e de dulce ciocolata traiasca sau ce aduce Ionut de pe la serviciu.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Donia

Intrebare ur-gen-ta, va rog indurati-va!
Ati vazut prin Romania (de preferinta supermarketuri populare) cutii cu praf din ala din care se fac pancakes? Din alea straineze, mai groase, care se mananca cu sirop?

huh??? am vazut, cum sa nu, in filme.. :)) da' ce-are soro' pancheicurile autohtone, cu neshte dulsheata de trandahir (..di la moldova.... :)))) ),... acu' pe bune, in caz ca nu se exista, si daca se exista si eu n-am aflat inca, ma-mpusc, cred ca merge si din aluatul nostru obisnuit, dar facut mai gros, ca se rezulte si clatita mai groasa... zice baba din mine... :))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

auzi.. donia... acu' sa nu te-mpinga necuratu' sa ceri si maple syrup... ca deja am spume la gura :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by dia_bi

intrebare:Ce scutece folositi?eu folosesc pampers dar as vrea sa-i cumpar happy.
mi-a zis cineva ca sunt mai bune,ce parere aveti?

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

noi folosim huggies. imi plac pt ca au elastic mare in spate si nu mai da pe afara. al meu e mai kk-cios de felul lui.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele.....
Numai acum am deschis calculatorul...azi am fost sa ma rasfat si eu putin...am fost la manichiura,pedichiura...asa de bine a fost...m-am relaxat si eu timp de 2 ore...!
Ktrinel...mersi de pont...eu chiar nu m-am gandit la asa ceva......am si sters poza...mare dreptate ai avut!
Dandusa...of,of...cat de greu trebuie sa-ti fie...sper sa iasa totul bine..si sa nu mai aveti probleme...eu chiar incep sa ma ingrozesc de medicii astia!Si Mark transpira...si la picioruse si la manute si atunci cand suge sau bea laptic cu biberonul tot parul e ud!
Laura13...stiu ce trebuie sa fie in sufletul tau...la fel a suferit si bunica mea si crede-ma ca a fost tare dureros sa o vad cum se chinuie...!
Dia_bi....sunt super naspa scutecele de la Happy...si eu am incercat si inca mai am din ele... Pampersul mi se pare super bun...parerea mea...!
Roxana_c...felicitari pentru dintisor...cred ca noi ramanem ultimii!
A_deju...da..vrem poze...!...si bine ca ne-ai spus de Dianocica...eu credeam ca s-a suparat pe noi!
Mirona.....stai sa vezi ca asta e numai inceputul...o sa urmeze Barbie cu hainute,cu masina,cu casuta...cu cine stie ce...asa ca fa economii...
Raluca_u... Adinutzei si pentru maine.....cati mai multi ani fericiti!
Bamboletta....vreau si eu adresa tipei care vinde "de toate"...!ce scumpa e Antonia...si ce dintisori frumosi are...ce a trecut timpul...
Da bine..iar ne faceti in ciuda cu intalneala voastra...si eu vreauuuuuuuuuuuuu.....
Donia.....si deja si eu salivez numai gandindu-ma...!
Gata am plecat sa pregatesc masa...vine "sosu" de la scarbici!
Pupici

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

dandusa, luni pe la 13 va fac cu mana din avion, neaparat sa-mi raspundeti. Daca va cade vreo valiza in cap sa o puneti bine, nu va apucati sa cotrobaiti prin ea

...adica valiza nu contine, cadoul pentru noi?poate-ti scapa si un pancakes dasta' strainez...cu sirop cu tot...
...luni la 13,facem cu mina la orice avion...,cu motor...,ia-ma si pe mine-z zbor...,nu te iau ca esti prea mic si te cheama polonic...
...mai bine ies afara...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

PLEASE, fetele din Timisoara si vecinele mele....help me cu niste CD-uri cu povesti ca sa-i pun lui Dani sa asculte, uneori sunt asa obosita ca nici sa deschid gura nu mai pot seara, cand il culc si vrea el povesti. Dar povesti simple si nu in grai moldovenesc sau alt grai, alias dialect :)). Ca eu am de pe vremea cand era frate-meu mic niste casete de Creanga cu povesti si nu intelege o iota ca toate-s in grai pur moldovinesc :)

cum trebuie sa procedez sa le am ? si contra cost daca trebuie.
merci
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ce faceti, fratilor, c-am ajuns pe pag 2! Rusinica, rusinica! Trebe sa vin io de la scarbici sa va duc pe pag 1?

Multumim tuturor ptr felicitarile aferente primului coltisor!

Vroiam sa raspund dar nu mai stiu ce si cui. Revin.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput