Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

mamici si bb-ii

Noi suntem bine inca nu am fost la control cam pe sapt viit.
de citit am citit dar nu prea am avut timp si nici chef de scris

pt toti sarbatoritii zilei si nu numai

Aelita-imi pare tare rau pt cumnata ta si pt bebe

Bebinuta-felicitari pt permis

Asiza-daca nu a baut deloc din laptic il pastrez 1 ora la frigider,daca a baut din el il arunc.

Dandusa-suntem bine inca nu am fost la control dar vom merge,tinem pumnii sa fie ok la analize
Antonia transpira doar pe talpi si cateodata pe manute

Laura-imi pare rau pt bunicuta ta

Dia_bi-tot "pampers" folosim si noi,am incercat si happy dar nu ne impacam bine cu ei sunt mult mai grosi si mai lati intre picioare,am incercat si "huggies" si nu ne-au placut cand facea pipi mai mult aveam mereu impresia ca e umeda si pe deasupra parca trecea pipi prin ei asa ca noi tot la "pampers" ramanem

Roxana_c-felicitari pt coltisor

Ce a patit prietenul Danitei? nu am fost pe faza

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Mirona

quote:
Originally posted by Dia1609
miro, eu am ceva cd cu povesti din mami, nu stiu dc e chiar din iunie, dar de pe acolo... scrie povesti pt copii isteti, vol 1... asta cautai? ti-l dau cand ne intalnim

ala e!!!

scrie asa:
Colectia mami povesteste Vol. I
Povesti pt copii isteti
1. Introducere
2. Sarea in bucate
3. Hainele cele noi ale imparatului
4. Cele trei torcatoare
5. Limir-imparat

plizzz fa si o poza la Cd - sa pot s-o printez - ca tare mi-e ciuda ca nu am originalul. si merci

Miro

lozul e castigator .. ti-l dau cu totul cand ne vedem si te ocupi tu de el

cred ca-i ies dintii si Oanei... azi noapte s-a trezit la 4 in niste urlete.. de n-am stiu ce sa-i facem... si a urlat asa vreo ora, nu se potolea nici in brate, nu lapte, nu apa, nimik... pana ne-a lovit inspiratia si am dat-o cu calgel si i-am dat niste nurofen si s-a potolit in 5 minute ... si a reluat pe la 6 cu aceleasi urlete si lacrimi de crocodil saracutza, de mi-a rupt sufletul. si iar a trecut cu calgel, a adormit printre suspine ... ma gandesc ca or fi dintii, nu? azi nu se vedea nimik prin zona, sper sa n-o tina multe nopti asa pana ii ies, ca o iau pe aratura, ca nu sunt obisnuita sa nu dorm ... si acum o intrebare de idiot mum: dc sunt dintii de vina, n-ar trebui sa fie gingiile umflate, sau rosii, sa vada si o mama tampita ca despre asta e vorba??? sau poate ca sunt si nu-mi dau seama ???

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

folosim pampers (din germania/austria ca la aia romanesti face dermatita Oana) si libero ... huggies nu ma incanta ca se fac cocoloase cand e mult pishi, iar happy am avut o "monstra" cum zicea si flore si am fost ingrozita... parca-s pampersi in punga de plastic de aprozar... si am mai incercat unii - cien se numesc, din germania, f asemanatori cu pampers si f ok, dar in ro nu se gasesc (am vazut ca aduce tipa aia care aduce si borcanele si laptele praf)

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

avem poze noi

si eu cumpar de la tipa care aduce lapte praf,cereale,borcanele din germania si sunt f multumita de produse

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

salutare,

M-am speriat si eu de mesajul Danitei..stie cineva ceva sigur?

Dandusa, ti-am zis eu ca e ceva cu carnea de pui..sanatate maxima!

Laura,imi pare rau pt buni a ta.Dani si-a revenit?

Donia,iti plac descoperirile astea arheo?Vrei sa iti arat ce au descoperit astia in buricul Iasului cand lucrau pt un pasaj subteran?

Asiza,esti o dulce!.Rochita e la naftalina..asteapta second burtok.

Noi nu v-am mai aratat de mult "poze"

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

danita se pare ca a pierdut un prieten foarte drag.. a fost un caz, si la tv si prin presa, un baiat care a murit pe munte (marian, dar nu mai stiu numele de familie...)........... offfffffff...........

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Raluca, la multe lunisoare Adinutei si la multi ani de casnicie fericiti voua! Felicitari pentru ridicatul in fundulet si in picioruse!
Danita, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe prietenul tau! Ce trist! Avea toata viata inainte! Offf…
Yagmur, foarte fain la tine la job! Ce de containere aveti acolo!
Laura, imi pare rau ca bunicuta ta e bolnavioara! Te inteleg foarte bine. Bafta multa cu bonele!
Dia_bi, noi folosim Huggies. Am avut si eu cateva mostre de Happy, dar nu mi-au placut.
Flore, ai putea sa-i iei micutului o jucarie sau o carticica.
Roxana_c., felicitari pentru dintisor!
Asiza, 12 ore!!! Bravo, nene! Sa dea DD sa devina rutina!
A_deju, sa-ti fie de bine tunsoarea!
Bambo, e o scumpa, scumpa Antonia! Incerc si eu sa-mi fac curaj sa o las pe Alexia sa manance singura!
Lavinia, ce a crescut Mihaita!!! E mortal in poza cu sertarul cu sosete! L-ati prins in flagrant! Si cum sta singurel in picioruse, frate! M-ai dat gata!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi aniAdinuta,sa cresti mare ,sanatoasa si sa-i asculti pe mami si pe tati

Oupata pina peste cap cu iubita si cu "wiew my webcam",am ars supa si oala din dotare,ingrozitorrr de rauuuu,io' ce-i dau acum la fata sa mainice?

Ruxandra,
cred ca ai dreptate...,restrictia ar trebui sa fie pe viata...,dar cum ramine cu bananele,portocalele,lamiile,kiwi si muuulte alte fructe...?Sa nu le mai dam?...sau sa le dam intr-o cantitate moderata,fara sa facem abuz?
Dia,
sa stii ca si eu tot la saltea m-a gindit initial...,dar am culcat-o pe aceeiasi saltea si in zilele mult mai calduroase si nu a transpirat asa...Acum doarme mai mult cu mine in pat...,pe cearceaf de bumbac...,al meu...peste care asez un scutec de bumbac de-al ei...
Luni facem si analize de anemie...,ca am inteles ca ar avea o legatura...,transpiratia si anemia...,o-m vedea cum sta treaba...
Sper sa iasa mai repede dintisorii si sa nu fiti nevoiti sa mai treceti prin nopti grele ca cea de aseara...Puuupam pe Oana sa treaca
Roxana
pai,la endo,am ajuns ca pediatrei i se pareau sinii Crinutei,cam mari...si de acolo ne trimite la oftalmo,ca aveam ochisorii cam mari...si da doamne ,ca de acolo sa nu ne trimita nu mai stiu unde...,ca avem nu mai stiu ce mari...
Asta-i fimea ,domne'...,bucatzca,sini,ochi,buze...,are cu cine semana...
Lavnia,
imi aminteam ca mi-aizis ceva de pui...,dar nu mai stiu ce...Iarta-ma,am uitat...
L-am vazut pe mindruMihaita...,superb copil...,sta in picioare...,baiat mare,ce sa mai...,da' poza cu ciorapii,este super...,ii maninci privirea...de nevinovat...
Bambo,
am vazut-o si pe Antonia ta cea frumoasa...,doamne ce fata mare...,ce-i mai place ei sa vopseasca covorul lui mami cu mincarica...,ma mir cum de-a ramas numai pe prosop...,ca a mea fata...,arunca si pe la vecini...
Laura,
nu mai fi trista...,imi pare rau de bunica ta...,sanatate multa...
Adeju,
pune poze sa te vedem cit de frumoasa esti...,hai...,nu sta pina ia Mihaila baterii,ca poate ti-o creste parul la loc...
Dianocicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
stai cam mult plecata,nu ti se pare?Treci acasa...si mai repde,te rog...

Fetele,doritoare de inilneala...,luni in jur de 11,ne intilnim in Herastrau...,vinecare cum poate...,unele i devreme,altele mai tirziu...,ideea e ca ne vom intilni toate...,facem si un picnic...,paturica...Teutz aduce piscina...,pentru joaca...,aparate foto...,mincare la bebelusi...si sa te tii,ce-o sa ne mai distram...Noi stam pina pe la 19...,dar cine nu poate...,pleca,cum poate...,program flexibil,ce sa mai vorbim...Va asteptam cu drag...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am facut o mie de greseli... da' va stiu fete istete...,intelegeti voi...,care cum este...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Multumm la toata lumea de urari.
va poftim la , ca tot e cald afara. pt cele mai sofisticate avem si si ca sa nu ziceti ca va imbat eu uite va invitam si la masa ca avem .
acum cinste am facut asteptam invitatii, da neaparat cu cadouri.

pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput