Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Despre ce pitici si calesti e vorba, ati gasit ceva jucarii misto pe undeva? Dati-mi si mie, nu fiti rele.
Si inca ceva: cum imi bag si io adresa de mess pe lista aia cu nr de telefon?

Miro, pe 24 plecam in concediu(24 august)

Editez, ca am uitat sa o intreb pe Asiza: ce-ati facut cu controlul ala, pana la urma e totul ok, nu? Te-am urmarit o perioda la subiectul ala deschis de tine la "parintii intreaba...." si parca iti spusese dr ca totu-i bine, nu?

Si Dandusa, n-am apucat sa citesc din urma, dar de ce te-ai dus cu Crinuta la endocrinologie?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Asiza, nu pune botic. poate ma voi intalni cu ele nu e sigur. cert e ca asa as vrea sa ne vedem dar mereu apare cate ceva.
Aici acasa e mereu ceva de facut. si dimineata pana la 2 lucrez abea astept sa ajung acasa la alex si nu ma mai dezlipesc de el. si trece ziua ca vantul
sper sa nu fii suparata si sa ne vedem curand.
Casa ne-am facut-o cu o firma din Reghin. ti-am spus ca e din OSB pe structura metalica.ne-au ridicat-o in 12 ore. in doua luni locuiam in ea. costuri super mici. cheltuieli la fel. iti iese cam la 300 de euro mp. singura pb e terenu care e scump. daca vrei iti dau un site unde sunt puse poze cu faza constructiei. In cj sotul meu e reprezentantul lor, da un pm si se rezolva..

Am fost ieri la Bucuresti. Groaznic de cald. am crezut ca innebunesc de cald. Am fost la ASE la un curs si am avut doar doua ore libere pana la avion. m-am vazut cu o prietena am facut ceva shopping. ce reduceri multe aveti.. am luat o gramada de chestii dragute pentru Alex de la mini prix la niste preturi mici de numa....

Am avut ceva emotii pe avion ca era furtuna dar pana la urma am ajuns cu bine... si a fost OK.

Cam asta am facut...

va pupic

am editat ca uitasem ceva referitor la casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor,

nu am mai scris de mult stiu. va las sa ma trageti de urechi daca vreti.
Adina este bine, creste mare, da nu stiu cu ce ca de mancat in afara de piureul de legume cu carne, nimic nu ii e pe plac. noroc cu kg in plus ca in ultimele 3 luni mi-a luat un kg in total.da nu sariti ca nu ma plang, sunt f multumita. pentru mine problema este ca vad ca ii este foame, san nu ii mai ajunge ca a scazut productia, da nici nu accepta altceva si asta duce la maraielile de rigoare.

dinti n-avem, de 2 sapt am inceput sa ne rostogolim si de pe burta pe spate, noaptea se trezeste des plangand, s-a ridicat de 2 ori in fundulet din culcat si daca sunt langa ea pe pat se prinde cu manutele de mine si se tot chinuie pana reuseste sa se ridice si in picioruse, fara ajutorul meu.

apropo azi dam de baut ca facem 8 luni si tot azi facem 4 ani de la cununia civila si maine 4 ani de la nunta.

o alta noutate e ca am inceput si eu lucrul, dar asa cum faceam si in sarcina - de acasa. am inceput un proiect nou, mare, mare dar acum la inceput e cam greu ca sunt multe de stabilit. mai am si sedinte si trebuie sa lipsesc de acasa si mi-e cam greu in momentele astea cu Adina, dar trecem noi si peste asta.

pupam tare, tare apasat fetele care ne tot pupa si ne striga, se stiu ele care.

si am mai intrat sa va scriu dintr-un motiv. tot intrebati de Danita - pana acum nu am putut sa va spun ca nu stiam daca pot, dar am aprobarea ei.
un prieten drag, un tanar de 30 de ani a murit in week-end pe munte. pentru moment e prea greu pentru ea sa vb despre asta si de aceea nu a mai intrat.

cam astea sunt vestile noastre. va pupam inca o data pe toate mamicile si pe toti bebei.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by Mirona

inca una si ma duc (ciuc ciuc)

am cumparat (iar online) cartea Irinei Petrea - Si tu poti fi supernanny - am citit doar 5 pagini din ea - asa pe sarite - dar deja pot sa vi-o recomand cu mare drag si mare caldura.

O RUGAMINTE!!!
am mai scris inca o data - dar poate nu ati fost atente - reiau.
Si-a luat careva revista mami pe iunie - cea cu CD-ul de povesti? Faceti un pustiu de bine si postati-l pe mailul comun. MERCI.

si fug sa mai citesc cate ceva pana nu se trezeste terorista mica.

Miro

Miro, Mami de iunie NU are CD cu povesti. Cadoul era o pereche de slapi de plaja pt copilasi mai mari. De aceea nu au raspuns fetele...ca nu-l are nimeni.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Zina, nu prea am timp si rabdare sa scriu pe larg despre ac metoda. Daca dai o cautare tb sa gasesti ceva. Mai scrie si prin carti si reviste de specialitate. Le rog si pe fete sa ma corecteze daca n-am retinut corect.

In mare e ceva de genul acesta: cand bb se trezeste noaptea, respectiv nu vrea sa adoarma, se lasa sa planga pana te duci la el, de multe ori unii bb se culca singur la loc. Initial 3 minute. Apoi incerci sa-l linistesti, de preferat fara luat in brate, prin vorbit, mangaiat. Iesit din camera. A doua oara e lasat sa planga ceva mai mult, sa zicem 5 minute. Si tot asa 7 minute, apoi maxim 10 minute. Poate dura si 1-2 ore pana adoarme singur prima oara.

In noptile 2-3 se pleaca de la 5 minute, in noptile 4-5 de la 7 minute, si tot asa - lasandu-l sa planga maxim 15-20 minute.

Se pare ca, aplicata cu consecventa, acesta metoda da rezultate in cca 1 saptamana.

Cat despre mesele consistente de noapte ar fi o idee sa le micsorezi treptat - 180 ->150->100 ml pana ajungi la 30 ml, apoi sa-i oferi apa. S-ar putea sa ajunga la concluzia ca nu merita sa se trezeasca doar pt apa. Pe de alta parte, din ceea ce-ai povestit, Rares e un papacios si are nevoie de confortul pe care il ofera mancatul pt a adormi la loc.

Auras, la Dinamo. La Floreasca n-am incredere dupa incidentul nefericit de anul trecut, cand din cauza defectarii instalatiei de clorinare au ajuns la spital cativa copilasi cu pneumonie chimica. Sper totusi ca in cativa ani sa se refaca si bazinul asta ca-i pacat.

Luly, initial au fost niste bube mari si rosii pe fatza de ai mei ziceau ca l-au muscat tantarii. Acelea au facut si lichid dupa o vreme si apoi coji. Dar a mai avut cateva bubite pe corp care nu au facut lichid si nici coaja. Initial nici nu eram siguri ca e varicela..

Bebinuta, bravooooo!! Felicitari!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ralumat aia e mami pe iulie - ca o am si pe aia. Cea de iunie e cu CD cu povesti -primul din lista de 4 parca - aia am primit-o fara cd - ca deh ... capra de ma-sa nu se uita sa vada ce e pe coperta. Deci e de iunie - SIGUR!!!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, poate nu e ok salteaua de transpira asa... eu am luat o saltea antialergica, antitranspiratie, blablabla si oana nu transira... transpira in schimb la cap cand suge din bibe, chiar dc nu e cald incamera, de la efort cred ... intreaba si tu pediatra, sa nu fie o lipsa de calciu sau de vit d.

miro, eu am ceva cd cu povesti din mami, nu stiu dc e chiar din iunie, dar de pe acolo... scrie povesti pt copii isteti, vol 1... asta cautai? ti-l dau cand ne intalnim

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Roxana_c, ne pare bine ca micul dintos e bine. Si eu cred ca mai bine sa nu stati in caldurile astea prin spital. Tare faza cu nu stiu exact cat are.. sa nu-i rupa doctoritei cantarul..

Laura, aparitia dintilor nu poate da diaree sau febra, dar => solicita si slabeste un pic organismul care poate fi astfel mai receptiv la alte uraciuni. Eu zic ca deocamdata nu-i nimic de speriat. Nu-i mai da 2 zile fructe si baga-i niste orez.
Imi pare rau pt bunica da.. si da, e posibil sa fie mai bine sa. Stiu ce ingrozitoare a fost perioada pana s-a stins bunica mea.

Dandusa, dupa cum se vede ..nu l-am mai dus azi. Poate ajungem si noi in sapt 2 . Cred ca restrictia cu privire la fructele de import e pt ca => cele obisnuite (adica ne-bio) sunt mult mai chimice decat cele crescute pe la noi. Eu una m-am convins ca majoritatea n-au nici un gust si numai aspectul e de ele. Asa ca litera de lege de la pediatra noastra e:
varianta 1: fructe romanesti, de sezon
varianta 2: borcanele (macar ele sunt din culturi bio)

.. si cred ca la modul ideal restrictia e .. pe viata.

Si da, si conul transpira mai ales cand isi bea biberonul. La un moment dat tb sa-l sterg cu servetelul pe cap. Asa ca l-am tuns si am scapat de pb.

Mirona, ai grija mami cu jucariile astea nemaipomenite. Din cele vazute si auzite.. mai mult parintii se joaca cu super-minunile. Mai bine fa economie acu.. ca mai incolo, cand si le-o dori chiar ea, nu mai scapi.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Raluca, sa-mi traiasca nora, dolofana Adinuta.

Nu stiu ce sa te mai sfatuiesc => sa-i dea Ionut biberonul, sa incerci fructe cu branza de vaci. La Grigore are deocamdata succes combinatia: piersici+galbenus ou+cereale orez.

Off, imi pare rau de prietenul Danitei.

A-deju, felicitari pt tunsoare. Lasa ca dai tu mai incolo din coama. Acu macar scapi mai usor cu toaletarea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Dia1609
miro, eu am ceva cd cu povesti din mami, nu stiu dc e chiar din iunie, dar de pe acolo... scrie povesti pt copii isteti, vol 1... asta cautai? ti-l dau cand ne intalnim

ala e!!!

scrie asa:
Colectia mami povesteste Vol. I
Povesti pt copii isteti
1. Introducere
2. Sarea in bucate
3. Hainele cele noi ale imparatului
4. Cele trei torcatoare
5. Limir-imparat

plizzz fa si o poza la Cd - sa pot s-o printez - ca tare mi-e ciuda ca nu am originalul. si merci

Miro

Mergi la inceput