Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 22
a_deju spune:
salutare! s-a trezit la 8 si-acuma ne chinuim sa adormim la loc. si el, si eu.... pai prison break pan' la 3 dimineata mi-a trebuit mie... si apropo de, daca stie cineva, poate-mi ziceti si mie exact cate serii se exista pana in prezent, ca sa-mi fac un calcul rapid, sa stiu cam cu cate baxuri de cafea tre' sa ma aprovizionez :))
in alta ordine de idei, m-am tuns. pai nu se mai putea... mai mult par era prin jurul meu decat prin cap... vroiam sa dau si eu suav din coama, ca fetele alea begoase de la l'oreal..si cand zvraleam o data naravasa...jap, osutasaptejcincidemii de fire sareau care-ncotro.... o sa pun si poze, cand s-o simti si mihaila sa-si rupa de la gura de doua baterii pt camera..... :))
vaz ca se lasa cu furtuna si pe-aici..minunat :)
aaa, si sa nu uit, dianocica e la slatina, de aceea absenteaza cu atata gratie :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
asiza spune:
quote:
Originally posted by dia_bi
deci se pare ca nu numai la mine nu amers forumul ,merge acum cand tre sa se scoale bianca,asa de ciuda mie
intrebare:Ce scutece folositi?eu folosesc pampers dar as vrea sa-i cumpar happy.
mi-a zis cineva ca sunt mai bune,ce parere aveti?
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
Eu folosesc Huggies super-flex, dar o prietena buna si chiar si sorella folosesc Happy si sunt SUPER multumite...si mie mi-au placut ca mi-au dat o mostra sa incerc...dar inca mi-e teama sa-i schimb scutecele sa nu faca iritatie de scutec ca aia e pacatoasa rau...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dandusa spune:
quote:
deci se pare ca nu numai la mine nu amers forumul ,merge acum cand tre sa se scoale bianca,asa de ciuda mie
intrebare:Ce scutece folositi?eu folosesc pampers dar as vrea sa-i cumpar happy.
initial,am folosit pampers,apoi le-am schimbat cu huggies,de care sint foarte multumita...happy,nu stiu cum sint...
Dia,tu in loc sa fii multumita de vremea asta taman buna de dormit...,tii copilul in casa?,mai ales la voi,unde chiar este aer curat...,scoate copilul cu un bluzon in plus,sa vezi ce bine o sa doarma...
Mindrete de Crinuta
dia_bi spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
initial,am folosit pampers,apoi le-am schimbat cu huggies,de care sint foarte multumita...happy,nu stiu cum sint...
Dia,tu in loc sa fii multumita de vremea asta taman buna de dormit...,tii copilul in casa?,mai ales la voi,unde chiar este aer curat...,scoate copilul cu un bluzon in plus,sa vezi ce bine o sa doarma...
Mindrete de Crinuta
dia_bi spune:
scuze am apasat aiurea
azi cred ca am s-o scot afara ca vad ca iasa soarele dar mi-a fost teama sa o scot ca numai ce i-a trecut febra
asiza spune:
Flore, nu ne invidia prea tare ca nu e rutina sa dormim asa mult...ci o intamplare...sper totusi sa devina rutina...hmmm...idei de cadouri pentru un bb e una anisor...minge, carti cu primele cuvinte, jocuri interactive, chestii muzicale cu butoane etc...
Roxana _c, felicitari pentru primul dintisor!!! 
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Mirona spune:
Flore trimis pe mess un site cu jucarii pentru copii. 
Si stii - ar fi atatea de cumparat on ine ... numa sa te hotarasti ce.
Fetele - am trimis pe mess la toata lista acel site - sa va spun ca-s cu limba de-un cot afara? Mi-am facut o lista cu dorinte - am si eu un mic pitic pe creier cu piticii si alba ca zapada. A nu se intelege acum ca am 7 pitici pe creier ...
NOOOO - doar unul ... asa ca in lista mea de dorinte se gasesc cam asa:
cei 7 pitici, alba ca zapada cu animalutze, printul, caleasca lor, casuta piticilor si atelierul lor si io stiu ce pitic cu patutzul lui - TOTAL= 948.22 ron
Ma da Dani afara din casa daca nu se joaca Kara cu ei .... incep eu sa ma joc sa-l mai imbunez.
Ideea e ca ma lasa sa cumpar ce vreu eu doar din banii facuti la scarbici.
deci am de asteptam ... ca plata e cu ora.
In fine - ideea e ca ma lasa sa-i cumpar. 

Miro
Ralumat spune:
Luly, pupici ca te gandesti la noi. Mai rarut pe aici din 2 motive: 1. ca nu am noutati si nici nu stiu sa le ajut pe fete si 2. ca m-a izbit frica de "curat murdar" (stiti emisiunea aia de la Prima?'
In fiecare zi frec si spal, si mut dulapul, si canapeaua, si vanez colturi ascunse...am luat-o razna, noroc ca vine sapt viitoare si mergem in Herastrau!
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
Mirona spune:
nici la noi nu a mers forumu dis de morning - asa ca am fugit pana la mall si am depus dosarul pentru pasaportul meu -s-o treacas si pe Kara pe el - am uitat certificatul ei de nastere acasa ... asa c am jucat un pic teatru cu al meu .... cum ca vai, unde e? ce-am facut cu el? unde l-am lasat? oare la xerox?
in fine - bine ca ne-au luat dosarul si in 7 zile lucratoare - avem pasaportul si putem pleca in conced.
mama Danita iesi la iveala si spune-ne ce ai pe suflet. 
Roxana ma stii tu pe mine neserioasa? Da - cred ca ne vedem anu asta iar. Dar ce e dupa 24? Habar n-am cand venim ... dar in august ne gandeam. Am luat si nr. de tel al Fatimei - si va sun cand ajung in Ploiesti - tre sa ne vizitam nasii anual macar, nu? Ce fain - iesim in parcul ala cu Mihai viteazul pe cal(cred) si ne vedem cu totii. Felicitari pt dintisor.
dia_bi scoate-o afara - ca-i va face bine aerul - gandeste-te ca asta iarna le scoteam si la -5 grade si erau mici si plapande.
alexandra_25 felicitari pentru pasaport. pupam micul Mark, dar si pe mama lui. 
Laura13 pareri de rau pt bunica ta. De ginerica ce ne mai spui? Cum a mai facut kk azi?
dandusa tinem pumnii la analize - si zau ca nu-mi vine a crede faza cu ochisorii mari. 
Fica-mea transpira dupa baita - in timp ce papa bibe ... in rest nu prea avem probleme, insa avem o vecinuta de 11 luni care transpira la greu - dupa ce sta 10 minute cu palarioara pe cap - i-o da mama-sa jos din cap si incepe s-o stearga cu servetele pe cap - atat e de uda. Asa e vara ... las ca trece si asta.
pupici la toate
Miro
Mirona spune:
inca una si ma duc (ciuc ciuc) 
am cumparat (iar online) cartea Irinei Petrea - Si tu poti fi supernanny - am citit doar 5 pagini din ea - asa pe sarite - dar deja pot sa vi-o recomand cu mare drag si mare caldura.
O RUGAMINTE!!!
am mai scris inca o data - dar poate nu ati fost atente - reiau.
Si-a luat careva revista mami pe iunie - cea cu CD-ul de povesti? Faceti un pustiu de bine si postati-l pe mailul comun. MERCI.
si fug sa mai citesc cate ceva pana nu se trezeste terorista mica.
Miro