Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 21
dandusa spune:
Am culcat si eu bebica...si m-am pus la mincat in fata calculatorului...,am o cutie de iaurt de 1kg si niste saleuri buneeeee...
,sper sa-mi ajunga...
cit mai citesc eu...
Azi am fost la doctor,la endocrinologie...,am nimerit o doamna superrrr,multumita lui Ralumat
,care este o draguta...,ea m-a dus acolo...,ea m-a adus si acasa...
Deci...,am fost pentru una si ne-am ales cu inca una...
Dr,mi-a cautat-o peste tot...,mi-a pus o mie de intrebari...,m-a pus sa o dezbrac...,de toate ce sa mai...,o doctora competenta se vedea...,dar mi-a zis ca ar trebui sa-i fac si un control oftalmologoc...,pe motiv ca are ochisorii cam mari si asta ar putea sa fie si de la o tensiune oculara...,care ar putea duce la tiroidie...Cind am auzit...,brusc mi-a venit in cap omuletul acesta...
si-mi venea sa mor...,nu mai vreau sa merg la controlaeeeee,nu mai vreauuuuuu
Acum n-am ce sa fac...,n-o fi foc...,mergem si la ofrtalmolog...,iar pentru endocrinologie,ne-a dat un set de analize...,pe care trebuie sa le facm zilele astea...,apoi cu rezultatul de la oftalmo si de la analize...,mergem la ea...si daca doamne fereste analizele de enocrinologie n-au iesit bine...,facem radiografie...Bine ca nu mai radiez copilul,pentru ca si ea mi-a zis ca nu crede ca ar fi ceva...,sanse sa fie..., sint 0,001%,dar am intrat in hora trebuie sa jucam...si cum noua ne cam place sa jucam...
,sper sa nu ne trimita si oftalmologul la orl sau mai stiu eu pe unde...![]()
Ei si asa ,alta treaba ce aveam de facut?!?![]()
![]()
![]()
Asa...,acum sa va spun ce mi-a zis sa evit pe viitor...,cosmeticele de adulti...(nu este cazul,exceptie face trixera),frucutele si legumele de import...,fructele exotice...,coaja fructelor sa o inlatur de fiecare data(nu este cazul)...,cica acolo sint cele mai multe substante artificiale...,estrogenul,cica tot acolo se gaseste...,in coaja...,deci sub nici o forma coaja...,eu o inlaturam pe motiv ca nu se paseaza bine si bb se poate ineca...,deci bine am facut...Trebuie sa-i dau numai frcute de sezon...si atit...,fara carne de pui de import(nu este cazul)...Daca imi mai aduc aminte ,va mai spun...,oricum data viitoare trebuie sa intreb de restrictia cu fructe de import...,pina la ce virsta este necesara...
Bebinuta,

,hai s auzi permisul...,unde ai fugit?

Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
Biabaus
am vazut poze cu frumosul tau...,ce bine sta el in picioare...,mai,mai...Nu ne arati si noua poze din Grecia?
Bambo,
ce decizie ati luat?...,mergeti la control la inimioara?Ce face Antonia?
Mindrete de Crinuta
Laura13 spune:
salutari mamici!
azi ne-am apucat de cautat serios bone, am dat anunt la ziar. pana acum am gasit 2 doamne, una fosta infirmiera care sta la o statie de tramvai de noi si una, cu care a vb florin si care i-a placut. mai asteptam tel, marti ne mai intalnim cu cele care ne plac si apoi vom vedea. tineti pumnii.
Dani e ok, azi noapte iar a dormit beton, speram sa vaem si azi o noapte usoara. nu prea mai vrea in fund, cand il asez in fundulet intinde mainele sa il ridic in picioare, daca nu ma execut incepe scandalul. de asemenea facem ffff greu baita, nu mai vrea deloc culcat, numai in fundulet, nu pot sa il spal pe cap si uite asa din nou scandal. in rest e cuminte, vesel, zambeste la toata lumea, rade numai cu noi doi.
eu nu sunt bine, pe langa faptul ca sunt obosita (eu am adormit la 2 dimineata, la 6 lapticul, la 7.30 s-a trezit dani, in timpul zilei nu pot dormi), am vb cu mami meu. bunicuta mea este din ce in ce mai rau, nu mai poate sa manance, escaria s-a intins pe tot corpul, durerile sunt groaznice. eu ar trebui sa ma duc la nunta....... nu stiu daca ajung, daca se intampla ceva il trimit numai pe florin
am citit tot tot, nu mai stiu ce am citit, habar n-am ce si cui sa raspund. bunica mea m-a crescut cat am fost mititica, in fiecare vacanta am stat la ea, o iubesc nespus. si sa ma ierte D-zeu, ma gandsc daca nu e mai bine pt ea sa se duca.
sorry, am o stare super naspa............
va pupic dulce, somnic usor
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dandusa spune:
Mare,intrebare...,mare...,copii vostri transira abundent?
Deci,fiica mea uda patul,in cel mai ud...
,mod cu putiinta...,daca n-ar avea pampers as crede ca-i pipi...,nu pot sa cred...Acum am mutat-o,pentru ca era ud locul unde doarmea...si am pus mina...,este ft ud...,zau...
In general transpira foarte tare...si ziua...,tebuie sa o sterg mai mereu de transpiratie...,seara cind suge...,transpira ingrozitor...,acum nici nu ma mai mir ca se trezeste sa suga...,la cita apa elimina ea...,mi se pare normal sa se trezeasca...
Mindrete de Crinuta
luly spune:
Bebinuta
felicitari!
Ralumat
cam rarutz in ultima vreme. E totul ok?
Laura imi pare tare rau pt bunica ta
si te inteleg f. bine.
Dandusa
offf dintr-una in alta cu medicii astia. Las ca se termina pana la urma si te linistesti. Referitor la transpiratie si Isa transpira la cap cand suge dar in pat chiar n-am probleme cu ea. Acu' stii si tu ca nu se compara caldurile din Buc. cu cele din Cta.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
asiza spune:
Neata...n-a mers forumu' si zau ca m-am suparat...dependenta asta...dom'le
...
Denis mi-a dormit 12 ore NEINTRERUPT!!!!
...sper ca-i de bine asta...oare asta o fi normalitate?
Dandusa, si Denis transpira cand suge, dar asa cum spui tu niciodata!...Va tin pumnii sa va iasa analizele bune! 
Bebinuta, felicitari pentru obtinerea permisului!!!
...Atentie la condus!
...
Desiree, 
Laura, imi pare rau pentru bunicuta ta!
Va pup ca maraie domnisorul!
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dia_bi spune:
buna dimineata!
inca va odihnit?ce bine de voi,a mea mi-a dat trezirea pe la 6.30 si am culcat-o pe la 8.30
acum este bine nu mai face febra dar tre sa merg la dr sa vad daca mai are rosu in gat si daca mai tre sa-i dau antibioticul
multumesc fetelor pt raspunsuri si m-ati convins cu scaunul de masa
asa ma enerveaza vremea asta ca nu pot sa o scot afara ca e frig
v-am pupat si sper sa mai reusesc sa mai intru azi sa vad ce mai face-ti,poate e mai multa lume atunci

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
dia_bi spune:
deci se pare ca nu numai la mine nu amers forumul ,merge acum cand tre sa se scoale bianca,asa de ciuda mie
intrebare:Ce scutece folositi?eu folosesc pampers dar as vrea sa-i cumpar happy.
mi-a zis cineva ca sunt mai bune,ce parere aveti?
flore26 spune:
quote:Eu folosesc pampers, dar am avut si niste monstre de happy si nu mi/au placut
Originally posted by dia_bi
deci se pare ca nu numai la mine nu amers forumul ,merge acum cand tre sa se scoale bianca,asa de ciuda mie
intrebare:Ce scutece folositi?eu folosesc pampers dar as vrea sa-i cumpar happy.
mi-a zis cineva ca sunt mai bune,ce parere aveti?
Azi noapte s/a trezit iar plangand , saracuta, acum chiar cred ca sunt dintii sau durerile de burta de la constipatie.DANDUSA si Alessia transpira, la fel cum au zis si fetele, cand suge, dar nu chiar asa abundent cum zici tu. Of, doctorii astia...
FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006) LUNA 7
roxana c. spune:
Va spuneam ieri ca n-are niciun dinte?
Ei bine, aseara l-am vazut!
Deci anunt ca si noi ne numaram printre dintosi! (chit ca-i mic, mic, de-abia iesit
)
Mirona, vorbeai serios cand spuneai ca poate ne intalnim si anul asta? Cand? Sa nu fie dupa 24 august, in rest....din partea mea....oricand
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE