Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
roxana c. spune:
Asiza si Luly, ati intrebat de hs, da, trebuie operat, am fost cu el in Bucuresti la control acum vreo 2 sapt, si ne spusese sa mergem la inceputul lunii august ptr operatie, dar nu ne ducem atunci din cauza caldurii si nici eu nu-mi pot lua concediu atunci, asa ca ramane ptr luna octombrie. Voi intra atunci sa va rog sa ne tineti pumnii.
Cand am timp, pun poze, sa vedeti ce-am mai crescut. La ultima cantarire, luna trecuta, avea peste 10 kg, nu stiu exact cat, ca i-a fost frica doctoritei sa nu-i rupa cantarul
.
Bebinuta, felicitari ptr permisul de conducere!
Laura, si Calin a avut o perioada cu mucus in kk,batea putin in verzui, fara febra, fara nimic, si i-am dat Biotics Baby, sunt niste pliculete care se pun in ceai sau apa ( 1 plic dizolvat cam in 100 ml apa sau ceai)-i-l dadeam pe parcursul unei zile.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
Mirona spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Cand am timp, pun poze, sa vedeti ce-am mai crescut. La ultima cantarire, luna trecuta, avea peste 10 kg, nu stiu exact cat, ca i-a fost frica doctoritei sa nu-i rupa cantarul.
hai mami - fa-ti timp pt poze - ca am obosit deja sa dau refresh-uri pe aici ... si io-s la lucru ... n-am sef - asa ca mai trag un ochi pe forum.
ma bucur ca ai revenit si ca ne mai scrii - poate ne si vedem anu asta.nu uita sa ne anuntu - ca doar aici se face galerie in toata regula - vezi la bebinuta ce tare a fost?
bebinuta FELICITARILE noastre!!!

Miro
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by auras_vquote:
Originally posted by lulyquote:
Originally posted by auras_v
cred ca ancutei ii iese un dintisor ...sper sa se intimple cit mai repede ca nu mai pot ...nu-mi era de ajuns ca misuna ,se catara toata ziulica ,nu sta o clipa locului ,de trei nopti urla in somn...da urla si urla toata noaptea ....cred ca a facut o pauza fara nici un racnet intre 5 si 7,30...aseara i-am dat nurofen si a facut mai rau ca inainte ...sunt zombi ....ziua ,oricit as incerca , nu pot sa dorm ....tot sper ca ca se va linisti si se va intoarce la vramurile bune cind se culca la 10 si se trezea la 7-8 dim ...
aveampt cei care sunt deja
: durerile de dintisori la ce vi s-a parut ca au cedat mai bine ?....am folosit nurofen , calgel fara succese notabile....dentinoxul face minuni ?...parca la un moment dat se discuta si de remedii homeopate ....daca mai am doua nopti cum au fost ultimele ma
...
-ici tuturor
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
Noi am folosit cu succes CHAMOMILLA CH200 o doza seara inainte de culcare si nu am mai avut treaba dupa ce 3 nopti la rand s-a foit/ marait/invartit incontinuu. Acum la noi se vede si dintisorul 2 dupa ce zilele trecute i-a aparut primul .
Vasi nopti cat mai usoare!
luly multumesc mult dar te rog mai da-mi niste informatii ...care e firma producatoare si in ce farmacie l-ai gasit ...stiu ca sunt putine farmaciile care au produse homeopate ...si multumesc mult inca o data
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
Farmacii homeopate in Bucuresti eu stiu exact 2: HelpNet Iancului si mai e una, Farmatop, pe Delea Noua colt cu bd Decebal (cum mergi dinspre Muncii spre Piata Alba Iulia, la primul semafor faci stanga spre Baba Novac si e imediat pe dreapta, in statia de troleibuz). Costa in jur de 6 ron flaconul. Si cum ti-a zis Luly, sunt produse de Boiron sau Plantextract.
Vezi ca nici un medicament homeopat nu are prescriptii. In cazul Chamomillei, doza pe care ne-a recomandat-o noua a fost 2 granule mari (sunt niste granule ca boabele de piper nemacinat) dizolvate in putina apa. Daca sunt granule mici, atunci doza este 5. Se dau 5 zile consecutiv, aproximativ la aceeasi ora, fara ca sa manance/bea un sfert de ora inainte si dupa administrare.
Succes, eu am auzit ca face minuni Chamomilla pentru calmarea agitatiei. Am si eu flaconul pregatit, astept momentul!
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)luna a saptea
m_monique spune:
quote:
Originally posted by dia_bi
tocmai am culcat-o pe Bibi(asa ii spunem noi),si ma cam plictisesc asa ca va mai scriu cate ceva
ieri cand scriam mesajul si ma plangeam si eu de soacra-mea,suna tel.,soacra-mea f.ingrijorata pt fata,ca daca vreau sa vina la noi sa ma ajute ca poate sunt obosita,dar i-am zis ca nu e nevoie
AM o intrebare ce parere aveti de scaunele de masa ,le folositi va sunt utile?
am vrut sa-mi cumpar dar apoi mi-au cumparat ai mei rotobil,am zis ca ma va ajuta cand am treaba prin bucatarie,
eu in bucatarie am gresie si tre sa ii dau papuci si patineaza pe gresie,
as vrea sa stiu daca bb vostri stau in scaun mai mult timp daca se joaca
mersi
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
eu de la inceputul diversificarii l-am pus pe andrei in scaunul de masa. si doar acolo mananca. el e incantat si de priveliste, sta mai sus si are alta perspectiva.
dupa mancare primeste si jucaria.
in legatura cu siguranta, depinde de care scaun ii iei.
Andrei (16.12.2006)poze
botezul lui Andrei
chinico spune:
Dia vaccinul contra rotavirusului e cu cantec pentru ca exista x variante de rotavirus. Bea a trecut deja peste o infectie cu rota, iar la intrebarile noastre legate de vaccin pediatra ei ne-a spus ca infectiile cu rotavirus nu sunt atat de periculoase in europa, cea mai mare primejdie fiind deshidratarea. In africa e alta poveste..
Bebinuta felicitari pentru permis!
Asizule eu ii pastrez laptele fetei cel mult jumatate de ora, dupa care il arunc si ii fac unul nou. Stiu insa ca atunci cand inca o mai hraneam cu lapte praf normal puteam sa il pastrez maxim o ora.
Shefa vrea sa mearga. mda. si io ce sa ii fac?? topaie ca un broscoi, nu ne lasa sa o mai asezam in fund decat cu mare greutate, se face ca scandura...
Sambata cumparam olita. De luni incepem antrenamentul. Sa vedem, vrea au ba...poate se lasa induplecata macar pe olita sa stea in fund..
in rest..ne luptam cu sistemul. ala care zice ca nu se pun cercei decat de la 3 ani in sus...
Donia distractie placuta in romania!
kokorina nu se mai intoarce? a ramas la mama definitiv?![]()
Yagmur vazut locul de munca...bai,misto la tine...venim si noi, ne primesti?
Am vazut si noile poze ale Karinei. Seamana cu Mirona. Poate numai in poze, dia a vazut-o si live, dar mie nu mi se pare deloc ca ar semana cu tatal ei...numai culoarea parului, ca in rest..
Beatrice (13.12.2006)
alexandra_25 spune:

...Felicitari Bebinuta!!!!!!!!!
Teutz....
Ktrinel...unde esti?
Kokorina....luni a plecat din Romania...acum sunt acasa...!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
Laura13 spune:
ok, inca un scaun mooooaaaale, fara mucus, dar atat de moale incat a iesit din pampers ca la inceputuri. donia, mi-a pseriat. oficial.
febra nu pare a avea, nu e nici macar caldut, ii iau si temp inainte de baita. daca sta. intrebare: stiu ca febra de la dinti e un mit, dar diaree de la eruptia dentara????? tot mit??? totusi sunt doar 3 scaune pe ziua de azi. aliment nou NU. e destul de vioi, dar din cand in cand cade apatic si se uita in gol
. va tin la curent. dar puteti sa mai dati cu pp. va pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
desiree spune:
quote:
Originally posted by Laura13ce poate sa insemne kk cu "muci"?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
sa nu fie deshidratat..verifica fontanela
am citit aici ca muci si verde poate fi deshidratare
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
Ktrinel spune:
alexandra, chiar aici sunt...dar is cu taica-meu pe cap...plimbari, povesti si explicatii...m=au rupt.... asa ca va citesc cand am timp.
felicitari pt pasaport.
ai grija cu poza asta , sa nu ia cineva datele din pasaportul lui ...
biabaus spune:
ma apucasem si eu sa citesc din urma, ca am lipsit in wend, dar n-am reusit pana acum , vad ca deja ati scris 14 pagini de capitol nou
bravo fetelor
asa ca raspund si eu repejor, ca pana recuperez cu cititul mai scrieti vreo 3 capitole
nu mai stiu exact ce fulguletz se ridica in piciorutze... bravo... si Matei face acelasi lucru de vreo 2 saptamani se ridica singurel in tarc; si in patut, si pe canapea, si de masa de calcat; dar tarcul e destul de inalt si-i e frica sa se aseze singurel, si-atunci ma striga (adica se mataie); noua ni s-a spus sa nu-i luam premergator, sa nu-l incurajam cu statul in picioare, ca e periculos pt bazin...Dar ce sa fac sa-l leg de pat, se ridica singur! Sper sa nu fie nici o problema cu piciorushele lui.
sunt fff fericita ca mananca... in wend am fost plecati la o nunta in grecia si cand m-am intors, sa nu-l recunosc (ee.... exagerez putin!) se ingrasase, are si el pulpitze acum
nu stiu exact care sunt telmele zilei dar ma duc sa recuperez; matei sforaie de la 8 , cred ca sarim peste baia de azi
multi 
Bianca si bebe Matei
poze

: durerile de dintisori la ce vi s-a parut ca au cedat mai bine ?....am folosit nurofen , calgel fara succese notabile....dentinoxul face minuni ?...parca la un moment dat se discuta si de remedii homeopate ....daca mai am doua nopti cum au fost ultimele ma
...
ANCA-ALEXANDRA
CRISTINA-IOANA
ce poate sa insemne kk cu "muci"?