Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Yagmur, mamica constructoare, multumesc pentru poza... ce frumos! M-am si vazut acum 2800 de ani lustruind vasul ala ingropat in pamant Din ce e facut?
Si ce se mai gaseste pe acolo? Cine sapa, cum... mai povesteste daca ai ragaz, sunt tare curioasa, ar trebui sa fiu si eu cu tine pe acolo, as alerga de colo colo ca un catelus cu limba scoasa pana la buric.

dayanara, as zice ca Ivan bea bine laptic. Si zilele mai slabe sunt normale, nici noi nu avem pofta de mancare constanta, nu?
Eu nu i-as mai da noaptea prin somn, e un lucru bun de tot ca bebe are somnul bun si nu se trezeste plangand sa ceara biberonul. Iar la bebelusii care beau in timpul noptii sunt mari sanse sa apara cariile de biberon. Mai gandeste-te, te rog, el doarme bine, papa bine, arata foarte bine, e pacat sa-i strici bunele obiceiuri.

Dia, vaccinul contra rotavirus se numeste aici Rotateq si e facut de Merck, uite mai multe info
http://www.rotateq.com/
Sa intri pe link la "Prescribing information", acolo sunt multe detalii.
Se fac trei doze, prima la cel tarziu 12 saptamani de viata, apoi urmatoarele la 2 luni. Noi l-am ratat, ne-am trezit prea tarziu. Aici era vreo 220 dolari canadieni.

aelita, imi pare rau pentru cumnata, si fetita, saraca, ce trista e! Am patit si eu asa ceva, la prima mea sarcina
Tu ce mai faci, dar Sofia?

danutz, nu exista cabinete particulare aici. Daca e o urgenta absoluta presupun ca ajungi putin mai repede, de fapt eu intr-un fel am respirat usurata ca nu m-au programat pentru saptamana urmatoare.
Cand eram gravida cu Cristi i-a iesit aiurea triplul test si m-au programat la eco pentru a doua zi, plus la consult la genetician. Si asta m-a speriat! Ca mi-am dat seama ca ceva serios.
Din fericire la el a fost bine, sper sa nu fie nici la mine ceva prea serios ca de fapt ma simt binisor. Tu ai ceva simptome, neplaceri?

Felicitari bebinuta!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

BRAVOOO, Bebinuta!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Bebinuta, eu cu greu m-am prins de ce iti faceau fetele galerie...; si cand sa iti fac si eu galerie... a venit vestea cea buna FELICITARI!!!!!!
Pentru cine are curiozitatea sa vada pasunea si containerul in care lucrez... vizionare placuta
la job Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ce poate sa insemne kk cu "muci"?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Culoare, miros, consistenta, frecventa? Vreun aliment nou introdus?
Daca nu e nimic iesit din normal, in afara de mucus, probabil nu e nimic serios, trebuie doar sa-l urmaresti in continuare.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Doniapai ma gandeam sa icep sa.i dau apa , daca se foieste , sigur ii e sete `pe caldurile astea, dar nah m.a cuprins disperarea cu cantitatea de lapte

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by Laura13

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Culoare, miros, consistenta, frecventa? Vreun aliment nou introdus?
Daca nu e nimic iesit din normal, in afara de mucus, probabil nu e nimic serios, trebuie doar sa-l urmaresti in continuare.

culoare: verde
miros: naspa
consistenta: mpale (al meu e constipat de obicei, dar nu diaree)
frecventa: unul dim si unul acum
urmarim in continuare
multumesc

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

salutari mamici!
asiza eu zic va o ora-doua, in frigider nu are nimic. sincer, eu zic tot asa chiar daca denis bea din bibe. doar saliva lui nu are cum sa ajunga in bibe, nu? apoi cand ii dai din nou, schimbi tetina si gata. dar asta e doar parerea mea.
danita
bebinuta felicitari!
flore sa iti fie bine cu aerul conditionat!
a deju , hai ca m-ai bagat in sperieti! nu stiam unde ai disparut!
dar acum chiar intru in sperieti: unde-i dianocica?????????
miro n-a venit ieri, i-am mai dat un nr de tel..... o sun mai pe seara!
dia eu habar n-am de vaccinuri!
va pupic, fug la cosmetica sa dau pleata jos

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Laura, te-as sfatui sa urmaresti si temperatura lui Dani, ca dupa cum zici de miros, culoare si mucus sa nu fie vreo infectie... Sper ca nu, dar stai cu ochii pe el. Oricum e semn bun ca nu sunt prea multe scaune si prea frecvente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ala anti varicela, rubeola, rujeola si nu mai stiu ce... stiu ca se face in jur de 8-9 luni si costa vreo 4 mil ... tb sa ma interesez si cu ala mai exact...si mai repede

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

[/quote]

unul se numeste PRIORIX si nu se face inainte de 1 an, e pt rubeola, rujeola si oreion, iar VARILIX-ul se face mai tarziu, cand copilul intra in colectivitati sau nu mai devreme de 2 ani

Mergi la inceput