Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 30
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Ralumat
Buna dimineata! Am citit vreo 2 pagini pana sa-mi dau seama ca lipseste ceva. Uitasem cafeaua in bucatarie, la racit!
Deci, luni se organizeaza picnic mare! Chiar asa, unde in Herastrau? Si ce se aduce? In afara de patura si mancare pt bebelusul din dotare.....Eu cred ca ma dotez cu lada frigorifica si in ea, pepene galben de la frigi. Ha, ce ziceti, bagati asa ceva? Ca sa stiu cat de mare sa fie pepenele.
Apropo de adormit, si David are cam o luna de cand adoarme singur in patut. Mie inca nu-mi lipsesc sedintele de leganat.
Iar citatul, si eu zic ca e din A_deju. Un premiu interesant ar putea fi castigat de cine il dateaza. Hai? cine se baga?
Raluca, mami deDavid Calin (28.11.2006)
luna a saptea
...te conduc eu...,legata la ochi,ca-n filme...
de mincare ,facem ca data trecuta...,una aduce brinza,una rosii,una castraveti...,piine,pepene aduci tu,super ideea cu lada frigorifica......siiiiiiRaluca,aduce desertul...,nu-i asa Raluca?
Mindrete de Crinuta
Hai ca esti tare! Nu ma gandeam ca nu nimerim noi, ci ca poate mai sunt fete care intentioneaza sa vina...si atunci...sau solutia e sa ia numerele de tel din lista si sa sune daca sunt la Charles de Gaulle?
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)luna a saptea
ruxandra_sb spune:
quote:
Donia, eu cred ca sanse sa gasesti praf de pancakes sunt in marile supermarketuri, ceea ce nu prea te ajuta la Brasov.Sau e si Carrefour acolo, in afara de Metro?
Donia, la Brasov in afara de cash&carry-urile Metro si Selgros se gaseste si hypermarketul Carrefour. Sunt toate unul langa celalalt, pe DN1 cum vii dinspre Bucuresti.
Ralumat are dreptate, daca exista asa ceva in Romania, atunci sunt mari sanse sa fie la Carrefour.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
sbogdana spune:
mamici si fulguleti
la pitici si
la mamici
Noi suntem bine, de cateva zile spunem MA si MAMA, deocamdata doar in stil plangacios, implorator, cand o vrem pe mama si azi a spus si PA lui papa;
Si eu spun ca e A-deju la intrebarea de concurs;
Donia , Drum bun, linistit si vacanta placuta in Romania, si cand treci pe deasupra Elvetiei trimite o scara, sa urcam si noi, ca tare dor imi e de o vizita in romania; sper sa ajungem si noi in curand; Insanatosire grabnica lui Cristinel
Am vazut multe poze, si toate sunt frumoase
mai vream sa spun cate ceva dar am uitat;
ma duc sa schimb un scutec ca cineva mic pitic tocmai s-a parfumat
Weekend placut,
dandusa spune:
quote:
Hai ca esti tare! Nu ma gandeam ca nu nimerim noi, ci ca poate mai sunt fete care intentioneaza sa vina...si atunci...sau solutia e sa ia numerele de tel din lista si sa sune daca sunt la Charles de Gaulle?
ai dreptate,asa ca m-am conformat,am trimis PM lui Auras si lui Biabaus,restul fetelor ,stiu locul de intilnire..."la paturica"
Mindrete de Crinuta
Ralumat spune:
Raspuns la intrebare: piure? Nu fac misto, dar nu inteleg...te referi in ce combinatii? Sau cum? Dinc ate stiu eu, mango copt e foarte moale si foarte parfumat. Asa ca banuiesc ca cea mai buna solutie e sa i-l dai simplu, pasat.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by biabaus
bamboletta am vazut pozele cu Antonia, e o dulcica; acum daca s-a ridicat in piciorutze tu cum te gandesti sa securizezi casa; sau ai facut-o deja? Eu ma gandeam sa scoatem manerele sertarelor, nu ca sa nu le deschida, ci sa nu se loveasca in colturile lor; desi as vrea sa-l vad cum le deschide; si premergator? i-ati luat, ii luati? ca noi nu prea stim ce sa facem; cred ca in 2- 3 saptamani o sa mearga singurel; e mult mai safe in premergator ca n-are cum sa se loveasca....inca nu stim
Bianca si bebe Matei
poze
avem deja premergator dar mai mult se joaca cu jucarelele decat sa mearga
de prin casa am strans din vaze,ghivece cu flori si cam tot ce putea ea trage,sertare nu prea avem la mobila,prizele erau deja cu aparatoare pt bb-ii
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

...siiiiiiRaluca,aduce desertul...,nu-i asa Raluca?