Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
Teutz spune:
Asiza, eu arunc laptele, daca nu il mananca intr-o jumatate de ora, pentru ca dupa aceea oricum nu-l mai accepta, chiar daca i-l incalzesc. Nu stiu daca laptele isi schimba gustul, dar ea nu-l mai vrea.
Bebinuta, bafta multa!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
dayanara spune:
am uitat...in legatura cu fructele proaspete , incerc sa.l obisnuiesc sa manance din asa ceva:
http://www.babysafefeeder.com/
il ajuta si cand il dor gingiile
Dia1609 spune:
asiza, ce ai intrebat cu laptele, ca am ratat?
.. dc e vorba de cat tinem laptele, eu il tin maxim jumate de ora gata preparat, dupa care il arunc si fac altul ... fetelor, stiti ca exista laptel; praf (cel putin de la milupa exista) gata preparat in butelcute de 250 ml? si il poti lua cu tine fara sa-ti bati capul sa cauti apa calda sa-l prepari ... numai il deschizi, il torni in biberon si gata! f practic pt deplasari
ruxandra, da, ma gandesc sa-i fac Oanei vaccinul pt rotavirus, dar nu stiu dc nu e prea tarziu... tb sa ma interesez mai exact .. si mai vreau sa-i fac si ala anti varicela, rubeola, rujeola si nu mai stiu ce... stiu ca se face in jur de 8-9 luni si costa vreo 4 mil ... tb sa ma interesez si cu ala mai exact...si mai repede ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
desiree spune:
quote:
Originally posted by auras_v
desiree cum v-a fost noaptea ? ...daca si ancuta si octavian sunt urlatori de noapte hai sa-i sa ne organizam putin ...o noapte stau eu cu copii , o noapte stai tu ...asa macar dormim si noi o noapte da si una nu ...ce zici ?
...
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
buna ideea...
deci de la 2,30 pana la 4,30..pus la tzatza repetat, pus in patutz, trezit..luat de la capat...2 ore incontinuu..azi dimineata, dupa micul dejun, nu i-am mai oferit si sanul.. a urlat 2 ore...intr-un final a cazut rapus de oboseala, langa mine, pe patul mare, cu suzeta..atat am reusit sa fac..tz i-am dat cand s-a trezit dar il vad ca e rupt de oboseala..nu a dormit bine..mai incercam
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
acs spune:
Buna ziua mamici si fulguleti!
Victoras a facut febra ieri, 39 cu 2 :(. Am fost la doctor aseara si cica s-ar putea sa fie rubeola (are niste ganglioni mariti, la ceafa). Sunt ingrijorata si datorita episoadelor de bronsiolita pe care le-a avut. Sper din tot sufletul sa nu inceapa iar sa haraie :(. Doctorita era optimista, dar... Deocamdata primeste antitermice: paracetamol si nurofen, iar la nevoie novocalmin (maxim 1/zi). Toata noaptea i-am pus comprese pe frunte, picioruse etc. L-am si impachetat o data, pe la 2, dar cum ii era tare somn l-am lasat numai pe comprese (si antitermice bineinteles). Azi dimineata i-am facut o baie calduta (la temperatura corpului, apoi am racit apa treptat). E mai bine acum; am sunat-o pe mama si spunea ca a avut 37 cu 4 temperatura, dar sunt obosita si ingrijorata (stiti cum e). Of!
Avem totusi si o veste buna: grasu' mamii are 10 kg; vestea e buna nu pentru ca am un gras in casa :), ci pentru ca a luat in greutate (cam 370g). El a stagnat aproximativ 2 luni, cand au fost toti prichindeii mei bolnavi.
Si o intrebare (chiar doua): Aveti cumva idee, daca e vorba de rubeola, la cate zile de la debutul febrei apar bubitele? Si cat timp mai face febra?
Numai bine,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by asiza
Stiu ca pe prospectul de lapte praf scrie ca se serveste copilului imediat dupa preparare, DAR daca copilu' refuza, se poate pastra o ora-doua la frigider si apoi reincalzi?...Sau e mai bine sa-l aruncam?
Daca deja a gustat din el => atunci laptele e deja contaminat => mai poate fi pastrat maxim juma de ora la frigider
atentie: mai ales vara cu caldurile astea toate bacteriile se multiplica mult mai repede.
Daca nu a gustat atunci poate fi pastrat cateva ore la frigider.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
desiree spune:
Seba,
Aelita, imi pare rau de bebe! Mai are sanse sa ramana gravi! NU a fost sa fie!
bebinuta, tinem pumnii !
in alta ordine de idei..avem si un filmuletz din Herastrau..acu l-am primit si eu...www.dropshots.com/day.php?userid=181118&cdate=20070711&ctime=031734" target="_blank">filmuletz Herastrau
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
ruxandra, da, ma gandesc sa-i fac Oanei vaccinul pt rotavirus, dar nu stiu dc nu e prea tarziu... tb sa ma interesez mai exact .. si mai vreau sa-i fac si ala anti varicela, rubeola, rujeola si nu mai stiu ce... stiu ca se face in jur de 8-9 luni si costa vreo 4 mil ... tb sa ma interesez si cu ala mai exact...si mai repede
Dia, sunt 2 vaccinuri:
- Priorix sau ROR (anti-rujeola, rubeola si oreion) care se poate face in 2 moduri:
a. pe la 9 luni, cu rapel dupa 1 an
b. pe la 15 luni, fara rapel
Si la noi s-ar putea sa hotarasca pediatra varianta a, pt ca din cauza ca "anumite comunitati" au sarit peste vaccinarile obligatorii se declanseaza adevarate epidemii care ies si in afara acelor "comunitati". Asa ca pediatra noastra ne-a povestit de cazuri de rujeola (pojar) la bb de 2 luni.

- Varilix (anti-varicela) care ofera o oarecare imunitate impotriva varicelei. Cam 60-90%. Dar oricum, chiar daca mai face boala va fi o forma ff usoara. La Matei (vaccinat) in afara de cateva bube nici nu ziceai ca are ceva. Nu febra, nu stare proasta, nu nimic.
Si nu am auzit sa coste asa mult.. 4 mil. Parca Priorix-ul e sub 1 mil, iar Varilix-ul nu cred sa sara nici el cu mult peste. Da nu bag mana-n foc.
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Ah, si am mai auzit de o alta schema:
=> la 12 luni Priorix-ul (pt a nu-i mai face rapel), amanandu-se vaccinul de 1 an.
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

CRISTINA-IOANA