Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna fetelor!

O noapte ceva mai buna, cu scancete mai putine si fara urlete...iar mama a dormit ceva mai mult, vreo 4 ore.

DANDUSA, multumesc de info, mi-e groaza sa stau in spital, chiar si pt o zi, mai ales ca pe Ana Maria nu am lasat-o cu taica-su mai mult de 4 ore. S-ar descurca, numai cu somnul nu cred....o sa trecem si peste asta.

Pup u all, mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dayanara

noapte ma trezesc eu singura sa.i mai dau lapte in somn daca eu consider ca nu a baut suficient

dar daca nu-i dai lapte in somn,nu doarme toata noaptea?pentru ca s-ar putea sa-l obisnuiesti asa...si apoi cind n-o sa-i mai dai...,o sa se trezeasca sa-si ia portia de lapte...si adio liniste...
eu zic ,pentru ca mi-ar place ca fiicamea sa doarma toata noaptea...,ceea ce nu se intimpla la noi...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

aelia imi pare rau pt pierderea bebelusului ...sper ca ziua de azi sa treaca cit mai repede si cu cit mai putina suferinta fizica pt cumnata ta ...ranile din suflet vor trece greu ......si o pt nepotica ..citi ani are nepotica ta ?
desiree cum v-a fost noaptea ? ...daca si ancuta si octavian sunt urlatori de noapte hai sa-i sa ne organizam putin ...o noapte stau eu cu copii , o noapte stai tu ...asa macar dormim si noi o noapte da si una nu ...ce zici ?
radu anca5 lingurite singur
teutzsi noi alexia cea cuminte
roana si anca a venit in contact cu un baietel cu varicela si nu a avut nimic....si noi am inceput completarea cu formula de la 2 saptamini ...vei cedea ca nici alex nu va avea nimic
bebinuta nu te-am uitat ...iti tinem pumnii...bebinuta
asiza mi s-a intimplat sa-i fac lapte si sa nu vrea deloc ...l-a pus la frigider si i l-am dat mai tirziu...laptele de mama stiu ca se poate pastra 24 de ore la frigider deci nu vad de ce formula nu ar putea fi pastrata citeva ore ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cred ca doarme, sau ar bea apa, chestia e ca ma trezesc eu sa.i dau in somn, cum nu prea ii place laptele si toti zic sa.i asigur un minim de 500 pe zi sau intre 400 - 600

apropo de scaun de mancat eu am preferat sa iau alt carut, mai ieftin normal, si il trag dupa mine prin casa :))
in mergator n.am de gand sa.l pun deocamdata , dar nu sunt foarte sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

anateo eu am gasit combinatie mar+ morcov de la hip ...mar simplu nu am gasit desi am cautat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'Neatza!

Danita, D-zeu sa-l odihneasca-n pace!...m-am intrebat de multe ori si eu "De ce?", dar nu vom afla raspunsul nicioata, nu-i asa?

Luly, si pe mine ma intereseaza unde ai gasit Chamomilla, pleaseee...
Yagmur,
Dia_bi, scaunul de masa este foarte folositor!!! Nici nu te mai intreba, da fuga la magazin si cumpara unul ... Denis acolo mananca intotdeauna, iar intre mese il mai pun in scaunel, ii pun jucarii pe tavita si-l plimb cu mine prin toata casa...asa-mi pot face si eu treaba...
Anateo, eu n-am vazut mere simple la borcan...
Roxana_C, si serviciu si trei copii acasa...esti de admirat!! ...Da' please, mai baga cate-un ochi p-aci...chiar daca nu citesti, macar spune-ne cum sunteti...Cum e Calin cu HS?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Mirona, Auras . La ora 12.30 sunt programata. I-am dat papa Adei si incep sa ma pregatesc.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Yagmur
Donia, specially for you (si nu numai)... vas

ce asteptam eu ,cu sufletul la gura sa vad "vasul"...,care in mintea trebuia sa fie un vapor...,apoi deschid pozele...,o vad pe asta...si primul lucru .care mi-a venit in cap a fost ca este o bucatica din "vas"...,apoi mai vad o poza...si-mi zic ca-s dusa...,doamne...,numai vapoare am in cap...
data viitoare zi si tu ca-i o canuta...,paharel...ceva...

M-ai facut sa rad de dimineata! Tie tot la vapoare ti-e gandul!
Anateo, multumesc pentru urari si pentru raspuns! Felicitari pentru dintisor! Bine ca a iesit!
Radu.anca, multumesc pentru raspuns!
Dia_bi, scaunul de masa ne este foarte folositor. Eu o pun pe Alexia in el numai la masa, dar stie deja ca ala e locul ei pentru papa. La putin timp dupa ce termina de mancat incepe sa se agite, ca sa o iau de acolo.
Yagmur, ce mititel e vasul! In primele poze parea maaare, ca era fotografiat de aproape, dar cand il tii tu in mana se vede cat e de mititel. Micutul ala are 2800 de ani! Oau!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bebinuta, tinem pumnii!!!!!! ....
Auras, Ktrinel, multumesc pentru raspuns...Asa gandeam si eu!...Poate-mi mai raspund si alte fete la intrebarea cu laptele praf, pleseeeeeeee!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare Sebastian de Anateo! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa aduca multe bucurii parintilor si surioarei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput