Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

quote:
Originally posted by luly

quote:
Originally posted by auras_v

cred ca ancutei ii iese un dintisor ...sper sa se intimple cit mai repede ca nu mai pot ...nu-mi era de ajuns ca misuna ,se catara toata ziulica ,nu sta o clipa locului ,de trei nopti urla in somn...da urla si urla toata noaptea ....cred ca a facut o pauza fara nici un racnet intre 5 si 7,30...aseara i-am dat nurofen si a facut mai rau ca inainte ...sunt zombi ....ziua ,oricit as incerca , nu pot sa dorm ....tot sper ca ca se va linisti si se va intoarce la vramurile bune cind se culca la 10 si se trezea la 7-8 dim ...

aveam pt cei care sunt deja : durerile de dintisori la ce vi s-a parut ca au cedat mai bine ?....am folosit nurofen , calgel fara succese notabile....dentinoxul face minuni ?...parca la un moment dat se discuta si de remedii homeopate ....daca mai am doua nopti cum au fost ultimele ma ...-ici tuturor

Noi am folosit cu succes CHAMOMILLA CH200 o doza seara inainte de culcare si nu am mai avut treaba dupa ce 3 nopti la rand s-a foit/ marait/invartit incontinuu. Acum la noi se vede si dintisorul 2 dupa ce zilele trecute i-a aparut primul .
Va si nopti cat mai usoare!

luly multumesc mult dar te rog mai da-mi niste informatii ...care e firma producatoare si in ce farmacie l-ai gasit ...stiu ca sunt putine farmaciile care au produse homeopate ... si multumesc mult inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna dimineata!
Bianca nu a mai facut febra ,se pare ca totul merge spre bine
azi noapte nu stiu ce a avut dar atata s-a foit in pat ,poate din cauza timpului

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata!
ieri i-a iesit si al doile adinte si mie peri albi.a f foarte marait,n-a reusit sa doarma mai mult de 30 de min.bine ca nu e fimea acasa ca imi luam lumea in cap.
de unde se remediul naturist pt dureri de dinti?de la orice farmacie?
de dimineata trebuia sa merg sa ii fac analize,dar ne-am sculat tarziu si apoi n-a vrut frate sa faca pipi in punga
mai am o intrebare gasesc la vreo firma pe piata mere simple la borcan,fara alte fructe?
ma gandeam eu ca fimiu nu e unicul care suge pe burta,dar eram curioasa cati mai fac treaba asta.fimea n-a facut asa.
flore eu stiu ca e chiar indicat un supliment de Ca-cam 1000mg pe zi-cand alaptez.
bebinuta n-as folosi creme autobronzante.
teutz sa iti creasca fata mare!
eu teodorei ii dadeam doua zile pui,doua vita,si doua ou si una ficatel.
miro mie mi se pare ca seamana cu tine in mai poate pozele
aelita imi pare sincer rau pt pierdera bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

tocmai am culcat-o pe Bibi(asa ii spunem noi),si ma cam plictisesc asa ca va mai scriu cate ceva
ieri cand scriam mesajul si ma plangeam si eu de soacra-mea,suna tel.,soacra-mea f.ingrijorata pt fata,ca daca vreau sa vina la noi sa ma ajute ca poate sunt obosita,dar i-am zis ca nu e nevoie
AM o intrebare ce parere aveti de scaunele de masa ,le folositi va sunt utile?
am vrut sa-mi cumpar dar apoi mi-au cumparat ai mei rotobil,am zis ca ma va ajuta cand am treaba prin bucatarie,
eu in bucatarie am gresie si tre sa ii dau papuci si patineaza pe gresie,
as vrea sa stiu daca bb vostri stau in scaun mai mult timp daca se joaca
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dia_bi
am vrut sa-mi cumpar dar apoi mi-au cumparat ai mei rotobil,am zis ca ma va ajuta cand am treaba prin bucatarie,

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF folositor. Matei a mancat in el pana pe la 4 ani.

In afara ca s-a invatat ca acela este locul lui de mancat si inclusiv sa stea locului in timpul procesului de hranire (si nu pe la 2 ani sa fug dupa el prin casa. Asta s-a vazut mai ales dupa 3-4 ani cand mancam in public.. Matei sta frumos la masa si nu pe sub masa, pe langa masa, etc) => il mai punem si sa se joace, sa stea cu noi cand cineva manaca sau are treaba in bucatarie.

Plus ca este sigur, asa bb nefiind expus pericolelor dintr-o bucatarie. Cuptor fierbinte, cratiti pe foc, cutite, etc., etc. Daca rotobilul de care zici este premergator.. atunci cu acesta se poate deplasa si poate ajunge si unde nu tb.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

neatza fetele :)
si eu ma pierd `pe aici, printre nickuri , de asta scriu mai greu , dar va citesc de cate ori am timp

radu.anca vazand ca si tu esti in spania, m.am uitat la profl si am vazut ca apare la varsta 13 ani cam ca la mine si nu stiu cum sa schimb asta :)

in rest ce sa va mai spun, meniul lui ivan intr.o zi normala fara indigestii, muci si alte minuni:

dimineata - 150-180 lapte cu cereale, la o ora un borcan de 130 grame
fructe (borcan cumparat, nu fac fructele in casa)

pranz - 200-300 grame piure de legume cu pui sau vaca + un iaurt
danone

ora 18-19 - 180 lapte cu cereale

seara - 150 - 180 lapte cu cereale

noapte ma trezesc eu singura sa.i mai dau lapte in somn daca eu consider ca nu a baut suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:

tocmai am culcat-o pe Bibi(asa ii spunem noi),si ma cam plictisesc asa ca va mai scriu cate ceva
ieri cand scriam mesajul si ma plangeam si eu de soacra-mea,suna tel.,soacra-mea f.ingrijorata pt fata,ca daca vreau sa vina la noi sa ma ajute ca poate sunt obosita,dar i-am zis ca nu e nevoie
mersi

Noi am luat Chicco Poly, de la selgros, 4400000. Alessia sta in el, si o pun ori de cate ori am treba la bucatarie, sau ii dau sa pape. Trebuie obisnuiti sa stea la masa si sa manance. Am mai vazut copii dupa care trebuie sa alergi prin casa, pe sub masa, ca sa le dai sa manance, si chiar nu as vrea sa patesc asta. Cat despre premergator....nu.
DIA normal ca ne intereseaza. Hai spune/ne!
VIN AIA CU AERUL! O sa/mi sparga pe aici...sunt singura...tre sa o duc pe Alessia la vecini

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

da,imi este super folositor...,nu numai ca maninca de fiecare data in el...,dar o las sa se joace cit timp imi fac eu una,alta pe la bucatarie...,sau daca am nevoie sa fac in dormitor...,oricunde...,il car cu mine ,o pun...,ii umplu masuta de jucarii,pe care apoi le arunca pe jos...,le adun ,i le dau si tot asa...,ne distram de minune...In felul asta ma mai odihnesc si eu...,ca altfel as fi tinut-o numai in brate...,pentru ca in tarc,pe paturica sau in centru de activitati nu mai sta nici 5 minute singura...,asa ca ,traiasca ala care a inventat scaunul de masa...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus,
Aelita, imi pare tare rau pentru cumnata ta... eu sper sa nu se descurajeze si sa mai incerce... si eu am nascut la 36 de ani... deci nu sint o tinerica...
Asiza, nu ma da nimeni afara ca nu mai gasesc un negru pe plantatie atat de harnic ca je
Miro, Seamana cu tine... e CLAR!!! E tare frumoasa....
Adina, nici eu nu-l recunosc pe Luchitza; e tare marait... dadaca zice ca nu l-a vazut asa niciodata........deci de la dinti ni se trage
A_deju, bine ai revenit.... Doamne, cate minunatii face motanu'; Luchitza are si el o fatza mirata toata ziua, se chinuie sa faca bye-bye dimineata cand plec, in funduletz sta doar sprijinit si nici atunci prea bine ca tot in bot ajunge.... dimineata cand suna ceasul el e deja treaz, dar sta cuminte si asteapta sa cada mamica lui din pat
Marani, ce dor de munte imi faci tu; vreau pozeeeee....o sa-ti trimit PM
Si acum as dori sa urez La Multi Ani fulguietilor din ultimele zile si celui de azi: Sebastian
Donia, specially for you (si nu numai)... vas
Azi am iarasi zi de teren, parca vad ca vine si ploaia... sper sa nu mai "incurc" excavatoarele ; cineva intreba cum de a venit excavatoristul ieri dupa mine... nici eu nu imi dau seama... putea sa spuna si el ca avea treaba in alta parte... cred ca stau bine la capitolul putere de convingere (oricum sint super putine fete care merg pe teren, asa ca a profitat de compania mea )
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

Donia, specially for you (si nu numai)... vas

ce asteptam eu ,cu sufletul la gura sa vad "vasul"...,care in mintea trebuia sa fie un vapor...,apoi deschid pozele...,o vad pe asta...si primul lucru .care mi-a venit in cap a fost ca este o bucatica din "vas"...,apoi mai vad o poza...si-mi zic ca-s dusa...,doamne...,numai vapoare am in cap...
data viitoare zi si tu ca-i o canuta...,paharel...ceva...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput