Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare iubitei noastre Alexia care azi a implinit 7 luni!
Am fost azi la controlul lunar si pitica are 7,900 kg si 65 cm.

La multe lunisoare Tudor Matei de Bebyta si Alessia Elena de Miraco!

Auras, multumim pentru urari!
Dandusa, am ras de m-am tinut cu mainile de burta! na aici ,da sa stii ca-i de pe vremuri...,intre timp m-am mai perfectionat si eu...
Anateo, Alexia s-a intarcat de o saptamana, dar n-a supt niciodata stand pe burtica. Felicitari pentru dintisor!
Ruxandra, bineinteles ca Grigore seamana cu tine! Am crezut ca este atat de evident, incat nu mai trebuie s-o spun!
Roana, felicitari si voua pentru dintisor! Si eu stiu ca varicela se transmite dupa ce apar bubitele. Daca mai si alaptezi, iar tu ai avut varicela, sansele sunt foarte mici ca Alex sa fi luat boala.
Yagmur, ai fost mortala cu nenea cu excavatorul! Hai mai, sefii tai trebuie sa mai priveasca si partea amuzanta a lucrurilor!
Bambo, sper din tot sufletul ca medicul de familie sa se fi inselat si Antonia sa nu aiba nimic la inimioara! Felicitari pentru “mama”!
Madaluta, la multi ani sotului tau pentru maine!
Miki, bine ai revenit! Felicitari pentru dintisori! Oau, aveti deja 4! Bravo!
Alexandra, mi-e un drag de Mark al tau de nu mai pot! flacauasul zambaret cu ochisorii albastri!
Danutz, nasoala situatia cu soacra. Incearca sa discuti cu ea si sa-i spui ce te deranjeaza.
Auras, Alexiei i-au iesit dintisorii fara dureri (are doi deocamdata). Sper ca si ceilalti sa iasa la fel. Oare om avea noi norocul asta? Vad ca e cam maraita zilele astea. Ancuta cea frumoasa si va doresc sa iasa cat mai repede dintisorii, ca sa scapati de dureri si de nopti nedormite!
Mirona, frumoasa foc Kara! Si ce slapi smecheri are!
Aelita, imi pare foarte rau pentru cumnata ta! Sa-i dea DD putere sa treaca peste incercarea asta! Saracuta, ce greu trebuie sa-i fie!
A_deju, bine ai revenit! Pupam motanul dulce, dulce!

Azi i-am introdus carnita de vita, pana acum i-am dat de pui. Intrebare pentru mamicile mai avansate cu diversificarea: voi cum dati carnita? O zi de pui, o zi de vita si o zi pauza sau cum?

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumesc fetelor!
sa vedeti ce plangea fata cea mare ca nu mai vine fratiorul!
sper sa nu aiba in noaptea asta vreo hemoragie,sa ajunga maine la spital cat de cat bine.

Mirona-sa stii ca ,pe bune,incepe as semene cu tine!!
te inseala ca are aprul ca tati,parca,dar ochii cred ca sunt ai tai!
oricum ar fi,E O FRUMUSETE DE FATA !!!!

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Dia, vaccinul contra rotavirus se numeste Rotafix si e facut de Glaxo Smith Kline. In Spania a fost introdus anul acesta, in alte tari se face de mai de mult, si nu este pe lista vaccinurilor suportate din asigurarile de sanatate. Asa ca a trebuit sa il cumpar. Pret informativ- 93 euro. Dar din cate am citit eu pe prospect, se face numai pana la 6 luni, in 2 doze. E cu administrare orala, deci scapi de intepatura. Si poate da o gramada de reactii, dar Dani nu a avut nimic de la el.
Aelita, imi pare foarte rau, si eu am trecut prin asa ceva si nu doresc la nimeni.
Teutz, mie pediatra mi-a dat un fel de schema, care suna cam asa: o saptamana pui, una vita, una iepure si una miel, amestecate cu legume. Dupa ce s-a obisnuit cu toate, se poate da ce vrei tu sau ce vrea copilul.
Yagmur, foarte tare faza, hahaha, da excavatoristul nu stia nici el unde trebuie sa se duca, de te-a urmat asa ca un catel?

dani a incercat azi ceva nou...adica ce, el nu poate sa manance singur? Ca de , ii iese destul de bine. asa ca a pus si omul mana pe lingurita, a deschis gurita si a papat. Asta de vreo 5 ori, de am apucat sa facem si poza. Maine poimaine vrea sa si , te pomenesti! Oricum, s-a manjit din cap pana in picioare, plus scaunelul, da nu-i bai, are mama baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

quote:
Originally posted by auras_v

cred ca ancutei ii iese un dintisor ...sper sa se intimple cit mai repede ca nu mai pot ...nu-mi era de ajuns ca misuna ,se catara toata ziulica ,nu sta o clipa locului ,de trei nopti urla in somn...da urla si urla toata noaptea ....cred ca a facut o pauza fara nici un racnet intre 5 si 7,30...aseara i-am dat nurofen si a facut mai rau ca inainte ...sunt zombi ....ziua ,oricit as incerca , nu pot sa dorm ....tot sper ca ca se va linisti si se va intoarce la vramurile bune cind se culca la 10 si se trezea la 7-8 dim ...

aveam pt cei care sunt deja : durerile de dintisori la ce vi s-a parut ca au cedat mai bine ?....am folosit nurofen , calgel fara succese notabile....dentinoxul face minuni ?...parca la un moment dat se discuta si de remedii homeopate ....daca mai am doua nopti cum au fost ultimele ma ...-ici tuturor

AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA

site fulguleti

Noi am folosit cu succes CHAMOMILLA CH200 o doza seara inainte de culcare si nu am mai avut treaba dupa ce 3 nopti la rand s-a foit/ marait/invartit incontinuu. Acum la noi se vede si dintisorul 2 dupa ce zilele trecute i-a aparut primul .
Va si nopti cat mai usoare!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Ktrinel multumesc mult pt informatiile legate de diversificare .

Dandusa felicitari pt aniversare. Vezi daca-i dat ieri de baut n-am mai apucat sa intru sa fac urarile de rigoare. Deci sa fiti fericiti impreuna si sa vi se indeplineasca toate dorintele.
Apropo de anumite dorinte, ce faci amani proiectul bb2 (ca sa ai 12 luni lucrate) sau ai fost fata prevazatoare si merge deja vechimea?

Aelita imi pare tare rau pt cumnata ta si nepotica ccc ca am inteles ca sufera rau, saracuta.

Madaluta sa-ti traiasca sotul .

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

de ce ? ma chinuie intrebarea asta si nu reusesc sa imi astampar gandurile razletze .... picuri de ploaie coboara pe obraz si soarele il zaresc cernit ..... de ce ? iubea si era un om sensibil .....intotdeauna ma intreba : "ce face bebe ?" acum muntele l-a retzinut pentru el si l-a inaltzat in alte zari mult mai inalte ... drum bun, draga mari ! sunt trista ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by danita

de ce ? ma chinuie intrebarea asta si nu reusesc sa imi astampar gandurile razletze .... picuri de ploaie coboara pe obraz si soarele il zaresc cernit ..... de ce ? iubea si era un om sensibil .....intotdeauna ma intreba : "ce face bebe ?" acum muntele l-a retzinut pentru el si l-a inaltzat in alte zari mult mai inalte ... drum bun, draga mari ! sunt trista ......

BeBelusca

ce s-a intamplat mami??? pentru cine ? de ce esti trista?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

WOW....dar scrieti nu gluma, am tot incercat sa tin pasul cu voi dar nu se poate. Va multumesc de aprecieri, nu mai stiu cine intreba daca mananca din borcanase, raspunsul este nu, tot ce-i dau sa pape este facut de mine in casa si chiar papa tot ce-i dau, din pacate cunosc si eu sindromul cand bebe nu vrea sa pape nimic pentru ca l-am incercat la primul baietel, care luna asta pe 31 face sapte ani si nici acum nu mananca legume crude gen rosii , castraveti, ceapa si fructe are cateva preferate si in rest nimic. Trebuie sa facem matanii cu el pana il convingem sa manance o rosie sau stiu eu o piersica ceva.
Va pup pe toate care ne-ati urat bun venit(revenit).

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aelita, imi pare tare rau de copilasul pierdut.
Sper ca mamica lui sa se refaca rapid, macar fizic. Si da ai dreptate, stim cum e.

Dia, te gandesti sa-i faci Oanei vaccinul pt rotavirus?

Teutz asa da; iote cum m-am linistit.

Desiree, tu ai spus-o. BB tb sa invete sa adoarma singur la loc cand se trezeste dupa un ciclu de somn. Se pare ca pt asta Octavian are nevoie de tz de la mami. Cat despre sculat blocul.. niciodata n-am primit nici un fel de reclamatie, din contra primit laude de la vecini.. E drept la noi n-au fost decat accidental pb cu somnul si respectiv lasat sa planga; poate si pt ca din prima zi acasa ne-am straduit sa-i invatam in acest sens - sa adoarma singuri. Si poate c-am avut noroc.. dar totusi sunt doi copii, nu unul, si deja f diferiti ca si personalitate.

Mirona, eu de ceva vreme am zis ca-i bucatica rupta din tine. M-am si contrazis cu fetele..

Miki, ohooo sunteti tari. Deja Adita mananca rosii crude?? Noi -adic Matei- inca n-am reusit performanta asta . Dar pana la 7 ani.. cine stie. Poate v-ajungem din urma.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata! Am primit ieri mesajul Mironei, dar l-am vazut aseara de-abia.

Noi suntem bine, cu timpul stam prost, am inceput serviciul si nu mai am timp mai deloc. V-am mai citit dar destul de rar , am vazut ca au aparut si fete noi...sa le spun si eu:Bun venit!

Despre Calin...ce sa va spun? N-are niciun dinte, sta in fundulet dar nu ptr mult timp, in schimb il pun in premergator si fuge dupa plantele care le am in casa, le-a jumulit de le-a zapacit, stau cu ochii pe el ca mi-e frica sa nu bage-n gura. De mancat mananca fructe de toate, dar amestecate cu banana, banana-i baza, daca nu-i si banana....face nazuri. Piureul de legume (cu carne cu tot) nu-l incanta asa de tare, uneori mananca, alteori nu. Dar daca ma vede ca bag ceva in gura se uita la gura mea de parca cine stie ce bunataturi mananc eu, ca mi se opreste mancare-n gat.

Oana si Ana sunt si ele bine, sambata viitoare-i ziua Oanei, i-am facut rezervare la Mc Donalds. Ma simt cam vinovata ca nu prea am timp sa stau mai mult cu ele, Oana a terminat clasa a 3-a numai cu FB, si pot spune ca din aprilie de cand am inceput serviciul nu prea am mai controlat-o la lectii, doar cand nu stia ceva venea si faceam impreuna. Plecam la mare in august, plecam fara piciulica, il las cu mama, si acolo voi avea timp numai de ele.
E greu cu 3 copii, daca nu m-ar ajuta mama, o luam de mult din loc, dar e si frumos- aviz amatoarelor

Haideti ca v-am impuiat capul, acum sunt la servici, dar mai revin.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput