Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
asiza spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by flore26quote:Seamana, seamana, si eu care credeam ca toate fetele seamana cu tata...
Originally posted by Mirona
salutare - www.flickr.com/photos/8904209@N07/sets/72157600728724688/" target="_blank">SI NOI AVEM POZE NOI
cand ma uit la fii-mea in poza www.flickr.com/photos/8904209@N07/760061317/in/set-72157600728724688/" target="_blank">asta - parca m-as uita in oglinda. Ce ziceti?
Danutz nici eu nu comentez- mai ales ca am soacra in vizita pentru cteva zile.
Dar - perfect de acord cu Ruxandra - pe care iar o tzuc cu zgomot.
MiroUrmatorul meu copil neaparat va semana cu mine
Avem si noi papuci de revista, doar ca noua ne sunt cam mici (moaca rosie care se sparge de ras) Pupici pentru voi, da nu merg moacele alea...
FLORE![]()
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7
hai mai miro, nu deruta lumea... pune si tu o poza cu karina in brate la ta-su sa vada lumea cu cine seamana fata
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
mai Dia, tie ti-e ciuda ca-ti spune lumea ca oana seamana pe Lulu? hai recunoaste si tu ca in poza asta seamana leit cu mine ... descarc-o pe calcu tau si mareste-o ... si mai uita-te o data.
ftele sunt dragute cu mine si de aceea spun ca seamana in toate pozele cu mine ... dar eu stiu realitatea.
DAR - in poza asta ... mai nene - uita-te si tu mai bine.
Miro
Meeey...sa fie clar...eu nu perii pe nimeni...daca am zis ca fata-ti seamana leit, apai asa este, 'nteles?
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
a_deju spune:
asiza, pasta de dinti ca a dianocicai se numeste nenedent, are periuta degetar, si e ffffff utila, si pot spalat, dar si pt frecat gingii, la propriu... gasesti la sensiblu, e vreo 25 ron, e pasta de dinti de-aia care nu necesita clatire, deci bebe poa' sa inghita linistit, ca e ok.. si desi pare mic..cred ca tine tubul pana la vreun an jumate :) (se foloseste ff putin o data)
(..noroc ca ai mai scris o data.... stiam ca intrebase cineva, dar...imi iesise complet din minte sa mai raspund :)) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
asiza spune:
quote:
Originally posted by a_deju
asiza, pasta de dinti ca a dianocicai se numeste nenedent, are periuta degetar, si e ffffff utila, si pot spalat, dar si pt frecat gingii, la propriu... gasesti la sensiblu, e vreo 25 ron, e pasta de dinti de-aia care nu necesita clatire, deci bebe poa' sa inghita linistit, ca e ok.. si desi pare mic..cred ca tine tubul pana la vreun an jumate :) (se foloseste ff putin o data)
(..noroc ca ai mai scris o data.... stiam ca intrebase cineva, dar...imi iesise complet din minte sa mai raspund :)) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Multam, multam...bagat la tartacuta...curand mergem sa cumparam...

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Mirona spune:
quote:
Originally posted by a_deju
mirona, recunoastem dreptul de autor

TNX, TNX, TNX. Da zici ca motanu stie sa apese pe intrerupatoare? Da muschi tre sa aiba motanu tau draga ... ca a mea simandicoasa e la fel de topita dupa astfel de indeletniceli ... dar nu poate sa apese pe ele ... mai tre sa creasca in muschi.
pt motan si pt mama motaneasa.Miro
carla2005 spune:
radu.anca-mie mi-au spus mamicile de prin cartier ca nu sunt bune hamurile fiindca copilul se simte tot timpul in siguranta si nu invata sa cada...(adica pica asa ca bolovanul cand il lasi singur sa mearga)-asa ca cele care au acum copii de peste 1 an mi-au zis sa nu-l folosesc
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
Dia1609 spune:
miro,
maresc maine poza sa vad, bine?
.. si poate ai dreptate, in poza aia, ca in general e bucatica rupta din ta-su
... si nu-s geloasa bre, ca io asta am vrut oana sa fie ca ta-su, ca nu degeaba il iubesc 
adeju, si oana a descopertit intrerupatoarele de vreo 2 zile... gand la gand cu motanu'... si se lasa cu chiuiala cand aprinde becu' ![]()
fetele cu bebei cu probl cu somnul si nu numai, va recomand cu caldura cartea "bebelusul meu intelege tot" de Aletha Solter ... sunt explicate pe indelete problemele astea si caile lor de rezolvare ... eu una nu-s de acord cu metoda "cry it out" de a lasa bebele sa planga pana se satura sau cu nu stiu ce masura... si nu se poate aplica la toti bebeii... in cartea asta explica clar ca bebelusii plang noaptea dc comportamentul lor de control este asociat cu trupul mamei (ex: sanul)... si asta se poate schmiba... si mai exista nevoia de eliminare a stresului prin plans _ iar bebelusii care-si reprima plansul in timpul zilei prin comportamente de control ( leganat, alaptat) pot acumula tensiuni care-l impiedica sa doarma bine ... ideea e ca uneori bebeii au nevoie sa planga ca sa elimine stresul si noi tb sa-i ajutam tinandu-i in brate si nu oferindu-le sanul sau suzeta sau mia stiu eu ce... si ei plang si apoi se linistesc si dorm adanc si fara intreruperi
revin mai pe larg maine daca ma lasa Oana si daca intereseaza pe cineva, bineinteles ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
dandusa spune:
quote:
Originally posted by marani
O intrebare pt cele care au trecut prin asa ceva: am o rana pe uter dinainte de sarcina, am facut tratament, nik bun la orizont, acu fac iar tratament si mi-a zis dr caci s-ar putea de fie nevoie de cauterizare. Ce presupune asta? doare? necesita spitalizare, se face la cabinet particular? costa mult? pot face apoi bb 2?
eu am facut-o acum ...,nici nu mai stiu exact...,vreo 8 ani...,mi-a cauterizat-o...,nu a durit deloc,deloc...,totul a fost foarte scurt...,adica citeva minute...,o senzatie de cald...,inauntru si un zgomot gen...pistol de lipit...,scuze de comparatie,da' nu-mi vine altceva...,deci...,stai linistita ca nu-i greu deloc...
se poate sa o faci si la cabinet particulr...,nu stiu pretul...,acum 8 ani era...un pret,acum este altul...si...,da ,am fost internata 1 zi in spital...,6 saptamini nu ai voie sex...
sigur ca mai poti face copii...,uite-te la mine...
nu te alarma...,suna aiurea...,cauterizare...,rana pe col...,dar este foarte simplu...,pe bune...

Mindrete de Crinuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by MironaTNX, TNX, TNX. Da zici ca motanu stie sa apese pe intrerupatoare? Da muschi tre sa aiba motanu tau draga ... ca a mea simandicoasa e la fel de topita dupa astfel de indeletniceli ... dar nu poate sa apese pe ele ... mai tre sa creasca in muschi.
pt motan si pt mama motaneasa.
da-s barbati ,bai nene...,nu se compara cu ale noastre mindre...,gingase...motanu era barbat...de cind l-am vazut eu ultima oara...,dar acu'...
in Herastrau,mi-am luat un calcii in gura de la Octavian...si nu pot spune ca n-am simtit...
Mindrete de Crinuta
desiree spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Desiree, Octavian nu se scoala pt ca ii e foame sau dor de tz. Metode exista..
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
...eu am pus pe seama dintilor....sa nu imi spui ca tre sa il las sa urle ca scoala tot blocul ! iar intzarcatul iese din discutie deocamdata..daca poti sa imi recomanzi o metoda mai "blajina" te urmez cu placere !

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
desiree spune:
quote:
Originally posted by dandusa
[quote]Originally posted by Mirona
in Herastrau,mi-am luat un calcii in gura de la Octavian...si nu pot spune ca n-am simtit...,iar pe fimea o las zilnic sa ma loveasca cu picioarele...,cind ne jucam...si zau daca am vreun semn...
Mindrete de Crinuta
aoleu, si eu unde eram? iarta-l maica, e si el mic..data viitoare o sa il rog frumos sa se poarte civilizat cu niste doamne si domnisoare ca voi !
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
editez ca lipsea agariciul...

Grigore