Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by aelita
sunt suparata...cumnata mea pierde copilul din burtica...
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !S.
sa ii dea D-zeu multa putere sa treaca peste incercarea aceasta!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
adinazot spune:
AELITA,imi pare rau,inteleg,si eu am trecut prin asta,nu doresc nimanui,dar se intampla din pacate!
MIRONA,e f scumpa Kara,seamana leit cu tine.E f frumoasa!
Copila mea m-a terminat si azi,e fff agitata ,doarme fff putin peste zi si nu vrea mancare,numai lapte.Asa se manifesta cand cresc dinti?????
offf,acum a adormit dupa racnete si racnete,nu mai poooot!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
asiza spune:
Aelita, imi pare tare rau pentru cumnatica ta...
Mirona, nu numai in poza aia esti tu in oglinda, ci in toate...Kara iti seamana foarte foarte bine...se putea vedea asta din prima ei zi de viata! 
Zina, imi pare tare rau sa aud ca Rares nu doarme...trebuie ca va este tare greu, dar eu, neconfruntandu-ma cu asa ceva, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau...tu ai inceput munca?...
Bebinuta, stai blanda cu chimicale de-alea daca inca alaptezi...
Flore, pai ce vrei sa iei pana la urma ca n-am priceput: Ca, Mg, ambele sau altceva?....dar respectandu-se indicatiile de pe prospect, nu cred ca este vreo problema...
Adina, ceea ce spui tu acolo cred ca pot fi manifestari ale durerilor gingivale cauzate de aparitia dintisorilor...Denis nu se manifesta asa, dar fiecare copil e unic, stii povestea...am o prietena a carei fetita exact asa facea din cauza eruptiei dentare! Muuuulta rabdareeeee....Eu sunt obosita de numa' din cauza ca lui Denis ii ies acum mai multi dinti deodata si face destul de urat noaptea...geme, asa ca si un copilas suferind...apoi plange...si trebuie mereu sa ma ridic sa-l calmez...azi-noapte l-am luat cu noi in pat ca sa pot dormi si eu linistita macar cateva ore...Deci...rabdareeeee...mai intreba cineva de calgel sau dentinox...noi folosim dentinox, dar nu face minuni...
Danutz, nasoala treba cu soacra...eu as lua-o la o poveste, asa amicala, cu zambetul pe buze si i-as spune frumos sa nu se supere, ca apreciezi ce face pentru voi, dar ... (si ii spui ce te deranjeaza)...daca e femeie de comitet te intelege si nu se supara...
Pupam fetele cucuietele...
P.S. Multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu periuta si pasta de dinti...

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
m_monique spune:
quote:
Originally posted by flore26Daca alaptez, am voie sa beau ceva calciu (efervescent, cu diferite gusturi), magneziu, alte vitamine, in afara de cele gen elevit...?? Am vazut poze de Mark, zambaretul, un scump
MIRO am uitat, ca am scris in viteza, ce a crescut!!! Si tot mai frumoasa se face! Sa fie de la faptul ca seamana din ce in ce mai bine cu tine??
FLORE![]()
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7
eu stiu ca poti. si eu la un moment dat am luat calciu efervescent ca eram intr-o stare avansata de epuizare.
iar dupa ce mi-a venit ciclul, si cum am avut o hemoragie care nu se mai oprea, medicul mi-a dat sa iau clorocalcin.
Andrei (16.12.2006)poze
botezul lui Andrei
asiza spune:
Stiu ca pe prospectul de lapte praf scrie ca se serveste copilului imediat dupa preparare, DAR daca copilu' refuza, se poate pastra o ora-doua la frigider si apoi reincalzi?...Sau e mai bine sa-l aruncam?
Donia..tot io...cat stai in Romania?...(ce ciuda mi-e acuma pe Danita ca te poate intalni!
)...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by flore26quote:Seamana, seamana, si eu care credeam ca toate fetele seamana cu tata...
Originally posted by Mirona
salutare - www.flickr.com/photos/8904209@N07/sets/72157600728724688/" target="_blank">SI NOI AVEM POZE NOI
cand ma uit la fii-mea in poza www.flickr.com/photos/8904209@N07/760061317/in/set-72157600728724688/" target="_blank">asta - parca m-as uita in oglinda. Ce ziceti?
Danutz nici eu nu comentez- mai ales ca am soacra in vizita pentru cteva zile.
Dar - perfect de acord cu Ruxandra - pe care iar o tzuc cu zgomot.
MiroUrmatorul meu copil neaparat va semana cu mine
Avem si noi papuci de revista, doar ca noua ne sunt cam mici (moaca rosie care se sparge de ras) Pupici pentru voi, da nu merg moacele alea...
FLORE![]()
LUNA 7
hai mai miro, nu deruta lumea... pune si tu o poza cu karina in brate la ta-su sa vada lumea cu cine seamana fata

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by flore26quote:Seamana, seamana, si eu care credeam ca toate fetele seamana cu tata...
Originally posted by Mirona
salutare - www.flickr.com/photos/8904209@N07/sets/72157600728724688/" target="_blank">SI NOI AVEM POZE NOI
cand ma uit la fii-mea in poza www.flickr.com/photos/8904209@N07/760061317/in/set-72157600728724688/" target="_blank">asta - parca m-as uita in oglinda. Ce ziceti?
Danutz nici eu nu comentez- mai ales ca am soacra in vizita pentru cteva zile.
Dar - perfect de acord cu Ruxandra - pe care iar o tzuc cu zgomot.
MiroUrmatorul meu copil neaparat va semana cu mine
Avem si noi papuci de revista, doar ca noua ne sunt cam mici (moaca rosie care se sparge de ras) Pupici pentru voi, da nu merg moacele alea...
FLORE![]()
LUNA 7
hai mai miro, nu deruta lumea... pune si tu o poza cu karina in brate la ta-su sa vada lumea cu cine seamana fata
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
mai Dia, tie ti-e ciuda ca-ti spune lumea ca oana seamana pe Lulu? hai recunoaste si tu ca in poza asta seamana leit cu mine ... descarc-o pe calcu tau si mareste-o ... si mai uita-te o data.
ftele sunt dragute cu mine si de aceea spun ca seamana in toate pozele cu mine ... dar eu stiu realitatea.
DAR - in poza asta ... mai nene - uita-te si tu mai bine.

Miro
a_deju spune:
buna seara! ci faci fetili?? missed me, huh? :))) zic si io prezent, intr-un sfarsit... am lipsit ca am avut musafiri in week-end, si-anume mama din dotare, care s-a intins in toata sufrageria, asa ca a trebuit sa fac laptopu' pachet, sa-l mut in dormitor, unde...nu-mi ajungea cablu' de net.. ha haa... dar...am profitat de pauza, si-am bagat la greu prima serie din prison break, si sunt prinsa rau :) iar luni, cand puteam bineinteles sa revin pe pozitii, m-a mancat o leneeee.. si-o depresie mica, asa, de inceput de saptamana, dar aia a trecut repede :)) nu cunosc motivele, nici nu stau analizez prea adanc, ca cine stie unde-ajung, mai bine-o las in pace, daca tot s-a dus.. :)
de motan ziceti... pai ce sa va spun.. e un copil cuminte, si scump, si bun, si pisicos, si iubitor, si..si..si... :)) are momente de marrrr, dar..e normal.. oricum, bea lapte, ce mai conteaza altceva?? :)) nu mai stiu daca am zis si data trecuta, dar laptele nu se serveste decat rece, da? deci facut, si bagat cam juma' de ora la frigider... foarte bun, dom'le... da' de ce-o fi durat o suta de ani sa ma prind, nush... aaa, si e humana 3, ala cu mar, nu conteaza ca e de la 8 luni, e minunat :) sta din ce in ce mai bine in fundulet, daca tin usor mana pe genunchi, se ridica singurel, a lasat-o mai moale cu vrutul in picioare, normal, acu' ca a descoperit ca are bucute, si poa' sa stea si pe ele :)) in sufragerie face ture pe jos, se rostogoleste ceva de speriat, se ridica in 4 labe, si ramane blocat, ca nu stie ce sa faca in continuare, are in permanenta o fata de matza mirata, de-mi vine sa-l pap tot de drag :))) aaa... si ce mai tare faza...intrerupatoarele??iubirile lui... le stie pe toate, din toate camerele..alea din dormitoare, cu led in ele..mamaaaaa...initial, s-a prins ca daca apasa, dispare luminita; dupa, s-a prins ca dispare luminita, dar apare una mai mare pe tavan.. ha haaaaa, si sa te tii, ca numai asta presteaza... il tin in brate, si vreu nu vreau, trec pe langa un astfel de "ustensil"...mai, sa sara din brate, si-alta nu, sa butoneze el acolo... si ce chiote cand reuseste sa stinga/aprinda :)) aplicam si faza "bravo", si e super-incantat(mirona, recunoastem dreptul de autor :)..ba chiar ma chinui si eu sa-l invat sa faca, dar... nimic inca :)) ), da' sa vedem ce "bravo" or fi toate cand o descoperi si prizele.....
cam asta ar fi... va pup, revin maine, ma duc sa fac o baita caldaaaa, ca ma dor ovarele de mor (venira minunatii, si e jale...bineinteles ca am schimbat vreo zece tampoane azi, da'...cine le mai numara :)) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
marani spune:
Buna seara dragele mele fete!
Ne-am intors si noi azi de pe munte, nu am citit decat ultimele 2 capitole ca-s franta rau: am aproape o luna de cand nu mai dorm de la ora 1 noaptea. La 2 saptamani dupa primii dinti au iesit altii 2 sus. Ceva de groaza....mai mult de 10 sec intr-un loc nu statea, cand o schimbam urla cat o tinea gura, mai mult de juma de ora jos nu statea, numai si numai in brate. Dar manca, lucru ce ma bucura. Acu ii ies altii doi sus, adoarme maraind si pana la 1 noaptea e ok, dupa care incepe foiala, suspine, gemete, scancete si urlete. Cam 3 ore pe noapte ma plimb prin casa cu ea, 2 ore le doarme in brate si restul pana la 10 ore foind.....partea buna e ca nu plange rau decat daca nu iau MASURI! Calgelul si Nurofenul apa de ploaie sunt...Partea proasta e ca sunt singura cuc, barbatul meu e mai mult plecat.....abia reusesc sa mananc...e foarte foarte greu.........
Dar trecem si peste asta...mi-am jurat ca nu o sa ma mai plang, atata timp cat e sanatoasa......restul-s trecatoare!
Cine doreste poze cu noi de pe Ceahlau, sa-mi trimita un PM cu adresa de mail si se rezolva.
O intrebare pt cele care au trecut prin asa ceva: am o rana pe uter dinainte de sarcina, am facut tratament, nik bun la orizont, acu fac iar tratament si mi-a zis dr caci s-ar putea de fie nevoie de cauterizare. Ce presupune asta? doare? necesita spitalizare, se face la cabinet particular? costa mult? pot face apoi bb 2?
Sunt sufleteste alaturi de LORYM.
Bun venit fetelor noi.
Va pup si va doresc noapte buna!
Mirona spune:
aelita imi pare tare rau pentru cumnatica ta - ne rugam pentru sufletelul mic. Putere lor sa treaca peste incercarea grea.
Laura astept vesti despre tine si Lory.
-ici
bebinuta maine e ziua cea mare - iti tinem pumnii si dam drumu la galerie: 

Miro

Daca alaptez, am voie sa beau ceva calciu (efervescent, cu diferite gusturi), magneziu, alte vitamine, in afara de cele gen elevit...?? Am vazut poze de Mark, zambaretul, un scump