Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Asiza, nu am inceput serviciul, cu toate ca mi-as dori mult, dar daca Rares nu doarme, azi nopate de la 3 la 6 am stat trezi sa-l adormim din nou. Nu stiu ce are in ultima vreme. Adevarul este ca el are deja 6 dintisori, poate incep sa-i iasa altii, dar cred ca-mi ies mie pana atunci fire albe.Si scuza-ma ca nu te-am mai sunat, dar am avut probleme destul de mari (am sa-ti povestesc eu - nu cu Rares, nici de mine nu e vorba, in fine...), asa ca nu am avut chef de nimic.
Ce sa fac, Rares mai mananca noaptea, de ex. aseara a mancat pe la ora 21, lapte (245 ml), pe la 1 noaptea lapte 210 ml, si pe la 5:30 150 ml. A inceput sa planga si cum i-am dat, a adormit. Este si "bine facut", are vreo 11 kg, nici nu l-am mai cantarit, asa ca mananca mult. Ziua, mancarica...
Nu stiu ce sa mai fac cu el noaptea, doctorita mi-a spus ca in afara de sedare, nu are ce sa-i faca, dar nu sunt de acord.
Te pup

Ruxandra sb, multumesc pt.raspuns, oare care ar fi metodele? Cu lasatul sa planga, nu am spor, e in stare sa planga mult si tareeeeee...Poate ai alte idei, merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Ah, si am mai auzit de o alta schema:

=> la 12 luni Priorix-ul (pt a nu-i mai face rapel), amanandu-se vaccinul de 1 an.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

merci, ruxandra!
o sa sun si pediatra sa intreb ... eu am auzit de ceva vaccin care le are pe toate 4 si ala costa cam 4 mil, dar nu bag mana in foc ca n-am auzit o prostie ... intreb pediatra si va zic si voua..
varilixul cand se face? tot pe la 9 luni?
de cel pt rotavirus stii ceva? e oare prea tarziu pt el?
tb sa sun ca am o colega care lucreaza la glaxo chiar pe vaccine si s-o intreb ce si cum

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumesc,fetelor.si eu sper sa isi revina repede.si sa vina bebe iar si la ei

dia bi,cum spun si fetele,scaunul e folositor si se vor vedea rezultatele mai tarziu,cand nici nu stai cu farfuria sa te plimbi prin casa si sa o dai pe canapele si covoare si cand creste va sta frumospe scaun,nu sub masa cum am vazut un copil care isi punea farfuria sub masa si manca precum catelusii si mai iesea sa faca "cucu! " de sub masa,asta la 5 ani si inca mai face la 7 ani,dar mereu a mancat in pat ,in dormitor,niciodata la o masa.
Bineinteles ca sunt si copii care nu au facut asa cand au crescut,edsi nu au mancat la masuta lor.Dar cel mai bine e sa se invete cu spatiul lor,cu lucrurile lor,ca sa accepte bine alimentele si mai tarziu.

danita,ce s-a intamplat?

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Uraaaaaaa.......avem pasaport....Aici

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dia, sa fi aparut un vaccin pt toate cele 4?? Ups, posibil.. sa ne spui si noua ce si cum. Despre rotavirus nu stiu prea multe, eu nu l-as face oricum. Nici prea multe vaccinuri nu sunt bune.
Iar rotavirusurile de abia au aparut pe la noi, inca nu sunt asa strong si nu ataca inca asa cum se intampla dincolo de ocean.

Iar cel anti-varicela se face sigur dupa 1 an, fiind printre cele mai putin importante, respectiv ne-necesare.

Zina, daca puiul tau e rezistent la plans, mai exista si metoda plansului controlat. Se pare ca este eficienta. Dar daca tu nu ai nervi sa aplici si nici nu crezi in metodele acestea atunci mai bine pas.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Ruxandra sb, care este metoda plansului controlat? Te rog, spune-mi, nu ca nu cred in ea, dar sunt asa de obosita, ca noaptea nu stiu daca mai am nervi sa stau sa-l aud plangand. Dar vreau sa incerc.
Merci,

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

diacristinei i-am facut ROR (anti rujeola ,rubeola ,urlian)pe la 1 an si o luna ...de atunci au trecut 7 ani si nu sunt la curent cu noile scheme...daca afli amanunte despre vaccinul pt rotavirus spune-mi si mie
acs eruptia in rubeola apare la 24 de ore de la debutul febrei...apare mai intii pe fata si apoi se extinde pe tot corpul si dureaza 2-3 zile ...eruptia e sub forma unor pete mici de culoare roz ...ganglionii occipitali inflamati sunt semn de diagnostic alaturi de eruptie ...sanatate lui victor
sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Acs, multa sanatate lui Victoras!
Alexandra, felicitari lui Mark pentru pasaport! E baiat mare acum, mai!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Auras, Asiza exista farmacii homeopate. Eu iau de la Boiron (sunt de la mama lor din Franta) sau PlantExtrakt (romanesti). Cred ca au mai aparut diverse firme romanesti, dar sincer nu prea am incredere.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna,
Asiza, pediatrul nostru zice asa:
Daca apuca sa bea din biberon, ala este bun de aruncat, eventual daca masa se lungeste si laptele se raceste,poti sa-l reincalzesti si sa-l servesti pe loc.
Daca nu bea din biberon, atunci laptele poate fi pastrat la temperatura camerei max 1-2 ore si la frigider peste noapte, dar la temperaturi intre 2-8 grade. Pe caldurile astea nu e indicat sa-l lasi peste noapte zic eu!
Aelita, deplang sarcina oprita din evolutie a cumnatei sale, dar incurajeaz-o, fiindca mai are timp. Si se zice ca dupa o pierdere de sarcina oricum hormonii din organism sunt la cote inalte si este cel mai poprice moment sa conceapa un alt copil!!! Nu stiu ce altceva sa zic!
Danita, ce s-a intamplat? Pe mine m-a speriat rau mesajul tau...Asiza, fetelor, voi ce stiti?
Eu sunt pe dinafara, de ce faceti galerie Bebinutei?
Marani, eu cand simt ca nu mai pot ma gandesc la prietena mea Alina cu tripletii ei si-mi zic ca daca ea poate...pentru mine tre sa fie floare la ureche! Ma bucur ca mai dai pe la noi, tare dor mi-ai facut de Ceahlau, nu l-am mai vazut de vreo 15 ani!!!
Fetelor, tripletii au aproape 3 kg acum, la 3 saptamani si un pic...au luat foarte bine in greutate. Din pacate Alina nu mai are laptic si sunt in totalitate pe lapte praf, dar asta este, ei sa fie sanatosi!
Donia, chiar asa programare in ianuarie 2008? Pai si daca e urgenta? Trebuie sa platesti? Exista si alternativa cabinet particular, dar banuiesc ca tare scump acolo!
Si...La multe lunisoare sarbatoritilor din zilele astea si lui Sebastian, sarbatoritul de astazi!
Plus ca mai voiam sa zic cuiva ceva...dar nu reusesc nici de frica sa-mi amintesc ce si cui...
Pup si revin daca-mi amintesc!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput