Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Lilidana amea pediatra efffff renumita in randul lor....prin niste cunostiinte care au plecat in state si care toti 3 copii i-au avut la ea am ajuns la ea.....si din maternitate se vb de ea ca e ff priceputa.....in fine....sapt viitoare merg la sefyul clinicii de pediatrie care m-a mai linistiit o data cu problema care credeam ca o are la gatutz...asa ar fi zis doctora...el ne-a linistit....
O sa merg si al el...dar pe ea o tin de rezerva ca vine acasa daca sunt probl in schimb seful de la pediatrie e fff des plecat din tara si nu ma pot baza pe el in caz de urgenta....

Si pana la urma o sa fac tot cum imi dicteaza instinctul si copilul ca pot sa vreau eu sa-i dau mar si ei sa nu-i palca ...asa ca......mai citesc vb cu mamicile de nov-dec si o scoatem la capat.

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Karra, cum mai e gatutul la Criss, nu mai retin daca ne-ai spus sau nu, isi intoarce mai usor capul , doarme si pe partea cu pb?

Despre diversificarea mi-a spus si mie dr dar nu prea mi-am incarcat memoria, a zis de un varf de cutit de sare in supa de legume sau de miere de salcam , iar eu cand am auzit...asa ca sincera sa fiu nu prea am bagat la cap ce-a zis;
am inceput cu suc de morcov la care am renuntat a doua zi ca nu i-a placut , acum sunt la mar a sasea zi, apoi iar morcov, mai fac o incercare, apoi piersica, pepene galben, deci toata luna numai sucuri de fructe;
in luna viitoare piureuri din fructe si combinatii de sucuri de fructe, apoi supa de legume; si cred ca luna asta incep si cu cerealele poate mai pune si ea ceva pe ea ,ca in ultima sapt a luat doar 50 gr are 5400 -fotomodelista lu' mami

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Karra, cum mai e gatutul la Criss, nu mai retin daca ne-ai spus sau nu, isi intoarce mai usor capul , doarme si pe partea cu pb?

Despre diversificarea mi-a spus si mie dr dar nu prea mi-am incarcat memoria, a zis de un varf de cutit de sare in supa de legume sau de miere de salcam , iar eu cand am auzit...asa ca sincera sa fiu nu prea am bagat la cap ce-a zis;
am inceput cu suc de morcov la care am renuntat a doua zi ca nu i-a placut , acum sunt la mar a sasea zi, apoi iar morcov, mai fac o incercare, apoi piersica, pepene galben, deci toata luna numai sucuri de fructe;
in luna viitoare piureuri din fructe si combinatii de sucuri de fructe, apoi supa de legume; si cred ca luna asta incep si cu cerealele poate mai pune si ea ceva pe ea ,ca in ultima sapt a luat doar 50 gr are 5400 -fotomodelista lu' mami

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

E ok sperietura a fost atunci mai amre...s-a obisnuit si pe partea cealalta....era doar obisnuinta.....desi caputzul i-a ramas putzin turtit pe partea dr....asta e sper sa-si revina forma daca nu ea sa fie sanatoasa ac pe cap creste parul si nu se vede...

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

karra,ai dreptate,trebuie sa ne ghidam si dupa preferintele copiilor nostri,fiecare copil e unic,dar sa tinem seama si de instinctul nostru de mame.
Si e bine sa mai auzi o parere,cel putin.
Pupici printzesei tale .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

albume foto
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75985946" target="_blank">slide David 1-2 luni
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76372227" target="_blank">slide David 3 luni
www.bebo.com/PhotoAlbumBig.jsp?PageNbr=1&PhotoAlbumId=4895816508&MemberId=4362272177&PhotoId=4895842071" target="_blank">nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Anamana fara carne pana la 1 an?
Adica sa inlocuiesti o masa de lapte cu legume chioare... iar bb-ii au nevoie si de proteinele din carne, nu doar de vitaminele din legume... plus ca au nevoie si de fier... care se gaseste in carnea rosie... Legumele (cele care contin fier) au prea putin ca sa tina locul laptelui sau al carnii...
Probabil de-asta a si spus carne de vita, cal de 4 ori pe sapt. Pt. ca este mult mai buna pt. ei decat cea de pui pt. fier.
Sper ca nu te supar ca ti-am spus

Despre portocala sunt de acord...
Eu chiar le-as da chiar dupa ce fac la oala... pt. ca se irita f.f. tare de la ea...

Ce NU trebe sa pape pana la 1 an:
- sare
- zahar
- miere
- albus de ou
- lapte de vaca
- alune, nuci etc.
- capsuni, kiwi... etc.

La capitolul carne... se incepe cu carnea de pui pt. ca este mai "usoara", dar scopul este sa se obisnuiasca organismul cu carnea... apoi sa introduce cea de vita, mai des ca cea de pui (daca si bb e deacord )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete!
deci matei s-a comportat binisor dupa vaccin. si dr noastra mi-a balmajit ceva de diverisifcare, dar cand a inceput sa-mi povesteasca de mucilagiu de orez, dupa ce-i explicasem ca matei e predispus la constipatie, mi s-au inchis urechile instant si n-am mai auzit mare lucru din ce-a zis. asa ca o sa mai studiez si mai vad eu cum fac.
ieri am fost cam zombi ... deci ma inscriu in clubul "obositelor".
va pup si sunt pe-aici!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multe lunishoare, sa creasca mari si frumosi:

Raluca Ioana si Andrei de Monica b ~ 5 luni
~ 4 luni
Victor Mihai de Martutza
Aida de Lala12
Matei de Ioanaradu
Lucas Nicolas de Amma23
Irina Giulia de Kitty
Sara Antonia de Yrrol_13

o gramada de sarbatoriti astazi...sa va traiasca, sa creasca mari si frumosi si de la Stefania si mami.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Vai sant plina de nervi de fix 6 ore incercam sa intru pe forum si nu puteam imi zicea ca :intrarea ta pe acest forum a fost restrictionata de ce oare?
Revin.......plange teroarea

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mai da ati tocat repede capitolul asta

La multe luni kinderilor care azi is mai mari ca ieri; si sunt multi din ce retin io.

Ioana, voi pe vaccinul de la stat ati merd, nu?

Elena, mai sterg si astia praful de pe servere si o fac noaptea, si io am patit la fel....

Eliana poti sa continui la fructe ce nu se mai da pana la X luni?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Mihael@ chiar te rog sa o trimeti pe Stefi sa le deschida ochii la japoroangele astea ca nu le mai suport cand le aud cum se zmiorcaie pe langa el imi vine sa ma iau cudupa ele.
Stefi mica si pe mami.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput