Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)
Raspunsuri - Pagina 26
arissa spune:
Am plecat in sem II pentru ca atunci s-a ivit ocazia, dar suparata eram eu de multa vreme. Probleme au fost mai multe, dar apogeul a fost atunci cand am luat titularizarea cu 9 si la mareata repartizare computerizata am descoperit ca intre timp postul ales de mine devenise netitularizabil! Pe motiv ca nu fusese declarat titularizabil la timp - o tampenie. Dupa asta am mai stat vreo 2 ani si cand am gasit altceva, am fugit.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
asta imi place mie cel mai mult din sutele de poze pe care le are pina aku http://good-times.webshots.com/photo/2663645850068039225NLzJQd
E foarte faina!!! Dar si urmatoarea e!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)Poze, Varsta lui Luca
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27quote:
Originally posted by roxygeo
asta imi place mie cel mai mult din sutele de poze pe care le are pina aku http://good-times.webshots.com/photo/2663645850068039225NLzJQd
E foarte faina!!! Dar si urmatoarea e!
Rebiana, mami fericita deLuca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
si ce ochi albastru infinit areeeee, nu vazusem pana acu

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ghibuadina spune:
Vazui ca sunteti numai profesoare p'aci.Intru si io in bransa.Am 5 ani de catedra de limba romana.Nu zic ca nu e bine, plusuri si minusuri sunt peste tot, asta este.Pbl mea e ca sunt titulara la 40 de km de oras, e bun liceul, dar yo naveta am facut 3 ani si mi s-a acrit.Noroc ca m-am detasat anul asta cd am fost insarcinata la o scoala din spatele blocului.Mai vedem, deocamdata trebuie sa-mi maicresc puiul.
MARTUTZA, mie mi-ascazut productia asa din senin, fara niciun motiv si acum ii dau si completare.Cat despre mare, spune concret de vrei, conditii si unde anume in oras???
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
martutza spune:
Roxanici nu ma supar eu mama asa usor ca sunt iapa batrana si stiu de gluma.Eu ma autointitulez "fulga si ma distrez cand vad ce fata face VIctor cand ma vede fara bluza si ii zic "hai mamai ca a venit fulga"
Apoi daca nu-mi convine ceva sau nu sunt de acord spun si gata;nu-i musai sa gandimla fel ca nu suntem siameze..ar fi chiar plicticos daca am fi toate de aceeasi parere si cu aceleasi idei.
Anne stai linistita ca eu de 10 ani sunt in capitala si daca ma intreab cineva de unde sunt eu topt pitesteanca spun ca sunt si ca asa voi fi mereu.Cat despre stimabilul...cred ca nu-ti mai foloseste la nimic sa afli motivul atata timp cat nu ai de ales.Un singur lucru fa si nu-l ierta :arde-l la buzunar.Pe barbati ii doare daca ii ataci la parinti si la buzunar.Profita si cere drepturile copilului.Iar daca afli ca te-a inselat poti chiarsa-i interzici sa-si vada copilul.Poate o sa sufere si el macar a 10 parte cat suferi tu.
pentru tine si Raul.Dumnezeu sa aibe grija de voi si sa va ocoleasca necazurile de acum incolo.
Ioanaradu ne-ati luat la lungime de aia pare Victor mai facut;ca la greutate nu e decat 100g diferenta.
pe Matei si va dorim o seara si o noapte fara probleme.Victor a dormit dupa vaccin 3 ore a mancat si a marait putin asa ca l-am rasfatat 1 ora cu pupici si stat pe burta lu mami si acum cred ca a dormit iar ca am iesit sa nu-l deranjez;dadea semne de somn.
Rebiana tare faza cu motorina.
.Imi aduce aminte de o intamplare din copilaria mea cand s-a oprit apa rece si cautand in camara am gasit o sticla verde inchis pe care scria Biborteni;fara sa stau pe ganduri am dus-o la gura si cand am simtit gust dulce am inlemnit;apoi am stat 2 ore in pat asteptandu-mi sfarsitul caci credeam ca am baut ceva toxic.Cand au venit ai mei au ras is mi-au zis ca de acu nu osa mai inghet de frig ca am baut antigel
.Aveam doar 10 ani dar mi-a fost invatatura de minte sa nu mai cred in ce-i scris pe sticle..
Sherbi si nu ne povestestei cum a fost cu David in deplasare?BIne ai revenit.
Roxygeo si mie tot aia mi-a placut;se vad ochii in toata splendoarea lor.
pentru doi ochi albastrii.
Tovaraseleee...ma primiti si pe mine in club? Eu am fost doar 1 an educatoare suplinitoare dar am cele mai frumoase amintiri din vremea aia.Poate si pentru ca aveam doar 19 ani si eram lipsita de griji si ambitii materiale.
Va pup sima bag sa caut sa downloadez povesti pt copii.Sper sa gasesc ceva in genul celor care erau pe placile de pick-up cu mai multe voci.Daca gasesc va dau de veste.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
lilidana spune:
Dau si eu repede raportu',ca am fost la pediatru:David are 7,200 kg(3,200 la nastere) si 67,5 cm.
A crescut f.bine.
A primit si vaccinul,a plans putin,acum il dadacim cu comprese calde si sirop tylenol pentru o eventuala febra...
Multumim de urarile pentru ziua de azi,cand facem 4 lunisoare!!!
Pupici din partea noastra
.
La multi ani cu sanatate le uram si noi celor nascuti intr-o zi de 11 .
pentru toti bebelusii si mamicile lor.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
albume foto
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75985946" target="_blank">slide David 1-2 luni
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76372227" target="_blank">slide David 3 luni
www.bebo.com/PhotoAlbumBig.jsp?PageNbr=1&PhotoAlbumId=4895816508&MemberId=4362272177&PhotoId=4895842071" target="_blank">nou!
martutza spune:
IOanaradu sa nu uit eu i-am pus supozitor imediat ce am ajuns acasa ca asa ne-a zis dr.si am pus si cartof rece in perioada cat a stat treaz si mai pun cand se trezeste cartof;inainte de culcare a zis dr sa mai pun un paracetamol.cam atat.
Adina eu sper sa nu scada atat de rau...Tu crezi ca e mai bine sa dau completare cu lapte praf decat sa bag suculetul la 10?Ce tzi-a recomandat tie dr?Cer pareri sa le compar si vad eu cum fac.Sper sa nu scada totusi....
Cat despre cazare cred ca nu mai e cazul ca sotul din dotare a zis azi ca nu merita sa ne deplasam atata drum cu baietu fara o masina buna (a se citi fara AC) si ca mergem 2 zile la Busteni ac e mai aproape cu escala la Ploiesti unde avem casa asa incat nu va fi prea lung drumul ca il facem din doua bucati.Buc-Ploiesti si dormim acasa si a 2a zi Ploiesti-Busteni si cautam gazda acolo.Daca se razgandeste (ca e cam imprevizibil de cand cu pauzele de amor din sarcina) ne interesa o curte curata cu verdeata unde sa stau ziua la umbra,gazde care au avut sau au copii ca sa nu se crizeze daca plange Victor (desi el nu prea mai plange) si la o distanta de bun simt de plaja (in cazul unei urgente sa vina sotul in 10 min).Cam asta ar fi.
I'll be back.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
arissa spune:
Azi am fost sclava domnitei Maya care de la 11 vrea papa din ora in ora. Ma gandesc ca o fi de la caldura sau mi-a mai scazut mie laptele si ea cere des san pentru ca nu se satura. In plus, ii place sa loveasca cu picioarele in patut (oare n-o doare?) si o gasesc mereu in pozitii de genul asta
Mai, frumosi copii avem, ma uit in fiecare zi la poze. roxygeo, ce ochi incredibuil de albastri are Teodora, m-a topit!
sherbi, citisem ca nu vrei sa mai alaptezi de la 6 luni, de asta am intrebat. Ori am inteles gresit.
Fetelor, eu sunt tot timpul obosita, desi dorm suficient. Vroiam sa va intreb, voi mai luati vitamine? Si ce anume? Cred ca ar trebui sa iau ceva, prea sunt lipsita de energie, in special in a doua parte a zilei.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
lilidana spune:
arrisa,ce draguta e Maya intepenita intre gratii!( nu te supara,e simpatica foc).
Da' se misca,nu gluma,daca ajunge ea in pozitia aia!
Si referitor la oboseala ta,eu zic ca ai simptome de anemie.Iti spune un "om" patit,adica eu,care de 4 luni ma tratez pentru asta...vezi cum stai cu hemoglobina.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
albume foto
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75985946" target="_blank">slide David 1-2 luni
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76372227" target="_blank">slide David 3 luni
www.bebo.com/PhotoAlbumBig.jsp?PageNbr=1&PhotoAlbumId=4895816508&MemberId=4362272177&PhotoId=4895842071" target="_blank">nou!
Rebiana27 spune:
Nazdravana Maya dar dulce rauuuuu! Si am remarcat si o bratara shmechera de picior... m-a topit!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca